Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

sabah:1 şekersiz kahve,kk peynir,3 zeytın,
ara:1 mandalına,1sekersiz kahve
öğle:2 dolma
ara:1 küçük avuç fındık,2 kuru incir
akşam:1 porsiyon tavuk ızgara,1 bardak ayran
2 bitki çayı

kızlar dün girip bildirimde bulunamadım rahatsızlıklarımla ilgili bi tedavi deniyorum
dün çok kötü oldum
zaten daha alışma safhasındayım sizler gibi bilinçli diyet yapamıyorum biliyorsunuz
bu hafta daha sıkı sarılıcam
bu hafta ilk kez bende yapabileceğim galiba ddim
ah bide su içmeyi unutmasam

bügünki yediklerime gelince

sabah 2 dilim ekmek,çok az peynir,bitki çayı

öğlen küçük bir dilim kek( yarısını bıraktım benim için biüyük gelişme 2büyük dilim yerim normalde)3 bardak şekersiz çay

akşam 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa,2 tane yaprak sarması, 2-3 küp şeklinde kavurma,salata,yoğurt

henüz 1 litre su içtim yatana kadar 2 olur inşallah
yaklaşık 5 km yürüyüş

çok haklısın canım benim
burda evet oturma sohbet kahvaltı bitmek bilmiyor yaaaa
inşallah önümüzdeki hafta böyle saçmalıklar olmayacak

geçmiş olsun canım hasta olunca insan ya hiç yemiyo yada çok yiyebiliyo sapıtıyo dimi hal böyle oluncada düzen de diyet de olmuyo

Kızlar iki gündür neler çekiyorum bilseniz nasıl ısrarlar yemem îçin çok direndim çoğunu ucuz atlattım ama
Bugün çok az yesem de fena yiyecekler var menümde insan kendi evinde olmayınca yatılı olunca ve özel bir gündü
Ama azmime hayret ettim maşallah. Menü güzel olmadığı îçin yazmıyorum maalesef
Sabah görüşürüzzzz

Tatlım menün genel olarak iyi ama ufak yanlışların var
Mesela akşam yemeğini 4 kaşık değil 6-7 kaşık yesen o son bisküvî kaçamağını yapmayabilirdin
Ana öğünlerden çok kısınca daha kalorili kaçamaklara maloluyor malesef

çok yetersiz olmuş ama söylediğin gibi daha güzel olacak inşallah

sabah:1 şekersiz kahve,kk peynir,3 zeytın,
ara:1 mandalına,1sekersiz kahve
öğle:2 dolma
ara:1 küçük avuç fındık,2 kuru incir
akşam:1 porsiyon tavuk ızgara,1 bardak ayran
2 bitki çayı
öğlen az olmamış mı ya,ya da ben çok yediğim için bana öyle geliyor :)

vaay iradenden ötürü bizde seni kutluyoruz o halde :)

çook geçmiş olsun ikinize de

çok güzel her zaman ki gibi:)

Kahvaltı ve en son arada ki bisküviler olmamış onun dışında iyi

Sagol cnm kimse kimsenin sağlığını düşünmüyor herkes kendini düşünecek inan
15kilo almıştım boyum olunca kimse ciddiye almıyor yeter diyet yapma diyorlar ama ben kendimi biliyorum
Önceden nasıl aşırı beslendiğimi biraz daha verip kilo bu yeme alışkanlığımı korumak istiyorum
Ben çöp tenekesi değilim bunu fark ettim geç olsa da
Aşırı yemek zaten mümine yakışmıyor onurluğumdan nefret ettim ve sırf atılmasın atmasın diye yemek yememden
Oysa insan yaşamak için yemeli bir şey yerken bu nimet vücuduma faydalı olsun hayırlı işler yapmam için enerji olsun diye yemelî
İki kaşık da yetiyor bir yemekten haz almak için. Şuursuzca löp löp ye gitsin yapıyordum
Kızlar inanın hayvanlar insandan aşağı akılsız bulunur ya onlar dahi yemeleri gereken kadar yer fazlasının yüzüne bakmaz
Ee biz yarın bulamayacakmış gibi depoluyoruz oysa ertesi gün nimetsiz kalanımız var mı
A coştum ama kendime isyanım işte bunları düşünüp irademi olmalıyız
Fazlalıkları verdikten sonra da yeme alışkanlığımız değişmiş olmalı

ben menümü paylaşayım
bazı arkadaşlar sormuşlardı listemi klasik diyet listesi :)

güne yeşil çay ve 3 kuru kayısı ile başlıyorum
kahvaltıda
domates,salatalık,kibrit kutusu peynir (light) ve 5 zeytin var 2 dilim tahıllı ekmekle birlikte.. haftada 2 günde peynir yerine yumurta yemeliyim
ara
1 meyve muz ve incir hariç
öğlen
1 kase çorba
6-8 kaşık sebze yemeği ( 1 kilo sebze 3kaşık yağ ile pişmeli) ben bugün kabak yedim
1 kase yoğurt
bol salata yağsız tabi
1 dilimtahıllı ekmek
ara
yine 1 adet meyve portakal tercih ettim

akşam
6-8 kaşık kuru baklagil yada 3 köfte kadar et( buu kısım öğlen menüsüyle değiştirilebiliyor öğlen et yersem akşam sebze)
ben kuru fasülye yemeği yedim 8 kaşık
bol salata
1 kase yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 adet meyve 1 adet ceviz

evet biraz uzun ve karışık oldu ama :)

Tam diyetisyen menüsü canım süpermiş sağlıklı dürüyor önemli olan sağlıklı vermek kiloyu. Çok az yemek de su ve kasdan kayıp yapıyormuş . Oooooh gitsin yağlar

çok haklısın canım bende beslenme tarzımdan nefret ettim yani çok çok azıyla yetinebilecekken nefsimize hakim olamayıp keyfimiz için yediğimiz onca şey
üstelik bir kadının zerafetine asla yakışmıyor.. benimde boyum olduğu için herkes bana yapma diyor bu halinle de iyisin ama söylediğin gibi bende kendime yakıştıramıyorum

Tam diyetisyen menüsü canım süpermiş sağlıklı dürüyor önemli olan sağlıklı vermek kiloyu. Çok az yemek de su ve kasdan kayıp yapıyormuş . Oooooh gitsin yağlar
Evet bana senin problemin vakitsiz ve az yemek zaten metobolizman yavaşlar öyle yaparsan dedi şimdi hızlandırmak için bu listeyi hazırladık pazartesi değişecek bakalım

kızlar menümü yazıp çıkacağım çok yogunum bu aralar

sabah
2 etimek
1 kibrit kutusu beyaz paynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin

ara: 1 kuru kayısı+5 fındık

öğle: 1 kase nesfit+ 200ml muzlu süt ile

ara:1 kuru incir+5 fındık

akşam: 5 etsiz çiğ köfte+ marul+ turşu misafirlikte idim

ara: şekersiz nescafe yarım 36 kalori

okula yürüdüm 4km ve çokça evde temizlik vardı çok yorgun hissediyorum kendimi. yarın görüşürüzzzz

Maşallah menün güzel cnm her zamanki gibi çok tebrik ediyorumm

selam arkadaşlar bende daha önce kalori sayımı yöntemiyle kilo vermiştim 64 ten 52 ye düştüm ama hiç dikkat etmedim aradan 1 yıl kadar bir zaman geçti ben 61 im şuan tekrar 52 olmak istiyorum... orada birbirimizi çok güzel motive etmiştik kilolar verilince dağıldık listeye benide eklerseniz sevinirim 1 haftadır diyete ve spora başladım 1,5 saat ftness bakalım yediğimdende kısarsam accık iyi olucak

bayıldım menune süper bence hele o yuruyus var ya olağanüstü bravo

çok yetersiz olmuş ama söylediğin gibi daha güzel olacak inşallah

öğlen az olmamış mı ya,ya da ben çok yediğim için bana öyle geliyor :)

yok kız 2 dolma yetti de artti bıle

yokk süper bence tam yağ eritme dieti harıka

evet sporun mukemmel canım menunde aynen öyle lafım yok

canım gunde kaç kalorı alıyodun en fazla sınır ne idi?

günaydın kızlar )) bugünden itibaren devam edecem inşallah.
okadar sapıtmalarıma rağmen kilo bildirimimi yapayım
başlangıç :70.500
geçen hafta :68.600
bu hafta :68.200

bu hafta yarışmada sonuncuyum heralde :18:

günaydın

30-11-2012 tarihi itibariyle 65,90 kg
06-12-2012 tarihi itibariyle 65,00 kg

zaten benim normal kilom 64 kg arada böle inip çıkıyorum ne zaman 64, kg aşağı düşersem o zaman mutlu olucam bakalım gerçi bugunlerde regl olacağım onun şişkinliği de var
kızlar regl döneminde yapılan yürüş spor yağ yakımını kolaylaştırıyor çünkü ben yaz aylarınfda hergün yürüş yapardım regl dönemim de hiç şikinlik hissetmezdim aksine tartı hep eksi gösterirdi ama şimdi önceki azmi kendimde göremiyorum

05-12-2012 menü

sabah
1 bardak süt
1 parça köy peynir
domates ,salatalık
1 dilim tam buğ.ekmek

ara
nescafe

saat 11 gibi 1 fincan yeşilçay

öğle
7 yk kadar pırasa yemeği
1 bardak ayran

ara
1 elma
1 mandalin

akşam
fırında balık
salata

ve 3 lt su

şimidilik bu kadar
bakalım haftya 63 kg görebilecekmiyim

ah ne yazsam kızlar yahu ben çok şaşgınım bu hafta nerdeyse tartılmadım bugune daha çok bıraaktım adamca diyet filan da yapmadım ama yememi baya azalttım sabahtan beri kaç kere tartıldım bu tartı bozukmu diye eşimide kaç kare tartıya çıkarttım ama tartı bozuk değil ben beklemediğim kiloyu vermişim
bu hafta başlangıç kilom 68.5
bu hafta bitiş kilom 67.4 toplam 1 kilo 100 gram gitmiş hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…