selam arkadaşlar bende daha önce kalori sayımı yöntemiyle kilo vermiştim 64 ten 52 ye düştüm ama hiç dikkat etmedim aradan 1 yıl kadar bir zaman geçti ben 61 im şuantekrar 52 olmak istiyorum... orada birbirimizi çok güzel motive etmiştik kilolar verilince dağıldık listeye benide eklerseniz sevinirim 1 haftadır diyete ve spora başladım 1,5 saat ftness bakalım yediğimdende kısarsam accık iyi olucak
tebrik ederim canım bu azimle daimi olman temennisiyle bakalım daha fazla kilo veren varmıkızlar bildirim yapıyorum azcık mutluyum yaşadığım zor iki güne rağmen sabrımın sonucunu aldım
geçen perşembe: 66.90 idim
bu sabah: 65.20
verilen kilo: 1.70
üstelik regl oldum ama eskiden şişerdim şimdi şişkinliğim yok spor sayesinde olmalı
tebrik ederim canım bu azimle daimi olman temennisiyle bakalım daha fazla kilo veren varmı
günaydın kızlar )) bugünden itibaren devam edecem inşallah.
okadar sapıtmalarıma rağmen kilo bildirimimi yapayım
başlangıç :70.500
geçen hafta :68.600
bu hafta :68.200
bu hafta yarışmada sonuncuyum heralde :18:
kızlar bildirim yapıyorum azcık mutluyum yaşadığım zor iki güne rağmen sabrımın sonucunu aldım
geçen perşembe: 66.90 idim
bu sabah: 65.20
verilen kilo: 1.70
üstelik regl oldum ama eskiden şişerdim şimdi şişkinliğim yok spor sayesinde olmalı
geçmişolsun canım teyzenegünaydın kızlar geçen perşembeden beri yediklerime dikkat ediyordum lakin dün öğlen iş arkadaşlarımla yediğim kavurmalı kaşarlı pide mutlu etti o an ama akşam çok pişman oldum.
teyzem amelliyat oldu evine ziyarete gittim annemin halasıda vardı kızım sende iyisin ,kilolusun dedi ne diyecegimi şaşırdım ve sustum teyzem daha kiloluydu şimdi daha iyi desede yerin dibine girdim vay ben genç kızmışım kiloluymuşum falan....
akşam oturdum saati saatine yiyecegim yılbaşına kadar 65 kg olmak istiyorum asıl hedefim 55 kg olacagım.
perşembe günü :70kg
bu sabah :69 kg geldim
çok şükür 6 rakamları gördüm inşallah daha dikkat edeceğim kızlar
geçmişolsun canım teyzene
gecen hafta :65.00
bu hafta:64.500
hedef:58
o kadar da dıkkat ediyorum ama yok
ilaç bir yere kadar sana kesinliklee kayısı 4 adet sabah kahvaltida yada önce yemeni tavsiye ederim yanında badem yada fındık olursa daha iyi olur düzenli bir yap faydasını göreceksinkızlar benim baskülüm eski model olduğundan sizin gibi gram gram bildirim yapamıycam
başlangıç 72 kg
bugün 71.500
500 gr kadar gitmiş
demekki daha düzenli su içip spor yapsam başarılı olucam
bide sizin de böyle bi sıkıntınız varmı bilmem ama
benim kabızlık sıkıntım var çoğu zaman; bugün 72 isem akşama doğru 73 bazen ertesi günlerde 74 ü falan görüyorum malesef
kızlar benim baskülüm eski model olduğundan sizin gibi gram gram bildirim yapamıycam
başlangıç 72 kg
bugün 71.500
500 gr kadar gitmiş
benim kabızlık sıkıntım var çoğu zaman; bugün 72 isem akşama doğru 73 bazen ertesi günlerde 74 ü falan görüyorum malesef
ilaç bir yere kadar sana kesinliklee kayısı 4 adet sabah kahvaltida yada önce yemeni tavsiye ederim yanında badem yada fındık olursa daha iyi olur düzenli bir yap faydasını göreceksinkızlar benim baskülüm eski model olduğundan sizin gibi gram gram bildirim yapamıycam
başlangıç 72 kg
bugün 71.500
500 gr kadar gitmiş
kızlar benim baskülüm eski model olduğundan sizin gibi gram gram bildirim yapamıycam
başlangıç 72 kg
bugün 71.500
500 gr kadar gitmiş
ilaç bir yere kadar sana kesinliklee kayısı 4 adet sabah kahvaltida yada önce yemeni tavsiye ederim yanında badem yada fındık olursa daha iyi olur düzenli bir yap faydasını göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?