çok haklısın canım benimcanım çok oturmalara gidiyorsun
madem nefsine hakim olamıyorsun gitmemelisin
ara ver biraz seni senden başka kimse düşünmez ki
eğer böyle yapmaya devam edersen üzgünüm ama kilo vermekte çok çok zorlanacak ve zamanla daha fazla yıpranarak hepten koyvereceksin
şu diyet topiklerine başarı hikayelerine bir bak insanlar nerelerden nerelere gelmiş
nasıl mı gelmişler? nefislerne hakim olarak olamıyorlarsa da bazı şeylerden feragat ederek
tamam arada kaçamak olur ama seninki çok sık oluyor
bir bayanın isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok gerçekten ama gerçekten zayıflamayı iste
sonra çıkar aklından o bol kalorili yiyecekleri
o yiyecekleri yiyerek bir anlık haz alıyorsun ama sonrası? sonrasında ki vicdan azabı ve pişmanlık daha fazla değil mi?
o zaman değer mi hiç?
bence değmez lütfen gerekiyorsa gitme
günaydın kızlar 2 gündür oğlumda bende çok hastayız hal böyle olunca diyet falan yok tabiki
o yüzden menü paylaşımı yapamıyorum çünkü paylaşacak menü yok ortadabu hafta tartıya çıkmaya korkuyorum.
inşallah toparlanınca tam gaz devam edecem
4 aralık salı
sabah ılık limonlu su
9 gibi 5 küçük kurabiye ve şekersiz 1 bardak çay
arada 11de sütlü kahve
öğlen yayla çorbası ,6 adet sarma,patates salatası
ara orta kahve
ara yoğurtlu 3 adet kayısı
akşam 4 kaşık kıymalı ıspanak ve bol sarımsaklı yoğurt
ara kivi ve 4 adet bisküvi
akşam 20 dakika spor yaptom jillan
günaydın kızlar
çok yetersiz olmuş ama söylediğin gibi daha güzel olacak inşallahkızlar dün girip bildirimde bulunamadım rahatsızlıklarımla ilgili bi tedavi deniyorum
dün çok kötü oldum
zaten daha alışma safhasındayım sizler gibi bilinçli diyet yapamıyorum biliyorsunuz
bu hafta daha sıkı sarılıcam
bu hafta ilk kez bende yapabileceğim galiba ddim
ah bide su içmeyi unutmasam
bügünki yediklerime gelince
sabah 2 dilim ekmek,çok az peynir,bitki çayı
öğlen küçük bir dilim kek( yarısını bıraktım benim için biüyük gelişme 2büyük dilim yerim normalde)3 bardak şekersiz çay
akşam 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa,2 tane yaprak sarması, 2-3 küp şeklinde kavurma,salata,yoğurt
henüz 1 litre su içtim yatana kadar 2 olur inşallah
yaklaşık 5 km yürüyüş
öğlen az olmamış mı ya,ya da ben çok yediğim için bana öyle geliyor :)sabah:1 şekersiz kahve,kk peynir,3 zeytın,
ara:1 mandalına,1sekersiz kahve
öğle:2 dolma
ara:1 küçük avuç fındık,2 kuru incir
akşam:1 porsiyon tavuk ızgara,1 bardak ayran
2 bitki çayı
vaay iradenden ötürü bizde seni kutluyoruz o halde :)Kızlar iki gündür neler çekiyorum bilseniz nasıl ısrarlar yemem îçin çok direndim çoğunu ucuz atlattım ama
Bugün çok az yesem de fena yiyecekler var menümde insan kendi evinde olmayınca yatılı olunca ve özel bir gündü
Ama azmime hayret ettim maşallah. Menü güzel olmadığı îçin yazmıyorum maalesef
Sabah görüşürüzzzz
çook geçmiş olsun ikinize degünaydın kızlar 2 gündür oğlumda bende çok hastayız hal böyle olunca diyet falan yok tabiki
o yüzden menü paylaşımı yapamıyorum çünkü paylaşacak menü yok ortadabu hafta tartıya çıkmaya korkuyorum.
inşallah toparlanınca tam gaz devam edecem
çok güzel her zaman ki gibi:)slmm kızlaaarrrr
napıyosunuz bakalım
şimdi de benim dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta 5 zeytin domates şekersiz çay
öğle 1 kepçe yayla çorbası 2 k köfteli sebze yemeği 1 dilim ekmek 2 k yoğurt
akşam 3k bezelye 3 kaşık yoğurtlu makarna 2 tane salatalık turşusu
25 dk yürüyüş yaptım
45 dk da ev işi spordan sayılırsa :))))
Kahvaltı ve en son arada ki bisküviler olmamış onun dışında iyi4 aralık salı
sabah ılık limonlu su
9 gibi 5 küçük kurabiye ve şekersiz 1 bardak çay
arada 11de sütlü kahve
öğlen yayla çorbası ,6 adet sarma,patates salatası
ara orta kahve
ara yoğurtlu 3 adet kayısı
akşam 4 kaşık kıymalı ıspanak ve bol sarımsaklı yoğurt
ara kivi ve 4 adet bisküvi
akşam 20 dakika spor yaptom jillan
günaydın kızlar
vaay iradenden ötürü bizde seni kutluyoruz o halde :)
ben menümü paylaşayım
bazı arkadaşlar sormuşlardı listemi klasik diyet listesi :)
güne yeşil çay ve 3 kuru kayısı ile başlıyorum
kahvaltıda
domates,salatalık,kibrit kutusu peynir (light) ve 5 zeytin var 2 dilim tahıllı ekmekle birlikte.. haftada 2 günde peynir yerine yumurta yemeliyim
ara
1 meyve muz ve incir hariç
öğlen
1 kase çorba
6-8 kaşık sebze yemeği ( 1 kilo sebze 3kaşık yağ ile pişmeli) ben bugün kabak yedim
1 kase yoğurt
bol salata yağsız tabi
1 dilimtahıllı ekmek
ara
yine 1 adet meyve portakal tercih ettim
akşam
6-8 kaşık kuru baklagil yada 3 köfte kadar et( buu kısım öğlen menüsüyle değiştirilebiliyor öğlen et yersem akşam sebze)
ben kuru fasülye yemeği yedim 8 kaşık
bol salata
1 kase yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 adet meyve 1 adet ceviz
evet biraz uzun ve karışık oldu ama :)
çok haklısın canım bende beslenme tarzımdan nefret ettim yani çok çok azıyla yetinebilecekken nefsimize hakim olamayıp keyfimiz için yediğimiz onca şeySagol cnm kimse kimsenin sağlığını düşünmüyor herkes kendini düşünecek inan
15kilo almıştım boyum olunca kimse ciddiye almıyor yeter diyet yapma diyorlar ama ben kendimi biliyorum
Önceden nasıl aşırı beslendiğimi biraz daha verip kilo bu yeme alışkanlığımı korumak istiyorum
Ben çöp tenekesi değilim bunu fark ettim geç olsa da
Aşırı yemek zaten mümine yakışmıyor onurluğumdan nefret ettim ve sırf atılmasın atmasın diye yemek yememden
Oysa insan yaşamak için yemeli bir şey yerken bu nimet vücuduma faydalı olsun hayırlı işler yapmam için enerji olsun diye yemelî
İki kaşık da yetiyor bir yemekten haz almak için. Şuursuzca löp löp ye gitsin yapıyordum
Kızlar inanın hayvanlar insandan aşağı akılsız bulunur ya onlar dahi yemeleri gereken kadar yer fazlasının yüzüne bakmaz
Ee biz yarın bulamayacakmış gibi depoluyoruz oysa ertesi gün nimetsiz kalanımız var mı
A coştum ama kendime isyanım işte bunları düşünüp irademi olmalıyız
Fazlalıkları verdikten sonra da yeme alışkanlığımız değişmiş olmalı
Evet bana senin problemin vakitsiz ve az yemek zaten metobolizman yavaşlar öyle yaparsan dedi şimdi hızlandırmak için bu listeyi hazırladık pazartesi değişecek bakalımTam diyetisyen menüsü canımsüpermiş sağlıklı dürüyor önemli olan sağlıklı vermek kiloyu. Çok az yemek de su ve kasdan kayıp yapıyormuş . Oooooh gitsin yağlar
kızlar menümü yazıp çıkacağım çok yogunum bu aralar
sabah
2 etimek
1 kibrit kutusu beyaz paynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ara: 1 kuru kayısı+5 fındık
öğle: 1 kase nesfit+ 200ml muzlu süt ile
ara:1 kuru incir+5 fındık
akşam: 5 etsiz çiğ köfte+ marul+ turşu misafirlikte idim
ara: şekersiz nescafe yarım 36 kalori
okula yürüdüm 4km ve çokça evde temizlik vardı çok yorgun hissediyorum kendimi. yarın görüşürüzzzz
bayıldım menune süper bence hele o yuruyus var ya olağanüstü bravokızlar dün girip bildirimde bulunamadım rahatsızlıklarımla ilgili bi tedavi deniyorum
dün çok kötü oldum
zaten daha alışma safhasındayım sizler gibi bilinçli diyet yapamıyorum biliyorsunuz
bu hafta daha sıkı sarılıcam
bu hafta ilk kez bende yapabileceğim galiba ddim
ah bide su içmeyi unutmasam
bügünki yediklerime gelince
sabah 2 dilim ekmek,çok az peynir,bitki çayı
öğlen küçük bir dilim kek( yarısını bıraktım benim için biüyük gelişme 2büyük dilim yerim normalde)3 bardak şekersiz çay
akşam 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa,2 tane yaprak sarması, 2-3 küp şeklinde kavurma,salata,yoğurt
henüz 1 litre su içtim yatana kadar 2 olur inşallah
yaklaşık 5 km yürüyüş
yok kız 2 dolma yetti de artti bıleçok yetersiz olmuş ama söylediğin gibi daha güzel olacak inşallah
öğlen az olmamış mı ya,ya da ben çok yediğim için bana öyle geliyor :)
vaay iradenden ötürü bizde seni kutluyoruz o halde :)
yokk süper bence tam yağ eritme dieti harıkaben menümü paylaşayım
bazı arkadaşlar sormuşlardı listemi klasik diyet listesi :)
güne yeşil çay ve 3 kuru kayısı ile başlıyorum
kahvaltıda
domates,salatalık,kibrit kutusu peynir (light) ve 5 zeytin var 2 dilim tahıllı ekmekle birlikte.. haftada 2 günde peynir yerine yumurta yemeliyim
ara
1 meyve muz ve incir hariç
öğlen
1 kase çorba
6-8 kaşık sebze yemeği ( 1 kilo sebze 3kaşık yağ ile pişmeli) ben bugün kabak yedim
1 kase yoğurt
bol salata yağsız tabi
1 dilimtahıllı ekmek
ara
yine 1 adet meyve portakal tercih ettim
akşam
6-8 kaşık kuru baklagil yada 3 köfte kadar et( buu kısım öğlen menüsüyle değiştirilebiliyor öğlen et yersem akşam sebze)
ben kuru fasülye yemeği yedim 8 kaşık
bol salata
1 kase yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 adet meyve 1 adet ceviz
evet biraz uzun ve karışık oldu ama :)
evet sporun mukemmel canım menunde aynen öyle lafım yokkızlar menümü yazıp çıkacağım çok yogunum bu aralar
sabah
2 etimek
1 kibrit kutusu beyaz paynir
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ara: 1 kuru kayısı+5 fındık
öğle: 1 kase nesfit+ 200ml muzlu süt ile
ara:1 kuru incir+5 fındık
akşam: 5 etsiz çiğ köfte+ marul+ turşu misafirlikte idim
ara: şekersiz nescafe yarım 36 kalori
okula yürüdüm 4km ve çokça evde temizlik vardı çok yorgun hissediyorum kendimi. yarın görüşürüzzzz
canım gunde kaç kalorı alıyodun en fazla sınır ne idi?selam arkadaşlar bende daha önce kalori sayımı yöntemiyle kilo vermiştim 64 ten 52 ye düştüm ama hiç dikkat etmedim aradan 1 yıl kadar bir zaman geçti ben 61 im şuantekrar 52 olmak istiyorum... orada birbirimizi çok güzel motive etmiştik kilolar verilince dağıldık listeye benide eklerseniz sevinirim 1 haftadır diyete ve spora başladım 1,5 saat ftness bakalım yediğimdende kısarsam accık iyi olucak
geçmiş olsun canım hasta olunca insan ya hiç yemiyo yada çok yiyebiliyo sapıtıyo dimi hal böyle oluncada düzen de diyet de olmuyo
çook geçmiş olsun ikinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?