Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

aslında bu haftaya kadar hep dikkat edicem diyip duruyodum
ama sabah olunca hemen ne bulursam yemeye başlıyodum
çok hamur işi tüketiyordum
bu hafta yediklerim çoğu arkadaşa çok geliyordur eminim
benim için eskiye kıyasla iyi
artık bu hafta itibariyle daha iyi olucam
saati saatine yemeye gelince daha düzene giricek inşallah
bide doğru yemek yemeyi ve su içmeyi öğrenirsem değmeyin keyfime

aslında kilo alammışsın ve 300 gramda az değil hiç vermemektense inş azme sarılır haftanın şampiyonu olacak olan zatın (kendimden bahsetmiş olmıyım da)yanında yer alırsın

inş. canım bu hafta daha sıkı sarılacam. yanında olabilirim :)) dediğin gibi almaktan daha iyidir tabi

canım bende de var aynı problem ilaçtan ziyade ben şalgam suyu içiyorum faydası oluyor hergün 1 bardak içsen faydasını görürsün belki

1000 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyordum ama genelde haftasonları 1500 ü geçtiğide oldu ama haftaiçi gerçekten çok dikkat ettim... 1,5 saatte yürüyüş... şimdi 1 haftadır ftnessa yazıldım gidiyorum yediğime dikkat etmeye çalışıyorum eskisi kadar olmasada ama olucak inşallah .

Cnm bugün kilo bildirimi yaparak yeni haftaya katıl hep beraber verelim kiloları inş

inşallah canım 61 diyelim o zaman tam emin değilim akşam tartıldım ama yemekte yememiştim daha ...

canım akşam spor hocam ayranı önerdi bol bol ayran içmek metabolizmayı hızlandırıyormuş, ekmek yerine yulaf yada çavdar ekmeği, beyaz pirincide kesersek ohhhh çok rahat kilo vericez inşallah .

kızlar ben bu hafta pek uygulayamadım...canlarım
kızlarımın ikisi de agır grip geçirdiler...halaa devam öldüm bittim bu hafta.diyte uyamadım.kusura bakmayım.inşallah bu hafta yazabilirim.menülerimi..spor hiç yapamadım.yavrularım iyileşsin.başka bişey istemiyorum. bu arada 1 kg almışım.çok yoruldum anlamadım.nasıl bu kiloyu aldıgımı.reglim yaklaştı ondan mı acaba.moralim sıfır çok uykusuzum.burun tıkanıklıgından küçük kızım hiç uyumadı.neyse bu hafta yazmaya çalışırım.yazamasm da kusura bakmayınn.başlangıç:67.6 bugün:68.6

sabah:1 bardak sekersiz kahve,3 çatal yas pasta,
ara:1 şekersiz kahve,1 mandalına
öğle:4 ızgara köfte,1 bardak ayran
ara:4 tuzlu bıskuvı tane yanı
akşam:2 kase sehriye çorbası
2 bıtkı çayı

Menüm:

Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, iki çatal bal, 2 zeytin, bir dilm kepek ekmeği, şekersiz çay

kızlar öğlen yok çok yoğun bir gün geçirdim vakit olmadı yemeği unutmuşum da evde olmayınca

ara: 6 badem bir parça çikolata

akşam: haşlanmış göğüs eti, yoğurt bir çatal erişte, bir dlm t b ekmeği

1,5 lt su yatana kadar daha artar.
spor jillian

2 bıtkı çayı

kaçamaklar var bana çok az geliyor senin menülerin ben acımdan ölürüm kız. Gerçi midem küçülmüş gibi ama.

Arkadaşlar hani topic ölmüş ağlayanı yok. kilo bildirimleri eksik herkes yapmadı. Menüler eksik niçin gevşediniz ağlarım bak

ben bu hafta hiç kilo veremedim kızlar veremediğim gibi de 57.2 görünüyorum yani 600 gram aldım
abartılacak kaçamağım olmadı yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama anlam veremedim bu duruma
topiğin yüz karasıyım anlayacağınız
hepiniz az yada çok kilo vermişiniz sizlerin adına çok ama çok sevindim

haftanın 1.si olan safahat arkadaşıma tebrikler
maşallah arkadaşlar hepiniz kilo vermişiniz
butamira ve ben :84: ikimiz için ceza düşünebilirsiniz

Son düzenleme:
2 bıtkı çayı
canım benim sabah sabah yaş pastayı rüyanda mı gördün :)
güne kötü başlamışın ama sonrası daha iyi
akşam keşke 2 kase çorba yerine bir kase içip sebze yemeği yeseydin canım

canım öğleni atlamış olmana rağmen akşam çok fazla yememişin
öğün atlamamak lazım ama arada oluyor ne yazık ki

tatlım az yemek de kilo vermeye engel olabiliyormuş istersen bir diyetisyene danış çok az yiyorsun çünkü

haftanın 1.si olan yesim_tuncer arkadaşıma tebrikler
maşallah arkadaşlar hepiniz kilo vermişiniz
butamira ve ben :84: ikimiz için ceza düşünebilirsiniz

ama ben 1.700 kilo vermiştim beni niye birinci etmedin :26:

Son düzenleme:
menüm bugün bir faciaydı
kilo veremeyipte aldığımı görünce yememem gerekirken bende ters tepti :84:
ne yapıp ne edip haftaya kadar en az 1 kg vermem lazım
bugün kü menümüde yazmasam daha iyi

iyi akşamlar kızlar

sabah bir dilim ekmek,biraz peynir,bitki çayı
öğlen 2 küçük üçgen dilim haşhaşlı katmer 2tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı peynir 3 bardak çay
akşam 2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı( yemek kaşığı)

spor yapmadım

Son düzenleme:
2 bıtkı çayı

tatlım az yemek de kilo vermeye engel olabiliyormuş istersen bir diyetisyene danış çok az yiyorsun çünkü

ama ben 1.700 kilo vermiştim beni niye birinci etmedin :26:

canım hata mı ettim acaba
yesimin geçen hafta ki kilosu 57 görünüyor bu hafta 55 gelmiş 2 kilo vermiş yani

hıım bilemedim ki bir kilo verdim yazmış ya yoruma. özür öyleyse.

hımm tamam canım şu durumda 1. sensin :)

arkadaşlar bir yanlışlık var özür dilerim ben 56.0 55.9 yazacagım yerde 55.0 54.9 yazmışım acele ile oldu zaten çok işimin arasında yazıp çıkmıştım :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…