hayırlı geceler canım görüşmek üzere yarın :)ben gittim kızlar herkese hayırlı geceler
yarışa katılmak isteyen arkadaşlar yarın sabah muhakkak kilo bildirimi yapsın
zaten zayıfsın sıkma canınıben bugün naaapppttıııııımakşam 5.30 kurstan çıktım nasıl açım nasıl açım ölücem sanki gittim hamburger patates yedim ama yarın telafi edicem :)
her sey çok güzel de su tutkuyu yemeseydın keskemenümü yazayım kızlar
sabah
bir küçük poğaça,3 zeytin,birza peynir
öğlen
biraz meyveyle 2 kaşık aşure
akşam
2-3 kaşık domatesli bulgur pilavı,çeyrek içli köfte
arada çayın yanında 2 tane tutku bisküvi
çok fazla ekmek tuketmıssın olmamıs canımkızlarrrrr uyuya kalmısım erkenden yenı uyandım.menumu bu saaatten sonra yazmanın anlamı var mı bılmıyorum ama yazıyorum yıne de.sabah da kilo bildirimimi yapıcam .yediklerimle yüzleseyim hem :) cok ümitli degilim sanki.bu hafta nın son günleri benim için pek bi verimsiz gecti.olsun elimden gelenı yaptım hemen de yemeyı degıstıremıyo belkı ınsan.
Sabah:5 zeytın , 3 dilim ekmek,bır dılım tahın helva,1 yumurta,peynır (bıraz fazla oldu peynır )
Ögle:100 kuzu sıs,cok az pilav,2 dilim ekmek,
Ara:tatlı
Aksam : 4 köfte ,makarna ,yoğurt,salata , 2 dilim ekmek
3 litre su
mışıl mışıl uykular size
kılo bıldırımı yapayım sadece 500 gr vermısım kızlar gecen hafta 64.500 bu hafta 64 kılo hedefim 58 daha çokkk varrr öff yaa
canım çok çok fazla ekmek tüketmişinkızlarrrrr uyuya kalmısım erkenden yenı uyandım.menumu bu saaatten sonra yazmanın anlamı var mı bılmıyorum ama yazıyorum yıne de.sabah da kilo bildirimimi yapıcam .yediklerimle yüzleseyim hem :) cok ümitli degilim sanki.bu hafta nın son günleri benim için pek bi verimsiz gecti.olsun elimden gelenı yaptım hemen de yemeyı degıstıremıyo belkı ınsan.
Sabah:5 zeytın , 3 dilim ekmek,bır dılım tahın helva,1 yumurta,peynır (bıraz fazla oldu peynır )
Ögle:100 kuzu sıs,cok az pilav,2 dilim ekmek,
Ara:tatlı
Aksam : 4 köfte ,makarna ,yoğurt,salata , 2 dilim ekmek
3 litre su
mışıl mışıl uykular size
hümeyra ya maşallahın var senin ben senin kilonda olsaydım uğraşmazdım fazla ama senin hedefin var başarılargünaydın kızlarrr
geçen hafta: 57.2
bu hafta:56.3
giden :900 gr
sonuç bana 1.lik getirmese de idare eder :) kaldı geriye 2,3 kilocuk
maşallah yine çok iyisin ikihaftada 2 kilo 700 gram böyle gidersen ayda 5 kilodan fazla verirsinkızlar kilo bildirimimi yapıyorum
önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg
inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış
kılo bıldırımı yapayım sadece 500 gr vermısım kızlar gecen hafta 64.500 bu hafta 64 kılo hedefim 58 daha çokkk varrr öff yaa
günaydın kızlarrr
geçen hafta: 57.2
bu hafta:56.3
giden :900 gr
sonuç bana 1.lik getirmese de idare eder :) kaldı geriye 2,3 kilocuk
daha bünyen yeni alışıyor cnm menünü gördüm süperdi bu ayarda devam et. gördüğün kiloya da aldırma her zamnakinden az yediğin için kilo aldığını sanmıyorum. şişkinliktir o. kabızlık da büyük etken cidden menüne kayısı koymuşsun işe yarıyor cidden ben de oyle yapmıştım. form çayları da içebilirsin.gelelim kilo bildirimine
maleseffffff artılardayım
geçen hafta:83.2
bu hafta:84.2
giden: yok
gelen:1000gr
oysa bu hafta daha az kaçamağım var daha aktiftim ama 3 gündür wc ye çıkmadım onun bi etkisimi bilemedim
başarılısın tabi ki 400 gr az mı yarım kilo kıymayı canlandır gözünde vücudun o kadar hafiflemişgünaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
maşallah yine çok iyisin ikihaftada 2 kilo 700 gram böyle gidersen ayda 5 kilodan fazla verirsin
merhaba kızlar dün akşam regl oldum sabah tartıldım 69.400 gr
geçen hafta 69 kg
regl oludum 400 almışım
olsun cnm geçici bir şey sonuçta
haftaya daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?