Hizmet bekleyen kaynanalar

Ahahahahha karpuzu siz mi kestiniz peki

Yok ben bunlardan gocunmuyorum ki. Ama o bize geldiğinde en azından bulaşık için bile olsa yardım edebilir . Beraber yiyoruz sonuçta
Suyunu çıkardınız iyice..size gelen yaşlı kadın niye bulaşığını yıkasın misafir sonuçta
Kaynanaları gömüyoruz ama abarttınız sizde

Mutfağa girilmesinden hoşlanmadığını düşünebilir. Söylemen lazım. İşine gelmese bile bilmeli... Bir sorun olduğunda AA bilmiyordum demesin

sizin evinize gelen kişi sizden büyük
Yaşça büyük olması değil farkındaysan konu. Ben akşama kadar evde yokken bir çorba bile kaynatmadı akşam gelince benden bekliyor. Bu saygısızlık değil mi kusura bakma ama benim için kılını kıpırtdatmayan birinin evine gidince ben niye harıl harıl çalışayım.

harıl harıl çalışmayın ama sizin evinizin yemeğini siz yapmalısınız. eğer sürekli birlikte yaşamıyorsanız bir kaç gündür sizin evinizde olan birinden yemek beklemek saçma. Ben kv evinde yapmıyorum. o da benim evimde yapmıyor. başkasının mutfağında yapamıyor olabilir. yapmak istemiyor olabilir. siz onun evinde size yemek yap demiyorsa sorun yok bence. diyorsa eğer sizde yapmayın

Hızmet beklemez
Yazları Bi Yırmı gun kalmam gerekiyor misal parça parça
Hıc kalkta su işi yap demez yemek bulasık cay dahi.
Genelde sen otur lütfen der
Kalkarsam oturtur ısrarla

Teşekkürler tavsiyeleriniz için

İşten geliyorsanız ve sizden yemek bekliyorsa evet biraz düşüncesizce olur.
Ben yapılacak yemeği söyleyip yapmasını rica ederdim.

Konu açınca belirtecektiniz her mesajda ayrı detay okumak zorunda değiliz..buldum msj 1 hafta kalıyorlarmış.. Kalmaları en büyük sıkıntı

Kaynanama ilk yeni evliyken konu açılmıştı yok hamur açar mısın dolma sarmayi bilir misin gibisinden tecrübeli gelin olduğum için (2.evliligim ) dedim hiç anlamam annecim beni biliyorsunuz anneannem büyüttü oda yaşlı kadındı kızları yapardı bize getirirdi dedim kaynanamdayken sadece kahve yaparım alıştirmayacaksin yoksa hep beklerler iş

Bence misafir gidilen evde eğer yemekler beraber yendiyse bulaşığa yardımcı olunabilir. Tabi kayınvalide diye değil benim misafirlik anlayışım bu. Ama eğer yaşlıysa size geldiyse yardımcı olmayabilir o yaştan sonra otursun

Bu ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…