- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
tatlım aynı sıkıntı benimde oluyor sadece sabahları aç karnına tartılmak doğru sonucu veriyor o yüzden akşamları tartılmamaya gayret etmelisin
canım saati saatine beslenmeliyiz zamanı asla geçirmemeliyiz doktorum programında dr gürkanı izledim saati saatine beslenmek gerektiğini söylüyor.
aslında kilo alammışsın ve 300 gramda az değil hiç vermemektense inş azme sarılır haftanın şampiyonu olacak olan zatın (kendimden bahsetmiş olmıyım da)yanında yer alırsın
kızlar benim baskülüm eski model olduğundan sizin gibi gram gram bildirim yapamıycam
başlangıç 72 kg
bugün 71.500
500 gr kadar gitmiş
demekki daha düzenli su içip spor yapsam başarılı olucam
bide sizin de böyle bi sıkıntınız varmı bilmem ama
benim kabızlık sıkıntım var çoğu zaman; bugün 72 isem akşama doğru 73 bazen ertesi günlerde 74 ü falan görüyorum malesef
bayıldım menune süper bence hele o yuruyus var ya olağanüstü bravo
yok kız 2 dolma yetti de artti bıle
yokk süper bence tam yağ eritme dieti harıka
evet sporun mukemmel canım menunde aynen öyle lafım yok
canım gunde kaç kalorı alıyodun en fazla sınır ne idi?
Cnm bugün kilo bildirimi yaparak yeni haftaya katıl hep beraber verelim kiloları inş
inş. canım bu hafta daha sıkı sarılacam. yanında olabilirim :)) dediğin gibi almaktan daha iyidir tabi
canım bende de var aynı problem ilaçtan ziyade ben şalgam suyu içiyorum faydası oluyor hergün 1 bardak içsen faydasını görürsün belki
sabah:1 bardak sekersiz kahve,3 çatal yas pasta,
ara:1 şekersiz kahve,1 mandalına
öğle:4 ızgara köfte,1 bardak ayran
ara:4 tuzlu bıskuvı tane yanı
akşam:2 kase sehriye çorbası
2 bıtkı çayı
canım benim sabah sabah yaş pastayı rüyanda mı gördün :)sabah:1 bardak sekersiz kahve,3 çatal yas pasta,
2 bıtkı çayı
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, iki çatal bal, 2 zeytin, bir dilm kepek ekmeği, şekersiz çay
kızlar öğlen yok çok yoğun bir gün geçirdim vakit olmadı yemeği unutmuşum da evde olmayınca
ara: 6 badem bir parça çikolata
akşam: haşlanmış göğüs eti, yoğurt bir çatal erişte, bir dlm t b ekmeği
1,5 lt su yatana kadar daha artar.
spor jillian
ben bu hafta hiç kilo veremedim kızlar veremediğim gibi de 57.2 görünüyorum yani 600 gram aldım
abartılacak kaçamağım olmadı yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama anlam veremedim bu duruma
topiğin yüz karasıyım anlayacağınız
hepiniz az yada çok kilo vermişiniz sizlerin adına çok ama çok sevindim
haftanın 1.si olan yesim_tuncer arkadaşıma tebrikler
maşallah arkadaşlar hepiniz kilo vermişiniz
butamira ve ben :84: ikimiz için ceza düşünebilirsiniz
sabah:1 bardak sekersiz kahve,3 çatal yas pasta,
2 bıtkı çayı
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, iki çatal bal, 2 zeytin, bir dilm kepek ekmeği, şekersiz çay
kızlar öğlen yok çok yoğun bir gün geçirdim vakit olmadı yemeği unutmuşum da evde olmayınca
ara: 6 badem bir parça çikolata
akşam: haşlanmış göğüs eti, yoğurt bir çatal erişte, bir dlm t b ekmeği
1,5 lt su yatana kadar daha artar.
spor jillian
tatlım az yemek de kilo vermeye engel olabiliyormuş istersen bir diyetisyene danış çok az yiyorsun çünkü
ama ben 1.700 kilo vermiştim beni niye birinci etmedin :26:
canım hata mı ettim acaba
yesimin geçen hafta ki kilosu 57 görünüyor bu hafta 55 gelmiş 2 kilo vermiş yani
Kızlar çok işim var hemen kilomu yazıp çıkacagım akşama görüşürüz inşallah 55.0 ile 54.9 arasında tartı gitti geldi 55.0 tam durdu tam 1 kilo vermişim hedefime ulastım artık kilo korumadayım gelince görüşürüz
hıım bilemedim ki bir kilo verdim yazmış ya yoruma. özür öyleyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?