- 20 Kasım 2021
- 1.234
- 868
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Olabilir bu açıdan düşünmemiştim belki de ev sahibinden bekliyorYani onun sizin evinizdeyken iş yapmaması normal geldi yaşı da büyükse yapma ihtiyacı hissetmiyordur siz varken.Sizinde onun evinde ufak tefek işleri yapmanız normal sofra toplamasına yardım,çay kahve yapma gibi.
Yok ben bunlardan gocunmuyorum ki. Ama o bize geldiğinde en azından bulaşık için bile olsa yardım edebilir . Beraber yiyoruz sonuçta
Ben evde değilkeb akşama kadar beni bekleyip bir soğan bile doğramadığını bilirim sadece bulaşık değilbulaşığı elinizde mi yıkıyorsunuz?
iki tabak fazladan makineye koymak çok mu zor oluyor yoksa?
Rica edebilirsiniz anne evde şunlar var yapabilir misin bu yemeği oğlun özlemis senin yemekleri gibi . Yoksa tek başınıza sorumluluk almayın akşama kadar sizde çalışıyorsanız eşiniz de yardım etsin yemeğeBunları yapmak sorun değil zaten ama onlar bize uzun kalmaya geliyor en az bir hafta ve kv hiç bir şekilde bana yardımcı olmuyor yemek konusunda bile ben evde yokken akşama kadar oturup ben geldiğimde benim yapmamı beklediğinş bilirim
Yok ben bunlardan gocunmuyorum ki. Ama o bize geldiğinde en azından bulaşık için bile olsa yardım edebilir . Beraber yiyoruz sonuçta
Kendi annem ve kaynanam niye bir olsun ki? Annem adı üstünde annem bana geldiğinde bir dk oturmaz tabiki de ona daha severek isteyerek hizmet ederimHah tam beklediğim cevaplar. Annenin evinde yıkarsın değil mi bulaşıkları gocunmazsın. Evine gittiğin senden yaşça büyük insana yardım etmek görgüdür. Misafir bile olsam ben mutlaka yardım ederim.
Onlar paşa yardım etmez otururlarTüm konu boyunca erkeklerden HİÇ yardım beklenmemesi manidar.
Her halta alerjim olduğu için yapamıyorum. Ama temizlikçi çağırayım mı dedim... İstemedi.
Akşama kadar evde değilim ve kadın bir çorba bile yapmıyor ben gelince bekliyor 5 kişilik yemek yapmamı . Evet bu durumda hizmet bekliyorum haklısınız. Siz beklemeyin olur mu :)Hah iste ben de onu diyorum ahahshshshizmet bekleyen sizmissiniz :)
Boşanacak kadar büyük mü problemVallahi bu sorun beni evlendiğime bin pişman etti. Bazen sırf bu yüzden boşanasım bile geliyor. Bu konuda burada konu açma arifesindeydim. Yeminle boşanmak istiyorum.
Tüm konu boyunca erkeklerden HİÇ yardım beklenmemesi manidar.
1,5 ay nasıl dayanıyorsunuz başka yerde kalmaya. Çok uzun değil mi ya? Kendi annemle bile yüz göz olurum ben o süredeBen de yapıyorum ev işleri kvlerde olunca. Sonuçta o ev yaşıyorsam kv evini değil de kendi olduğum evi de temizlemiş oluyor. Bazı durumlardan dolayı şuan 1 buçuk aydır kayınvalidemlerdeyim mesela. O pişiriyor ben yıkıyorum, o süpürüyor ben siliyorum. Bize geldiğinde de kendisi bir şeyler yapmak istiyor, ben de basit işleri ona bırakıyorum.
Akşama kadar evde değilim ve kadın bir çorba bile yapmıyor ben gelince bekliyor 5 kişilik yemek yapmamı . Evet bu durumda hizmet bekliyorum haklısınız. Siz beklemeyin olur mu :)
1,5 ay nasıl dayanıyorsunuz başka yerde kalmaya. Çok uzun değil mi ya? Kendi annemle bile yüz göz olurum ben o sürede
Yanlış alıntı olmuş. Ama siz isteyebilirsiniz. Anne şu yemeğin güzel oluyor yapar mısın. Malzemeler burada gibi..Akşama kadar evde değilim ve kadın bir çorba bile yapmıyor ben gelince bekliyor 5 kişilik yemek yapmamı . Evet bu durumda hizmet bekliyorum haklısınız. Siz beklemeyin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?