Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlarrrrr uyuya kalmısım erkenden yenı uyandım .menumu bu saaatten sonra yazmanın anlamı var mı bılmıyorum ama yazıyorum yıne de.sabah da kilo bildirimimi yapıcam .yediklerimle yüzleseyim hem :) cok ümitli degilim sanki.bu hafta nın son günleri benim için pek bi verimsiz gecti.olsun elimden gelenı yaptım hemen de yemeyı degıstıremıyo belkı ınsan.

Sabah:5 zeytın , 3 dilim ekmek,bır dılım tahın helva,1 yumurta,peynır (bıraz fazla oldu peynır )
Ögle:100 kuzu sıs,cok az pilav,2 dilim ekmek,
Ara:tatlı
Aksam : 4 köfte ,makarna ,yoğurt,salata , 2 dilim ekmek
3 litre su

mışıl mışıl uykular size

ben bugün naaapppttıııııım akşam 5.30 kurstan çıktım nasıl açım nasıl açım ölücem sanki gittim hamburger patates yedim ama yarın telafi edicem :)
zaten zayıfsın sıkma canını

her sey çok güzel de su tutkuyu yemeseydın keske

çok fazla ekmek tuketmıssın olmamıs canım

kılo bıldırımı yapayım sadece 500 gr vermısım kızlar gecen hafta 64.500 bu hafta 64 kılo hedefim 58 daha çokkk varrr öff yaa

günaydın kızlarrr

geçen hafta: 57.2
bu hafta:56.3
giden :900 gr

sonuç bana 1.lik getirmese de idare eder :) kaldı geriye 2,3 kilocuk

kılo bıldırımı yapayım sadece 500 gr vermısım kızlar gecen hafta 64.500 bu hafta 64 kılo hedefim 58 daha çokkk varrr öff yaa

sıkma tatlı canını verirsin kuzumm
pes etmek yılmak yok sen 58li rakamları görmüş birisin hayal değil yanii

canım çok çok fazla ekmek tüketmişin
hem pilav yemişin hem ekmek hiç olmamış

kızlar perşembe günleri ben kursa gidiyorum
ancak tekrar akşamüstü nete girebilirim hepiniz kilo bildiriminizi yapın olur mu

günaydın kızlar
dün akşam geç saatte eve geldim sayfayı okudum ama yazmaya gücüm kalmamıştı
dünkü menümü yazayım
kalkınca sirkelş su
kahvaltı
yeşil çay
1 dlm ekmek
haşlanmış yumurta
domates ve peynir

ara:mandalina

öğle:
ezogelin çorbası
1 dlm ekmek

ara:
form çay
3 kayısı

akşam:
ezogelin çorbası
brokoli karnıbahar havuç haşlaması
2 kaşık yoğurt

ara:
3 mandalina form çay

gelelim kilo bildirimine
maleseffffff artılardayım
geçen hafta:83.2
bu hafta:84.2
giden: yok
gelen:1000gr

oysa bu hafta daha az kaçamağım var daha aktiftim ama 3 gündür wc ye çıkmadım onun bi etkisimi bilemedim

günaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67

günaydın kızlarrr

hümeyra ya maşallahın var senin ben senin kilonda olsaydım uğraşmazdım fazla ama senin hedefin var başarılar

hadi topikteki arkadaşlar hele acele edin verdiğiniz kiloları merak edenler var bu haftanın birincisi çim olacak

kızlar kilo bildirimimi yapıyorum

önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg

inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış

kızlar kilo bildirimimi yapıyorum

önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg

inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış
maşallah yine çok iyisin ikihaftada 2 kilo 700 gram böyle gidersen ayda 5 kilodan fazla verirsin

kilo ve hedefimiz aşağı yukarı aynı fehiye seni anlayabiliriyorum. Daha çok var diyorum ama gidenleri düşünüp sevinmemiz lazım sanırım Bir de spor yaparken ya da aklıma geldiğince yağlarımın gittiğini kilo verdiğimi düşünüyorum. Kendimize olumlu telkinde bulunalım, motivasyonunu düşürme süpersin zaten
günaydın kızlarrr

tatlım süpersin ya. mütavazılığına da cidden hayran kaldım yerim seni

gelelim kilo bildirimine
maleseffffff artılardayım
geçen hafta:83.2
bu hafta:84.2
giden: yok
gelen:1000gr

oysa bu hafta daha az kaçamağım var daha aktiftim ama 3 gündür wc ye çıkmadım onun bi etkisimi bilemedim
daha bünyen yeni alışıyor cnm menünü gördüm süperdi bu ayarda devam et. gördüğün kiloya da aldırma her zamnakinden az yediğin için kilo aldığını sanmıyorum. şişkinliktir o. kabızlık da büyük etken cidden menüne kayısı koymuşsun işe yarıyor cidden ben de oyle yapmıştım. form çayları da içebilirsin.
cidden son menünü beğendim o şekilde devam edersen haftaya birinci sen olacaksın emin ol

günaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
başarılısın tabi ki 400 gr az mı yarım kilo kıymayı canlandır gözünde vücudun o kadar hafiflemiş

Kızlar başarıya giden yolda pes etmek yooooook. hedefimiz kilolar ileri:13:

Son düzenleme:
maşallah yine çok iyisin ikihaftada 2 kilo 700 gram böyle gidersen ayda 5 kilodan fazla verirsin

inşallah cnm benim uzun süre diyet yapmaya vaktim olmayabilir ne verirsem kar doğrusu.
o yüzden şevkimi yüksek tutuyorum çok uğraşıyorum ona rağmen az bile sanırım
dün 1.30 saat sporum vardı mesela.

merhaba kızlar dün akşam regl oldum sabah tartıldım 69.400 gr
geçen hafta 69 kg
regl oludum 400 almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…