- 20 Kasım 2021
- 1.234
- 868
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Ahahahahha karpuzu siz mi kestiniz pekiValla bence kimin evindeyse genel olarak işleri o yapmalı. Herkesin düzeni kendine göre çünkü. Ben de kayınvalidemde sofrayı toplamak, yediğimi götürmek, içtiğim su bardağını makineye koymak dışında pek bir iş yapmam. Bi de kalıyorsam ve temizliği içine sinmiyorsa (benimki pistir) kendi kullanacağım odayı süpürürüm, tuvalet ve banyomu temizlerim o kadar. Diğer odalara pek karışmam. Dün mesela onun evindeyiz, “bir soğuk karpuzunu yeriz” dedim. Dolapta var diyor. “Gördüm, kes de yiyelim” dedim valla.
Yok canım ne keseceğim, o kesti ben yedim. Yediğimiz tabakları makineye koydum amaAhahahahha karpuzu siz mi kestiniz peki
Suyunu çıkardınız iyice..size gelen yaşlı kadın niye bulaşığını yıkasın misafir sonuçtaYok ben bunlardan gocunmuyorum ki. Ama o bize geldiğinde en azından bulaşık için bile olsa yardım edebilir . Beraber yiyoruz sonuçta
fake üyesiniz diyeceğim binlerce mesaj var...vay be karpuz tabaklarını makinaya koymuşsunuz helal olsun bir de afili gözlükYok canım ne keseceğim, o kesti ben yedim. Yediğimiz tabakları makineye koydum ama
Mutfağa girilmesinden hoşlanmadığını düşünebilir. Söylemen lazım. İşine gelmese bile bilmeli... Bir sorun olduğunda AA bilmiyordum demesinSaygı herkes için geçerlidir sadece küçükler değil büyükler de saygı göstermelidir. Ben saygıda kusur etmiyosam karşımdakinden de aynısını beklerim. İlla izah mı etmeliyim koskoca aklı başında bir kadın akşama yemeğin yetişmeyeceğini düşünemiyor mu?
Zaten öyle yaptım bi neviSen ocağa koy ben 40 dakikaya geliyorum derdim
Kadın yaşlı değil? Ayrıca diğer mesajları okumadınız sanırımSuyunu çıkardınız iyice..size gelen yaşlı kadın niye bulaşığını yıkasın misafir sonuçta
Kaynanaları gömüyoruz ama abarttınız sizde
sizin evinize gelen kişi sizden büyükKadın yaşlı değil? Ayrıca diğer mesajları okumadınız sanırım
Yaşça büyük olması değil farkındaysan konu. Ben akşama kadar evde yokken bir çorba bile kaynatmadı akşam gelince benden bekliyor. Bu saygısızlık değil mi kusura bakma ama benim için kılını kıpırtdatmayan birinin evine gidince ben niye harıl harıl çalışayım.sizin evinize gelen kişi sizden büyük
harıl harıl çalışmayın ama sizin evinizin yemeğini siz yapmalısınız. eğer sürekli birlikte yaşamıyorsanız bir kaç gündür sizin evinizde olan birinden yemek beklemek saçma. Ben kv evinde yapmıyorum. o da benim evimde yapmıyor. başkasının mutfağında yapamıyor olabilir. yapmak istemiyor olabilir. siz onun evinde size yemek yap demiyorsa sorun yok bence. diyorsa eğer sizde yapmayınYaşça büyük olması değil farkındaysan konu. Ben akşama kadar evde yokken bir çorba bile kaynatmadı akşam gelince benden bekliyor. Bu saygısızlık değil mi kusura bakma ama benim için kılını kıpırtdatmayan birinin evine gidince ben niye harıl harıl çalışayım.
Hızmet beklemezSelam arkadaşlar. Sizlerin de kaynanası hizmet bekliyor mu? Benim kv ben onlardayken bulaşık vs yıkarsam çok mutlu oluyor. Arkadan kızım sen otur ya vs dese de gözlerindeki o mutluluğu görebiliyorum. Bize kalmaya geldiklerinde ise genelde hiçbir işe karışmaz. Yardım etmemesi bana tuhaf geliyor sizlerde durum nasıl
Teşekkürler tavsiyeleriniz içinharıl harıl çalışmayın ama sizin evinizin yemeğini siz yapmalısınız. eğer sürekli birlikte yaşamıyorsanız bir kaç gündür sizin evinizde olan birinden yemek beklemek saçma. Ben kv evinde yapmıyorum. o da benim evimde yapmıyor. başkasının mutfağında yapamıyor olabilir. yapmak istemiyor olabilir. siz onun evinde size yemek yap demiyorsa sorun yok bence. diyorsa eğer sizde yapmayın
İşten geliyorsanız ve sizden yemek bekliyorsa evet biraz düşüncesizce olur.Yaşça büyük olması değil farkındaysan konu. Ben akşama kadar evde yokken bir çorba bile kaynatmadı akşam gelince benden bekliyor. Bu saygısızlık değil mi kusura bakma ama benim için kılını kıpırtdatmayan birinin evine gidince ben niye harıl harıl çalışayım.
Kaynana galiba buHah tam beklediğim cevaplar. Annenin evinde yıkarsın değil mi bulaşıkları gocunmazsın. Evine gittiğin senden yaşça büyük insana yardım etmek görgüdür. Misafir bile olsam ben mutlaka yardım ederim.
Konu açınca belirtecektiniz her mesajda ayrı detay okumak zorunda değiliz..buldum msj 1 hafta kalıyorlarmış.. Kalmaları en büyük sıkıntıYaşça büyük olması değil farkındaysan konu. Ben akşama kadar evde yokken bir çorba bile kaynatmadı akşam gelince benden bekliyor. Bu saygısızlık değil mi kusura bakma ama benim için kılını kıpırtdatmayan birinin evine gidince ben niye harıl harıl çalışayım.
Bence misafir gidilen evde eğer yemekler beraber yendiyse bulaşığa yardımcı olunabilir. Tabi kayınvalide diye değil benim misafirlik anlayışım bu. Ama eğer yaşlıysa size geldiyse yardımcı olmayabilir o yaştan sonra otursunSelam arkadaşlar. Sizlerin de kaynanası hizmet bekliyor mu? Benim kv ben onlardayken bulaşık vs yıkarsam çok mutlu oluyor. Arkadan kızım sen otur ya vs dese de gözlerindeki o mutluluğu görebiliyorum. Bize kalmaya geldiklerinde ise genelde hiçbir işe karışmaz. Yardım etmemesi bana tuhaf geliyor sizlerde durum nasıl
Bu ben amaSu böreğiyle kıyaslama yaptığınıza göreSiz belli baya becerikli bide pratiksiniz ben sıradan hamur işini bile hazır alıp pişiren biriyim. Fırından çıkarınca da pekte güzel yapmışım ellerimle açtım kolayımı derim Hatta evime gelen birinci dereceler. Eşimin ailesi dahil Sen yetiştiremesin (doğru ben yetiştiremem) yapılacak bir iş var mı ütü yemek silinecek bir yer var mı diye sorarlar. Ben istesemde yetişemiyorum hiç bir işe. elimde değil Bir bakarım misafirler benim mutfakta kendi kendini ağırlıyor. Birinin evine misafirliğe giderim yardım edeyi mimi derim aman dur ben hadlerim 2 dk hazırlarım uzamsın iş derler bende oturur izlerim. Fakat sizin gibi elinden her iş gelen becerikli kişilerden hep bir yardım bekleniyor. kv beceriksiz geline denk gelmemiş gelseydi emin olun amann sen bırak ben yaparım 2 dk derdi
Bu ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?