Hayir karakter meselesi falan degil evde 4 erkek buyumusler ikisi vicdan sahibi hassas kisilermis annelerine aciyip yardim etmisler ogrenmisler ikiside saldim cayira buyumus tamamen annenin tutumu onemli bence. Hayir buyuk temizligi falan gectim bir yetiskin kendine bakabilmeli, kendine bakmak icin baskasindan yardim almanin neden bu kadar normal karsilandigini anlamiyorum ben, siz hic ergenlik cagindaki bir kizin babasinda baba su getir, baba tost yap, baba corabim nerde dedigini duydunuz mu ? Ama erkek cocuk yapinca gayet normal karsilaniyor dimi , hatta pasam kocum aslanim diye sirti sivazlaniyor, kiz cocugu ise koca bulamayacaksin, buyuyunce kendi evini nasil cevireceksin diye ezilip asagilaniyor.
Su ayrimi taa kucukken yapmazsa aileler, kimse kimsenin hizmetcisi usagi olmak zorunda kalmaz ev isleride diger hesery gibi evlilikte paylasilarak birlikte kim musaitse kimin elinden geliyorsa o sekilde yapilir.
Tamamen kadina verilen deger ile alakali bu, baksaniza kv si oglu dosek kaldirdi diye kalp krizi gecirecekmis neredeyse.