Açıkçası yorumları okuyana kadar ben durumun tedavi ile duzelebilecegini anladım okuduklarimdan ve su yüzde yüz ölümcül ise daha da uzucu tabi zor dediğiniz gibi her anlamda zor
Gelecekle ilgili endişeliyim
İnşallah negatiftir ama eşiniz yeni mi oldu onu bilemem inşallah aldatilma durumu yoktur. Son zamanlarda fark etmissinizdir illaki.12 yılllik evliyiz öğrenir öğrenmez yaptırım negatif çıktı
Doktora durumu anlatirsaniz düzenli test isteyebilir. Eşinize yeni bulastiysa hemen belli olmayabilir.Ben öğrendikten sonra yaptırdım test negatif çıktı tekrar yaptırmak gerekir mi varmı bilginiz
HIV'im diye bir şey de yok, sizin kastettiğiniz AIDS. HIV, virüsün adı. AIDS'e ilerleyen yıllarda sebep olabiliyor. O da ölümcül bir hastalık. Bağışıklık sistemi çöküyor.ancak on yıl sonra bile ortaya çıkabilir ,dün çektirdim bugün hivim diye bi şey
Hemen hastalık ortaya çıkmaz, o yüzden belirti beklemek gereksiz.Dedim madem.disciden ndn bağırıp cagirmadin hesap sormadın nerden bulaştığını biliyorsun ve bana söylemiyorsun ne zmn bulaştığı önemli bnmde ona göre test vermem gerekebilir tekrar dedim susuyor vercem randevu bulamadım işten fırsat yoktu fln dio bilmiyorum diyor madem çok eski bulaştı diyelim o kdr zamanda vücudunda bir belirti verirdi dedim nasıl verecekti dio sen dalgao geçiyorsun dedim bunu öğrenince zaten dokotor seni bilgilendirmistir ndn bilmiyormuş gibi yapıyorsun
Şöyle bir durum var. HIV pozitif olduğu muhtemelen ELISA ile yapılan antikor testiyle çıkmıştır. Bu da eşinize bu virüsün en az 1,5 ay önce bulaştığını gösterir.Dişçiye ben randevu almıştım ona gittiği zamanı biliyorum öğrenmeden kısa.bir zaman önceydi üstünden çok gecmedi
Yok çocuğum büyük öğrendiğimde hamileydim sağlıksız bir gebelik olduğu için gebelik sonlandırıldıEmzirme döneminde çocuğunuz varsa ve emziriyorsanız hıv anne sütü ile çocuğa rahatlıkla bulaşır. Eğer emziriyorsanız test sonuçlarınız kesinleşmeden çocuğu emzirmeyi bırakın.
Tam net bir bilgiye ulaşabileceğim bir yer bulamadım varsa bana yazar mısınız özelden çok sevinirimHIV'im diye bir şey de yok, sizin kastettiğiniz AIDS. HIV, virüsün adı. AIDS'e ilerleyen yıllarda sebep olabiliyor. O da ölümcül bir hastalık. Bağışıklık sistemi çöküyor.
Hemen hastalık ortaya çıkmaz, o yüzden belirti beklemek gereksiz.
Şöyle bir durum var. HIV pozitif olduğu muhtemelen ELISA ile yapılan antikor testiyle çıkmıştır. Bu da eşinize bu virüsün en az 1,5 ay önce bulaştığını gösterir.
Birilerine de bahsetmeyin bu durumu. Gizlenen bir bilgiydi en azından eskiden. Benim de eskiden HIV bulaşma riskim olmuştu bir şüpheli hastadan. O zamanlar araştırmıştım, pozitif çıkarsa ne yapacağım vsleri araştırmıştım. Topluluklar oluyor. Oralara danışabilirsiniz. Sonuçta tecrübe edinmiş kişiler. Sizde hamilelik öncesinde varsa doğumda bebeğe geçmiş olabilir. Bebek de doğduğuna göre üstünden aylar geçmiş. O zaman bulaşsaydı çıkmıştı. Tabii şöyle bir durumda var, elinizle cinsel birlikteliğiniz olduysa bulaşma ihtimali yüksek. HIV'e PCR ile bakılabiliyor. Aynı COVID19'daki gibi ilk olarak PCR ile RNA'sı tespit edilebilir. Bunla kesin olarak negatif çıkarsanız kendinizi koruyun.
Önceden de dediğim gibi eşinizi deşifre etmeyin. Aile hekimi de bu bilgiye haiz değilse ona da söylemeyin. İlkin enfeksiyon hastalıkları uzmanı veya yapamıyorsanız HIV'le ilgili topluluklara danışın.
Bak yukarda bir kadın yazmış lazer epilasyonda hpv kapmış. Aldatma yoksa yıkma evliliğini tedavini ol.Merhaba arkadaşlar
Yakın zamandan eşimde hiv çıktığını öğrendim kan bağışı yapacaktı o sırada öğrendiğini ve nasıl bulaştığını bilmediğini söylüyor yalan söylediğinin farkındayım çok kısa bir zaman önce dış çektirdi ordan bulaşmış olabilir dedi başka birşey kabul etmiyor bunların üstüne yalanlarını yakaladim bu konu da ayrıntılı bilgisi olan bu konudan ayrılan vs varmı yardımcı olur musunuz?
Yaşadıklarım olduğunu gösteriyor yine de insan duymak istiyor herşeye rağmen dürüstlük bekliyor karşı taraftanİnşallah negatiftir ama eşiniz yeni mi oldu onu bilemem inşallah aldatilma durumu yoktur. Son zamanlarda fark etmissinizdir illaki.
Görmedim okuyayım tüm yazılanları da göremiyorum sanırımBak yukarda bir kadın yazmış lazer epilasyonda hpv kapmış. Aldatma yoksa yıkma evliliğini tedavini ol.
Dürüstlük beklersen zor çok nadirdir evet aldattım diyen adam. Üste çıkacak kurulu düzeni kim bırakır. Yemeği önüne geliyor evi temizleniyor çocuklara bakılıyor niye aldattım desin. Eminsen vur kıçına tekmeyi defolsun gitsin donuna kadar da al seni hasta etmeye hakkı yok uckuruna sahip çıksaydı.Yaşadıklarım olduğunu gösteriyor yine de insan duymak istiyor herşeye rağmen dürüstlük bekliyor karşı taraftan
Hpv tıp 6 ve hamilelikYeni konu açıldı.Görmedim okuyayım tüm yazılanları da göremiyorum sanırım
Çok haklısınız onu düşünmek bile istemiyorum bir uzmandan yardım alacağım konuşabilmek içinBu sacdece bi ayrilik durumu degil tehlikedesin. Yerinde olsam cocugu alirim ailemin yanina gidip herseyi anlatrdim. Gunahini almak iatemiyorum esinizin ama tepkileri normal degil disciden bulassa dava acalirim feln filan diyip kendinin de temiz oldugunu kanitlamak istemez miydi? Ama konuyu kapatma derdinde yapti yapmadi bilemem fakat ypmamis olsada bu saatten sonra temiz oldguna kurtulduguna nasil guvenip birlikte olucaksiniz ki bu adamla? Tedaviye bile bi tepkisi yok Allah korusun biseye kizip sizle zorla birlikte olsa al iste en kotu senaryo bu bence
Tam olarak bu kafadayim kim derdi başına böyle birşey gelecek bunu yaşayacağım belki de sınavım bu bilmiyorumDürüstlük beklersen zor çok nadirdir evet aldattım diyen adam. Üste çıkacak kurulu düzeni kim bırakır. Yemeği önüne geliyor evi temizleniyor çocuklara bakılıyor niye aldattım desin. Eminsen vur kıçına tekmeyi defolsun gitsin donuna kadar da al seni hasta etmeye hakkı yok uckuruna sahip çıksaydı.
Ben hemen yaptırdım öğrendiğim gibiKonu mi fake acaba diyorum birşey bulamıyorum siz de eşiniz de nasıl bukadar rahat kalabiliyorsunuz gebe de kaldığınıza göre korunmasız ilişkileriniz mevcut inşallah yeni gelişen birşeydir yoksa yuksek ihtimalle sizde pozitifsiniz suan negatif cikmasi negatf oldgnuzu gostermez cocugunuza dikkat edin diyebilecegim baska birsey yok
Konuya ulaşamadım ndn acabaHpv tıp 6 ve hamilelikYeni konu açıldı.
Hakkında hayırlısı. Umarım hasarsız atlatırsın.Tam olarak bu kafadayim kim derdi başına böyle birşey gelecek bunu yaşayacağım belki de sınavım bu bilmiyorum
Cevaplarınız bana çok iyi geldi
Bir derdim var sayfasını yenile belki ben ekleyememisimdir. Orada konularda yazıyor konunun adı hpv tip 6 ve hamilelik evlenmeden 1 ay önce lazer epilasyona gitmiş ve orada bulaşmış siğiller falan çıkmış. Şuan eşine de bulaşmış eşinde de siğil çıkmaya başlamış.Konuya ulaşamadım ndn acaba
Hakkında hayırlısı. Umarım hasarsız atlatırsın.
Ya bulamadım birebir yaşamış birileri denk gelse çok iyi olurduBir derdim var sayfasını yenile belki ben ekleyememisimdir. Orada konularda yazıyor konunun adı hpv tip 6 ve hamilelik evlenmeden 1 ay önce lazer epilasyona gitmiş ve orada bulaşmış siğiller falan çıkmış. Şuan eşine de bulaşmış eşinde de siğil çıkmaya başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?