evet canım ben de 500 grcık vermişim olsun ya vermeseydik de alsaydık çok üzülürdük buna da sukurgünaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
süpersin yaa vallahı masallah canıımkızlar kilo bildirimimi yapıyorum
önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg
inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış
kilo ve hedefimiz aşağı yukarı aynı fehiye seni anlayabiliriyorum. Daha çok var diyorum ama gidenleri düşünüp sevinmemiz lazım sanırımBir de spor yaparken ya da aklıma geldiğince yağlarımın gittiğini kilo verdiğimi düşünüyorum. Kendimize olumlu telkinde bulunalım, motivasyonunu düşürme süpersin zaten
tatlım süpersin ya. mütavazılığına da cidden hayran kaldım yerim seni
daha bünyen yeni alışıyor cnm menünü gördüm süperdi bu ayarda devam et. gördüğün kiloya da aldırma her zamnakinden az yediğin için kilo aldığını sanmıyorum. şişkinliktir o. kabızlık da büyük etken cidden menüne kayısı koymuşsun işe yarıyor cidden ben de oyle yapmıştım. form çayları da içebilirsin.
cidden son menünü beğendim o şekilde devam edersen haftaya birinci sen olacaksın emin ol
başarılısın tabi ki 400 gr az mı yarım kilo kıymayı canlandır gözünde vücudun o kadar hafiflemiş
Kızlar başarıya giden yolda pes etmek yooooook. hedefimiz kilolar ileri:13:
inşallah geçici olur canım bu arada seni tebrik ederim bu haftada harikasın
zaten zayıfsın sıkma canını
her sey çok güzel de su tutkuyu yemeseydın keske
çok fazla ekmek tuketmıssın olmamıs canım
tabi cnm geçicidir haftaya süper olacak dikkatli devam edersen, sakın kendini bırakma olur mu?
teşekkür ederim cnm gidecek bu kilolar inş.
bir bucuk senede 14 kilo aldım evlendikten sonra tabiGenç kızken kilom 61 idi en fazla evlilik arifesi koşturmaca heyecan 57 olmuştum. Kıyafetlerim de hep üstüme göreydi tabi.
Sonra aylarca yiyip yiyip kilo aldığımı fark etmedim çok ilginçti sıkı almışım kiloları fark ettiğimde ise 66 olmuştum (evde tartım yoktu çok büyük hata!) bu duruma üzüldüm ama yadsıdım durumu.
Sonra bayram sonrası bir baktım 71 i gördüm. O bana vurgun oldu hemen diyete başladım kk de iyi geldi bana buraya topice yazmak çoook faydalı kızlar
Lütfen motivasyonunuzu düşürmeyin. Hafiflemek ve önceki kıyafetlere girmek müthiş bir duygu. İmkanınız varsa sporu sakın ihmal etmeyin ne olur. ben daha aldığım kiloları tam vermedim ama spor müthiş şekillendiriyor.
diyetten sonra ne kadar sağlıksız beslendiğimi fark ettim.
Mesela artık daha dinçim, abur cubur yerine sağlıklı şeyler yiyorum. Bunu hayata yaymak lazım. Önceden olsa çikolatalı bir şeye asla hayır diyemezdim yahut önüme ye diye konan herhangi bir yemeğe. Kısacası beyinde bitiyor kızlar irademizi elimize alalım artık
günaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
canım süpersin tebrik ederim seni, ne güzel vermişsin :)kızlar kilo bildirimimi yapıyorum
canım süpersin tebrik ederim seni, ne güzel vermişsin :)
üzüldüm vallahi böyle hissetmene, ama sen bilirsin tabi ki insanın psikolojisi de önemli tabii haklısınselam kızlar
hergün yazdıklarınızı okuyorum ama girmiyorum çünkü artık diyet sözcüğünden nefret eder oldu herzaman birşey yerken düşünerek yemekten yoruldum o yuzden kendimi bu psikolojıden kısa süreliğine azad ettim çünkü çok geç kilo veren biri olduğum için çok sıkıldım biliyorum bıraktığım zamanda çok hızlı bir şekilde kılocuklarım geri bana dönecek yanlış yaptığımın da farkındayım gerçekten kendimde artık eski motivasyonu bulamıyorum 10 kılo yu tam 6 ayda verdim düşünü artık o yuzden benı grubunuzda silebilirsiniz ama sizi takip edeceğim inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz hepiniz sevgilerimle
selam kızlar
hergün yazdıklarınızı okuyorum ama girmiyorum çünkü artık diyet sözcüğünden nefret eder oldu herzaman birşey yerken düşünerek yemekten yoruldum o yuzden kendimi bu psikolojıden kısa süreliğine azad ettim çünkü çok geç kilo veren biri olduğum için çok sıkıldım biliyorum bıraktığım zamanda çok hızlı bir şekilde kılocuklarım geri bana dönecek yanlış yaptığımın da farkındayım gerçekten kendimde artık eski motivasyonu bulamıyorum 10 kılo yu tam 6 ayda verdim düşünü artık o yuzden benı grubunuzda silebilirsiniz ama sizi takip edeceğim inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz hepiniz sevgilerimle
kızlar merhaba
ben kilo verememişim kilom aynı 71.500
Yasemin siz böyle birer birer pes edince inan çok üzülüyorum
Ece de gitti aynı senin gibi.
Ama hayata olumsuz bakışın psikoloji etkiliyor cnm inan diyet değil.
6 ayda 10 kilo vermek belki yordu seni ama şöyle düşün 6 ay önceye kadar o kiloyu sırtlanıyordun
Şimdi 10 kiloluk bir torba al bir gez düşün ne kadar rahatlamış vücudun
Aslında 6 ayda 10 kilo kötü bir sonuç da değil sonuçta o kiloları bîr ayda almadık.
Pozitif yaklaşmanı öneririm diyet gibi düşünme de sağlıklı yaşam olarak düşün
Hantallığımızdan, abur cubur kötü beslenmemizden kurtuluyoruz. Tabi ki son karar senin...
selam kızlar
4 günün sonunda ben de tartıldım bugün kızlar
başlangıç kilosu : 58.500
şimdiki kilo : 56.700
Maşallah cnm spor yapıyor musun
kabızlığın etkisi elbet vardır ama senin kaçamaklarında çok oluyor canımgelelim kilo bildirimine
maleseffffff artılardayım
geçen hafta:83.2
bu hafta:84.2
giden: yok
gelen:1000gr
oysa bu hafta daha az kaçamağım var daha aktiftim ama 3 gündür wc ye çıkmadım onun bi etkisimi bilemedim
günaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
canım bende takıntı oldu bu 54hümeyra ya maşallahın var enin ben senin kilonda olsaydım uğraşmazdım fazla ama senin hedefin var başarılar
bravoooookızlar kilo bildirimimi yapıyorum
canım benim süper olan sensin maşallahtatlım süpersin ya. mütavazılığına da cidden hayran kaldım yerim seni
az değil canım çok iyi benceinşallah cnm benim uzun süre diyet yapmaya vaktim olmayabilir ne verirsem kar doğrusu.
o yüzden şevkimi yüksek tutuyorum çok uğraşıyorum ona rağmen az bile sanırım
dün 1.30 saat sporum vardı mesela.
canım reglin etkisi vardır muhakkakmerhaba kızlar dün akşam regl oldum sabah tartıldım 69.400 gr
geçen hafta 69 kg
regl oludum 400 almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?