Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

Cnm bugün kilo bildirimi yaparak yeni haftaya katıl hep beraber verelim kiloları inş

kızlar bildirim yapıyorum azcık mutluyum yaşadığım zor iki güne rağmen sabrımın sonucunu aldım

geçen perşembe: 66.90 idim

bu sabah: 65.20

verilen kilo: 1.70

üstelik regl oldum ama eskiden şişerdim şimdi şişkinliğim yok spor sayesinde olmalı

tebrik ederim canım bu azimle daimi olman temennisiyle bakalım daha fazla kilo veren varmı

kiloyu verip çizelgeleri değiştiriyoruz ne güzel görünce insana şevk veriyor

tebrik ederim canım bu azimle daimi olman temennisiyle bakalım daha fazla kilo veren varmı

ben de seni tebrik edim canım.....
çok mutlu oluyoruz dimi kilolar gidince bir kilo az mesele mi vücudumuzdan eksilen bazen yolda elimizde bir poset ne kadar rahatsız ediyor bizi hafifledikk
çizelgelerimiz sonuca ulaşsun inş tez vakitte

sabah bir poğaça bir parça ekmek bir yumurta biraz peynir 4kayısı ve badem
öglen 2diliöm kepekli ekmek biraz yoğurt
ikindi misafirlikteydim 7 çeşit pasta vardı bakın ne yedim çok az patates bir börek çatallık baklava
akşam 2mandalina
2litre su çok yürüdüm

aslında kilo alammışsın ve 300 gramda az değil hiç vermemektense inş azme sarılır haftanın şampiyonu olacak olan zatın (kendimden bahsetmiş olmıyım da)yanında yer alırsın

canım harika çok sevindim sürekli seni takip edecegim
maşallahhhhh

günaydın kızlar geçen perşembeden beri yediklerime dikkat ediyordum lakin dün öğlen iş arkadaşlarımla yediğim kavurmalı kaşarlı pide mutlu etti o an ama akşam çok pişman oldum.
teyzem amelliyat oldu evine ziyarete gittim annemin halasıda vardı kızım sende iyisin ,kilolusun dedi ne diyecegimi şaşırdım ve sustum teyzem daha kiloluydu şimdi daha iyi desede yerin dibine girdim vay ben genç kızmışım kiloluymuşum falan....
akşam oturdum saati saatine yiyecegim yılbaşına kadar 65 kg olmak istiyorum asıl hedefim 55 kg olacagım.
perşembe günü :70kg
bu sabah :69 kg geldim

çok şükür 6 rakamları gördüm inşallah daha dikkat edeceğim kızlar

Kızlar çok işim var hemen kilomu yazıp çıkacagım akşama görüşürüz inşallah 55.0 ile 54.9 arasında tartı gitti geldi 55.0 tam durdu tam 1 kilo vermişim hedefime ulastım artık kilo korumadayım gelince görüşürüz

geçmişolsun canım teyzene

gecen hafta :65.00
bu hafta:64.500
hedef:58
o kadar da dıkkat ediyorum ama yok

kızlar benim baskülüm eski model olduğundan sizin gibi gram gram bildirim yapamıycam

başlangıç 72 kg
bugün 71.500
500 gr kadar gitmiş

demekki daha düzenli su içip spor yapsam başarılı olucam
bide sizin de böyle bi sıkıntınız varmı bilmem ama
benim kabızlık sıkıntım var çoğu zaman; bugün 72 isem akşama doğru 73 bazen ertesi günlerde 74 ü falan görüyorum malesef

ilaç bir yere kadar sana kesinliklee kayısı 4 adet sabah kahvaltida yada önce yemeni tavsiye ederim yanında badem yada fındık olursa daha iyi olur düzenli bir yap faydasını göreceksin

tatlım aynı sıkıntı benimde oluyor sadece sabahları aç karnına tartılmak doğru sonucu veriyor o yüzden akşamları tartılmamaya gayret etmelisin
canım saati saatine beslenmeliyiz zamanı asla geçirmemeliyiz doktorum programında dr gürkanı izledim saati saatine beslenmek gerektiğini söylüyor.

ilaç bir yere kadar sana kesinliklee kayısı 4 adet sabah kahvaltida yada önce yemeni tavsiye ederim yanında badem yada fındık olursa daha iyi olur düzenli bir yap faydasını göreceksin

benimde ilk 3 gün gayet güzel ilerleyen ibremmmm malesef son 4 günde gerilemeye başladı ama bunun tek sorumlusu benim
şimdi sizin bu verdiğiniz kiloları duyunca nasıl imrendim nasıl gaza geldim anlatamam

geçem hafta:83.4
bu hafta:83.2
giden:200 gr cık

benimde kronik kabzlığım var canım 2 diyetisyene gittim ikiside sabah kalkınca 2 kayısı ve ılık su içmemi önerdi ara öğünlerede kayısı ekleyebilirsin canım

böyle şeyler deniyorum ama birgün işe yarıyo 2kez fayda görmüyorum
hemen direnç gösteryo vucudum
ilaç kullanmayı hiç düşünmedim düşünmüyorumda
alıştım idare ediyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…