• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi öncesi akıntı sorunu

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
619
196
303
Yarın histereskopi olacağım biraz korkuyorum. Bugün çok özür dilerim yeşilimsi bir akıntı gördüm. Başka bir şikâyetim yok (ağrı, koku, ateş yok).
Doktor öncesinde antibiyotik falan vermedi, sizde histereskopi öncesi böyle bir akıntı olmuş muydu ve işlemde sorun yaşadınız mı?

Teşekkürler 🌿

Yarın histereskopi olacağım biraz korkuyorum. Bugün çok özür dilerim yeşilimsi bir akıntı gördüm. Başka bir şikâyetim yok (ağrı, koku, ateş yok).
Doktor öncesinde antibiyotik falan vermedi, sizde histereskopi öncesi böyle bir akıntı olmuş muydu ve işlemde sorun yaşadınız mı?

Teşekkürler 🌿
Yarın herşey yolunda gider sizin için umarım 🙏

İnsallahh, çok teşekkür ederim. Siz nasılsınız haber geldi mi hastaneden 🥰
Bugün 2. Gündü haber yok ben dayanamadım aradım ama olumsuz bir durum yok yarın aranacaksınız dendi. Bekliyorum heyecanla. Siz de sonlara geldiniz inşaAllah duamdasınız

Bugün 2. Gündü haber yok ben dayanamadım aradım ama olumsuz bir durum yok yarın aranacaksınız dendi. Bekliyorum heyecanla. Siz de sonlara geldiniz inşaAllah duamdasınız
Ben de sizin için dua ediyorum 🥰
Sabretmek zor ama biraz tevekkül etmek gerekiyor. Nasipse o tek yumurta yeter size zaten. İnşallah bebeginizdir o yumurta 🥰

Arkadaşlar hiç işlem öncesi akıntı sorunu yaşayan yok mu
Doktor yarın işlemi ertelerse diye korkuyorum ya

Belki enfeksiyon olabilir akıntı rengi yeşilse, bence işlem öncesi doktorunuzla paylaşın. Ama histereskopiye engel olacağını sanmıyorum sonuçta kamerayla girip bakıyor

Back
X