Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlar artık kımse uğramıyor tek basıma takılıyorum ben musadenizi istiyorum herkese ıyı zayıflamalar hoşçakalınn

Menüm
Sabah: semizotlu börek, sade kahve

Öğle: haşlanmış yumurta, az peynir, 1 dlm tb ekmeği

Akşam: t b ekmeğinden karışık tost

Ara: portakal, biraz muhallebi
1,5lt su
Ev temizledim spor yok

kızlar ben arada bakıyorum ama yazmıyorum.atılmısımdır dıye dusunuyorum .zayıflayamıyorum o yuzden de motivasyon sıfırın altında . o yuzden de kactım ben burdan

Az önce başarı hikâyelerini okurken bi baslik gözüme çarptı gülenderin başarı hikayesiydi sanırım okudukça hak verdim kendimi gördüm ve inandım diyet çözüm değil gerçektende daha önce yapmıştım şimdi de yapabileceğimi biliyorum zayıflayabilirim evet şu andan itibaren ben de diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat edicem yasak koymıcam ama dozunu da aşmıcam ekmek zaten çok sevdigim birşey değil bitki çaylarna bayılırım eee biraz spor yapmanın kime zararı olabilir ki bu kadar basit yani

kızlar iyiakşamlar,
sabah bir yufkadan gözleme,4 zeytin
öğlen yok
akşam yarım kıymalı pide ,1 bardak kola
iyice sapıttım kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa

kızlar tabiki sizi bırakmadım hergün girip okuyorum ama 1 haftadır dikkat etmedim .yarın eve dönüyorum tekrar yazmaya başlayacağım :) görüşmek üzere :)

kızlar ben arada bakıyorum ama yazmıyorum.atılmısımdır dıye dusunuyorum .zayıflayamıyorum o yuzden de motivasyon sıfırın altında . o yuzden de kactım ben burdan

Ne olursan ol gel cnm gördüğün gibi biz de çığırından çıktık topiccek o yüzden hep beraber silkelenelim

kızlar iyiakşamlar,
sabah bir yufkadan gözleme,4 zeytin
öğlen yok
akşam yarım kıymalı pide ,1 bardak kola
iyice sapıttım kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa

Kırmızı alarm yarından tezi yok dikkat edeceğiz canım sağlıklı beslenmeye çalışalım gerisi gelir inş

kızlar tabiki sizi bırakmadım hergün girip okuyorum ama 1 haftadır dikkat etmedim .yarın eve dönüyorum tekrar yazmaya başlayacağım :) görüşmek üzere :)

Oy cnm bekliyoruz

Kızlar topic liderimiz hümeyranın bîlgisayarı bozuk yakında gelecek
Lütfen hepimiz kendimize gelelim topic öldü diyet desen can çekişîyor.
Haydi kızlar böyle heme pes mi edeceğiz?

Aynen böyle cnm. Bir de topicce düzenli menü paylaşırsak süper olacak
Kızlar sürüden ayrılanı kurt yermiş. Lütfen birlik olalım yine

birkere kilo herkezin şahsi problemi çözümü daha çok kendinde bitiyor çabası nisbetindede netice alacaktır bu ortam hakkaten çok motive ediyor çevrede aynı problemi yaşadığımız insan sayısı çok olsada sorun eden çok yok yada yok yani çaba harcayan olsa etkileb,ilirim ama olmadığından burası beni şartlanmama kolaylık sağlıyor ve arkadaşana muhabbetlerinde çok etkisi var sizleri muhabbetle selamlıyorum herkeze kolay gelsin

Son düzenleme:
bir ay boyunca 1.5 kilo vermişim baş sayfadaki çizelgeye bakarak söylüyorum en fazlada safahat vermiş 2.4 benim toplamım ama çizelgede 3.4 mü yazıyordu ne safahat hangisi doğru bir ayda kaç kilo verdin

hümeyracım çok geçmiş olsun cnm

ya evet kızlar hiç bi şey yapasım gelmiyor ve yemek istiyorummmmm
Niye böyle olduk ya

Biz diyette değiliz artık sadece dikkat edicez öğlen çikolata mı yedik akşam bir şeyden feragat edicez spor çok önemli yeşil çay çok önemli bunlarla desteklememiz lazım 30 Days shredi duyan var mı eğer yoksa lütfen bir girsin baksın bayanların önceki ve sonraki vücud şekillerine beni acayip umutlandirdi çünkü sadece günlük 30 dakikamizi alacak herhalde bunu kendi bedenimiz için yapabiliriz değil mi ? hadi kızlar kendimize gelelim ve topic artık kilomuzu nasıl koruyalıma dönsün :)

ayrıca hergün de 3 bardak yeşil çay içelim .az önce tvde seyrettim melek baykaldı galiba karbonatlı su içmek de önemliymiş ama miktarı vardı sonuna yetiştim onu da deneyebiliriz portakal ve mandalinada çok şeker varmış yarımdan fazla yemeyin dedi

kızlar bu ne böyle ama yaaaaa
yok topik öldü yok diyet yandı bitti kül oldu .... olmuyor yakışmıyor bu cümleler bize kendimize gelelim amaaaa aaaaa
kendimize çeki düzen verelim lütfennnn
ben nişanlımın bilgisayarını istedim bugün geldi artıkk Allah'ın izniyle burdayım ve topiği böyle görmek istemiyorum
gerçekten kilo vermek isteyen ve bu topiğin kurallarına gerçek manada uyabilecek, azimli arkadaşlar ben sizlerle yoluma devam etmek istiyorum
şikayet eden, hevesim kaçtı, başım ağrıdı, motivasyonum dağıldı.... ben artık bu bahaneleri duymak istemiyorummm
evet ben ilgilenemedim ama neden ilgilenemediğimi yazdım hemen dağılmışızzz ( zaten öncesinde de düzenli olan arkadaşlar azdı)
evet kızlar ben burdayım istikrarlı olabilecek, günü gününe buraya uğrayacak ve kaçamaklara bi dur diyecek arkadaşları bekliyorum
bu topikte kuralları ihlal eden, motivasyonu düşüren, sık sık kaçamak yapan arkadaş istemiyorum

yarın sabaha kadar yukarıda yazdıklarıma uyabilecek olan arkadaşlar bana haber versin yeni liste oluşturacağım
az olsun öz olsun liste
kaçamak, şikayet, isteksizlik, istemiyorummmmmmm
istediğim düzenli beslenme, spor ve istikrar

bugün menü paylaşımı yapmıyorum
yarın her şey düzene girecek devam edecek olan arkadaşlarla düzenli menü paylaşımı yapacağız

hümeyracım ben burdayım inş gitmemek uzere önceden dediğim gibi kilo hepimizin şahsı sorunu kim çözmek isterse çözüm arar
menum
kalkınca ballı sirkeli su 2 adet kayısı
sabah 1 yumurta biraz civil peyniri
5 filan olması gerek zeytin
konserveden melemen
biraz da fıstık ve çay
öğle -
ikindi 1 hurma biraz fıstık
akşam ızgara 2 tane tavuk budu biraz nohut yemeği salata yoğurt
2 litre su sabah 15 dk bisiklet birazdan 20 dk daha yapıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…