Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
evet canım ben de 500 grcık vermişim olsun ya vermeseydik de alsaydık çok üzülürdük buna da sukur

kızlar kilo bildirimimi yapıyorum

önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg

inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış
süpersin yaa vallahı masallah canıım

sağoll güzelim çok tatlısın

inşallah geçici olur canım bu arada seni tebrik ederim bu haftada harikasın

tabi cnm geçicidir haftaya süper olacak dikkatli devam edersen, sakın kendini bırakma olur mu?

teşekkür ederim cnm gidecek bu kilolar inş.
bir bucuk senede 14 kilo aldım evlendikten sonra tabi Genç kızken kilom 61 idi en fazla evlilik arifesi koşturmaca heyecan 57 olmuştum. Kıyafetlerim de hep üstüme göreydi tabi.
Sonra aylarca yiyip yiyip kilo aldığımı fark etmedim çok ilginçti sıkı almışım kiloları fark ettiğimde ise 66 olmuştum (evde tartım yoktu çok büyük hata!) bu duruma üzüldüm ama yadsıdım durumu.
Sonra bayram sonrası bir baktım 71 i gördüm. O bana vurgun oldu hemen diyete başladım kk de iyi geldi bana buraya topice yazmak çoook faydalı kızlar
Lütfen motivasyonunuzu düşürmeyin. Hafiflemek ve önceki kıyafetlere girmek müthiş bir duygu. İmkanınız varsa sporu sakın ihmal etmeyin ne olur. ben daha aldığım kiloları tam vermedim ama spor müthiş şekillendiriyor.
diyetten sonra ne kadar sağlıksız beslendiğimi fark ettim.
Mesela artık daha dinçim, abur cubur yerine sağlıklı şeyler yiyorum. Bunu hayata yaymak lazım. Önceden olsa çikolatalı bir şeye asla hayır diyemezdim yahut önüme ye diye konan herhangi bir yemeğe. Kısacası beyinde bitiyor kızlar irademizi elimize alalım artık

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim Safahatcığım bana moral oldun maşallah hedefine çok az kalmış
her şey gönlünce olsun tatlımm

selam kızlar

hergün yazdıklarınızı okuyorum ama girmiyorum çünkü artık diyet sözcüğünden nefret eder oldu herzaman birşey yerken düşünerek yemekten yoruldum o yuzden kendimi bu psikolojıden kısa süreliğine azad ettim çünkü çok geç kilo veren biri olduğum için çok sıkıldım biliyorum bıraktığım zamanda çok hızlı bir şekilde kılocuklarım geri bana dönecek yanlış yaptığımın da farkındayım gerçekten kendimde artık eski motivasyonu bulamıyorum 10 kılo yu tam 6 ayda verdim düşünü artık o yuzden benı grubunuzda silebilirsiniz ama sizi takip edeceğim inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz hepiniz sevgilerimle

üzüldüm vallahi böyle hissetmene, ama sen bilirsin tabi ki insanın psikolojisi de önemli tabii haklısın

slm kızlar iznimi tamamlayıp geldim :))
henüz geçmişi okuyamadım şöyle bir bakıcam birazdan
öncelikle kilom aynı değişmemiş ama 1-2 güne adet olucam o nedenle olabilir diye düşünüyorum
57,5 şimdiki kilom
ama bir çok kişi kilo verip inceldiğimi söylüyor :)))

Yasemin siz böyle birer birer pes edince inan çok üzülüyorum
Ece de gitti aynı senin gibi.
Ama hayata olumsuz bakışın psikoloji etkiliyor cnm inan diyet değil.
6 ayda 10 kilo vermek belki yordu seni ama şöyle düşün 6 ay önceye kadar o kiloyu sırtlanıyordun
Şimdi 10 kiloluk bir torba al bir gez düşün ne kadar rahatlamış vücudun
Aslında 6 ayda 10 kilo kötü bir sonuç da değil sonuçta o kiloları bîr ayda almadık.
Pozitif yaklaşmanı öneririm diyet gibi düşünme de sağlıklı yaşam olarak düşün
Hantallığımızdan, abur cubur kötü beslenmemizden kurtuluyoruz. Tabi ki son karar senin...(ayrıca gecen hafta 900 gr verimissin burda menü paylaşıp düzenli beslenmeyle. Hiç yoktan üzüyorsun kendini)

Son düzenleme:

canım evet çok haklısın evet şimdi her istediğimi giyebiliyorum 38 beden rahat bir şekilde oluyor bana ben nezaman kendimi frenlemeye çalışırsam hep kendimi yemeğin içinde buluyorum ne zaman ipin ucunu kaçırsam baskul yukarı çıkıyor esas korkumda eski halime dönmek eski halıme kesinlikle dönmek istemiyorum biliyorum ben ömür boyu dikkat ederek yemek yiyeceğim evet hayatıma sağlıklı beslenmeyi soktum bunu ömür boyu sürdüreceğim işte ne zaman nerde nefsime yenik düşeceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok sıkıldım
burda öğleneleri arkadaşlar kebaplar pideler fast food yiyecekler neler neler anlatamam insan hiç mi kilo almaz almıyorlar benım bunyem nasıl bir bünye ise hemen kilo alıyorum yine sana yaptığın yorum için teşekkür ederim
aslında hergün sizleri takip ediyorum girip okuyorum iyi ki varsınız

yasemincim biliyorum sıkıldın çünkü aynı zamanlarda diyete başlamıştık bende çok sıkıldım
bende her fırsatta diyorum bu kilo verme süreci beni çok yordu diye seni çok ama çok iyi anlıyorum
biraz dinlen en iyisi, bilemiyorum belki uzak durmak daha iyi gelir
ne zaman istersen yine dönüp grubumuza katılabilirsin canım

kabızlığın etkisi elbet vardır ama senin kaçamaklarında çok oluyor canım
daha çok dikkat etmen lazımm ben inanıyorum sen çok rahat verebilirsin bu fazlalıkları

günaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
hiç yoktan iyidir canım
ama ben senden inan bu hafta daha fazla bekliyordum :)
hümeyra ya maşallahın var enin ben senin kilonda olsaydım uğraşmazdım fazla ama senin hedefin var başarılar
canım bende takıntı oldu bu 54
inşallah 54 olursam daha mutlu olacağım
kızlar kilo bildirimimi yapıyorum

önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg

inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış
bravooooo
görünen o ki 1.lik sende yine güzelim :) maşallah ama hakediyorsun menülerinde sporunda gayet güzel

tatlım süpersin ya. mütavazılığına da cidden hayran kaldım yerim seni
canım benim süper olan sensin maşallah kilolar gidiyor bebek ne zaman gelecek

inşallah cnm benim uzun süre diyet yapmaya vaktim olmayabilir ne verirsem kar doğrusu.
o yüzden şevkimi yüksek tutuyorum çok uğraşıyorum ona rağmen az bile sanırım
dün 1.30 saat sporum vardı mesela.
az değil canım çok iyi bence
maşallah haftada 1kilo ve üstü veriyorsun daha ne olsun :)
merhaba kızlar dün akşam regl oldum sabah tartıldım 69.400 gr
geçen hafta 69 kg
regl oludum 400 almışım
canım reglin etkisi vardır muhakkak
sıkma güzel canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…