Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

Cnm ben o lafı herkes gevseyince söyledim böyle olmaz toparlanalım kendimize gelelim anlamında.
Ben varım açıkçası 60 i görmek istiyorum. Sabah kilomu bildirirm

bir ay boyunca 1.5 kilo vermişim baş sayfadaki çizelgeye bakarak söylüyorum en fazlada safahat vermiş 2.4 benim toplamım ama çizelgede 3.4 mü yazıyordu ne safahat hangisi doğru bir ayda kaç kilo verdin

3,4 kilo evet cnm bir ay içerisinde vermişim hesapladım şimdi. Bu hafta kilo vermeye yönelik yemedim sabahı merak ediyorum
Ama kara verdim 60i göreceğim inş

Ben başlamıştım ama yatım bıraktım cnm yapılabilir tabi ben bu ara çok yoğunum ama geçtîğimiz haftalarda günde 1saat spor yapıyordum. İnş yakında yine başlayacağım

merhaba hanımlar
yine aynı sorun açıkçası bende şikayetçiyim bu durumdan kimselerin olmaması değil sorunum topiğin sahibesi hmyrali ortalıklarda olmayınca anlaşılabilir bir durum gibi aslında ama onun dışında genel olarakta menü paylaşan ve yorumlayan üye sayısı çok az bazı üyelerin dışında herkesin motivasyonu kararlılığı yerlerde sürünüyor açıkcası ben zaten bir diyetisyene giderek çook büyük bir adım attım kendimce motivasyonum da çok yüksek şükür diyetime uyuyorum sporumu yapıyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum bu olaya odaklandım zaten sabah kalktığımda menüm dolapta asılı duruyor onun dışına çıkmamam gerektiğini biliyorum buraya sadakatten geliyorum artık :) bazı şeyleri doğru yaptığımı düşünüyorum artık insanlar bunu görsün azimlensin istiyorum(henüz başarılı olmadığımı biliyorum burdaki kastım bende bu şekilde bir menü uygulayayım desin gibi yani bende ne yesem diye düşünürken burlarda menüleri görüp aa bende yarın bunu yiyeyim derdim ) buraya geliyorum şikayetler,olumsuzluklar vs keyfim kaçıyor inanın ki bişey yazmak istemiyorum burada bir rutin oluşturmaktan sizlerle sohbet etmekten birbirimize yardımcı olmamamızdan büyük keyif alıyorum ama artık ben kendini bu işe adamış arkadaşların arasında olmak istiyorum birbirimize inanalım yüzümüzü kara çıkartmamaya çabalayalım irademiz güçlü olsun istiyorum çok şey istiyorum :) yani yola inanmış bir şekilde devam etmeye kararlıysanız bende varım tam devamlılık tam uyum gösteririm öteki türlüyse yine arada gelir halinizi hatrınızı sorar menülerinizi filan yorumlarım tabii ama söylediğim gibi ben buraya gelip hepinizin istikrarını iradesini göreyim istiyorum yoksa dolaptaki listenin aynısını yazıp gidiyorum zaten

Cidden haklısın ama ben inanıyorum ki bu hafta süper olacak motivasyon her şey diyette

kızlar kilom 48.5 ceza alacak olan benim galiba ama zaten bu sonuç beni sasirtmadi :/ hadi bismillah topicte artık daha kararlı olucaz

Cnm ben o lafı herkes gevseyince söyledim böyle olmaz toparlanalım kendimize gelelim anlamında.
Ben varım açıkçası 60 i görmek istiyorum. Sabah kilomu bildirirm

canım ben senin için söylemedim zaten topiğin genel havası bu olmuş
ama ben bu günden itibaren çok kararlıyım
ve kesinlikle kaçamak istememiyorum
istikrar olsun, çaba olsun, azim olsun istiyorum
burda ki olumsuz hava hepimizi etkiliyor
bu işi ya güzel güzel yapacağız yada bırakacağız
zaten bu şekilde devam etmenin bi mantığı yok değil mi_

evet canım aynen böyleee
zaten topikler başta bi iyi olur sonra dağılır neden böyle oluyor anlamış değilim
ben zaten gereken kiloyu verdim çok şükür ama sizlerle burda ilk günlerde ki gibi canlı heyecanlı birlikte olmak istiyorum
sizlerle birlikte kilomu korumak istiyorum
ama bugünden sonra bu topikte bahaneler yer yok

KAÇAMAK YAPMA SPOR YAP... diyorum ve kahvaltımı yapmaya gidiyorum
akşama kararlı ve istikrarlı arkadaşlardan oluşan bir listeyle geliyorum inşallah

Kilo bildirimi yapıyorum
Önceki kilo: 62.6
Sonraki: 62.4
Verilen : 200gr buna şükür

merhaba hanımlar
bu yorumu görünce dün herhalde menü yazmama gerek yok diye düşündüm
bu hafta sapıttım demiştim zaten
şimdi regl olmak üzereyim çok ödem yaptı vücudum

ben sizin gibi çok katı yapamıyorum biliyorsunuz
ben yine yediğimin yarısı ve yürüyüş prensibiyle ilerlemeyi düşünüyorum müsadeniz olursa
yok bu sefer gerçekten diyet yapanlar gelsin derseniz eyvallah ama katılmak istiyorum bende
sizin burada olmanız beni frenliyordu

geçen hafta 900gr verip 70.1 olmuştum
bugün 70.5 çıktım tartıda

slm kızlar
neden böyle olduk anlayamıyorum havaların da etkisi var galiba
vermek istediğim kilo da çok değil aslında kendi adıma ama
bu aralar habire yemek istiyorum
ama toparlanmak şart bu kadar emeğin boşa gitmemesi gerekiyor
evet bende burdayım
kilo bildirimi ile başlıyorum
malesef 57.2
aslında şaşırmadım

kızlar benimde kilom bu sabah tartıldım 66.7

Son düzenleme:
evet kızlar
dagyolu
safahat
nurgul
hmyrali
haydnze
buseirem

sanırım bu kadarız
benim sizlerden ricam lütfennn ama lütfen menü paylaşımını bırakmayın
arkadaşların menülerini takip edin
ve ben artık kaçamak lafı duymak istemiyorum
kaçamak yapana da ceza verelim
yoksa bu şekilde ancak yerimizde sayarız

benimde bu sabah ki kilom 55 kızlar

bugünkü menüm de
sabah
4 yemek kaşığı melemen
4 tane zeytin
1 dilim t.b ekmeği
şekersiz çay

öğlen
2 kepçe yayla çorbası
salata

akşam
1 kepçe yayla çorbası
4 yemek kaşığı patates yemeği
salata
yoğurt

saat 8 gibi de 1 tane portakal ve 2 tane ceviz yerim
suyum 3 litre
1 saat tempolu yürüyüş

kızlar menümü paylaşıyorum

sabah daha doğrusu sahur: 1 haşlanmış yumurta az peynir, 3 zeytin, 1dlm t b ekmeği

kızlar oruç tutayım dedim ama regl oldum vektinden evvel o yüzden bulunduğum yerde 4 tuzlu küçük kurabiye yedim

akşam yemeğim pişiyor şuan

7 kaşık tavuk sote , 1 dlm ekmek

2 lt su, spor yok ağrım var çok

canım boyun kaç kilon gayet iyi çünkü :) menün gayet güzel suyun ve sporunda öyle :) birde bu 1 kepçe neye tekabül ediyor yarım kâseye mi :)

canım hiç acıkmadın mı sahurdan akşamın bu vaktine kadar :/ metabolizman çok yavaşlar onun dışında yediklerin gayet güzel her zamanki gibi :)

benim menümde :)
sabah
1 yumurta 1 tatlı kaşığı light krem peynir
ara
5 adet mentos naneli şeker
kızlar ben tel takıyorum ve dişimden operasyon geçirdim ve iltihaplandı kendimi rahatsız hissettiğim için naneli birşeyler yemek istedim

akşam
marul,havuç,domates,salatalık , siyah zeytin ve çok az mısırla yaptığım yağsız salata

ara
1 adet rendelenmiş tarçınlı elma
ve light sütle yapılmış kahve içerim

1.5 lt su 3.5 bardak yeşil çay ve jillian level 1 ,30 dk

Bende varım yaaa dün regl oldum sancım vardı giremedim işten de az önce geldim hemen girdim spora başlamak için 5 gün daha istiyorum dün delmedim diyetimi bugün de iyi gibi bence
sabah şekersiz yarım yağlı süt
öğlen çorba tavuk haslama salata ve 4 kasık pilav
akşam 1 dilim ekmek 4 kofte
arada mandalina
Spora da başlıcam netten pilates topu sipariş ettim gelmedi daha hem eğlenceli hem etkili olur umarım

Sizlerin menüsunu görünce utandım benimki daha ziyade kilo koruma hatta alma menusu hümeyra ve safahat gayet kıvamındasınız buseırem bu menüyle doyuyorsan önünde eğiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…