Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

canım yine çok güzel :) bence senin miden bayağı küçüldü o yüzden canın istemiyor :) bu her ne kadar ara ögünü yedirttirmese de iyiye işaret :)
üstünde kalorisi yazmıyor ama 100 gramı 500 olsa diye hesapladım her biri o zaman 12.5 oluyor çok değil ama yinede şeker malesef başka ne yesem bilmiyorum ama yarın evdeyim yememeye çalışcam birde antibiyotik kullanıyorum etkisi olmaya başladı

canım hiç doyurucu şeyler yok menünde
çok şey var ama hiç doyurucu gelmedi bana
canım çok yememişin zaten mantı bence gayet iyi menün
canım kestaneyi çok kaşırma geçen yıl diyetisyen bana bi liste vermişti ynlış hatırlamıyorsam 4 orta boy kestane bir dilim ekmeğe eşitti
bu arada bu erkeklerle işimiz zor bizim
benim nişanlım da her arayışında sakın 58 altına inme diyor 55 olduğumu bilmiyor :)
duysa kızar o hoşlanmıyormuş bi deri bi kemik hatunlardan
hep kendi dedikleri olsun istiyorlar hiç bizim mutluluğumuzu düşünen yok valla
canım sabah güzel kahvaltı yap
ve diğer öğünlerine sebze ekle lütfennn

Merhaba herkese.Ben de aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?

Son düzenleme:
merhaba kızlar

sabah bir dilim tam buğday ekmeği ,1 tatlı kaşığı peynir,3 zeytin ,bir çay kaşığı fındık ezmesi,büyük fincan bitki çayı
öğlen 3 bardak çay 1 ince dilim hazır kek,2 tane küçük gofret
ara bir elma
akşam 3 kaşık kıyma kavurma,5 kaşık mercimekli bulgur pilavı,salata ,yoğurt,yarım dilim ekmek
çayın yanında çeyrek çay bardağı çekirdek ve 6 badem
yarım saat yürüyüş
1 litre su yatana kadar yarım daha içerim inşallah
bu aralar az yürüyorum çok soğuk geliyor bana hava

leblebi kabızlık yapıyor diye duymuştum genel itibariyle az yenilmiş spordaa var güzel

o mantıyı çok iyi dengelemişsin hatta ona sebeb az bile yemişsin spor süper

spor yok safahatcım şimdi pilav heç olmuşmu patateese de no kestane ogün bende marketten alacaktım ama düşündüm bu kilo cihetinden masum değil diye bencede gizi tut

afiyet olsun canım arada olsun okadar

diyet yapanların uzuk duracakları şeylerden bazılarıda kek ve goflet ama yememeğe dikkat et

dün yapıcı eliştirilerinize uyarak bugun daha az yemeğe çalıştım karatay usulunde sabah çok zengin bir menu var ara öğün canım istemiyor lebtin hormanı böylelikle ara öğün olarak yağlarımı kullanıyor ne kadar keyif vericiiiii

1 bardk limonlu su 1incir ve ceviz
sabah 2 yumurta biraz ceviz peynir ve melemen 5zeyin 2mısır gevreği 1 trabzon hurması
akşam 4 ızgara tavuk budu salata 1 kase yoğurt(1tatlı kaşığı keten tohumu
bir incir ve ceviz yeşil çay
30 dk k.bisiklet 2 litre su

canım mesela yumurta ve melemenden sonra diğerleri çok gelmiyor mu ondan sonrasını sırf diyette var diye mi yiyorsun birde peynir ölçün nedir onun dışında incir biraz kalorili ve şekerlidir onun yerine iki adet kuru kayısı yesen bağırsaklarında çalışır :) biraz fazla soru sordum galiba :)
sarı leblebi kabızlık yapıyorsa yemeyim o zaman sağol canım :)

günaydın ve iyi haftasonları canım kardeşlerim
haftasonu marmaraya kar gelecek diyorlardı ama şu an odamdan içeriye güneş düştü hava güzel gibi bugün :) yarına da kar gelir inşallah
çocukluğumdan bu yana karlı havalara bayılırım
kahvaltı mı yaptımm bugün bi yerlere gideyim diye içimden geçiriyordum ki telefonum çaldı arkadaşım eşim evde yok bana gel çiğköfte yapalım dedi
birazdan oraya gideceğim. Çiğköfte bahane sohbet şahane olacak inşallah
menüm belli bugün :) arkadaş arar aramaz hemen oturup kalori hesabı yaptım sabah kahvaltımı geç yaptığım için bugün öğle ve akşam öğünlerini birleştireceğim

sabah
uyanır uyanmaz 9lu form çay
1 dilim t.b ekmeği
4 siyah 1 yşil zeytin
2 tane ceviz
şekersiz çay

ikindi
10-15 adet çiğköfte (1 tanesi 50 kalori)
yeşillikler

yaptığım hesaplara göre bunları yediğimde yaklaşık 900 kalori almış olacağım ve bunlar bana yetecek
planımı yapıp öyle çıkayım ki evden başka şeyler yemeyeyim
eve gelince de bi 9lu form çay içerim
2.5 litre suyu da gün içerisinde bitiririm inşallah :)
akşama görüşmek üzere canlar kimsesiz komayın topiğimizi hepinizi çok çok

afiyetler olsun tatlımm. :125:

kahvaltın çok az olmuş sanki kekler çekirdekler filan da var senden daha çok çaba bekliyorum :)

sadece iki öğün yapmışsın ama karatay diyeti nasıl bilmiyorum ama metabolizmanı yavaşlatma böyle bakalım

spor yaptığın için mentosları görmüyorum :)

süper olmuş :)

Allah kolaylık versin o zaman sağlıklı yaşam için beslenme tarzını değiştirdiğini söylersin sen de :)yalan da değil hep sağlıklı beslenmemiz gerek aslında menün iyi spor filanda yapsaydın süper olcakmış

su konusuna çözüm bulmalısın cidden menünde çok kötü değil ama daha iyi de olabilirdi :)

yine güzel bir menü cidden tatlı olmasaymış daha iyiymiş ama olsun :)

benim menüm ise şu şekildeydi
kahvaltı
5 zeytin,kk az yaplı peynir,domates,salatalık,2 dilim tb ekmeği
ara
1 elma ayrıca kakule,tarçın ve mate çayından hazırlanan karışık bir çay(tadı berbat ama diyetisyenim içsem iyi olacağını söyledi )
öğle
1 kase mercimek çorbası,haşlanmış karnıbahar ve brokoli,1 bardak ayran,1 dilim tb ekmeği,salata yağsız
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba,3 köfte,yağsız salata,1 dilim tb ekmeği
leslie 3 mil ve egzersizlerimi yaptım ,2 litre su içtim

işte bu, süpersin ve afiyet olsun

Amin canım zaten o moda geçtim ben de, sağlıklı yemeye çalışacağım, diyet yaparken yasakladığım şeyleri hayatıma soktum, bu noktadan sonra dengelemeyi öğrenmem gerektiğine inanıyorum çünkü diyeti bırakınca hoppp her şeye saldırmak iyi olmaz. Bir disiplin haline gelsin istiyorum hayatımda. Bakalım Allah utandırmasın. Eşim de zorla yediriyor ya hadi bakalım. Sporu bırakmam fena oldu doğrusu çünkü çok iyi geliyordu bana ve verdiği kiloyu daha da vermiş gibi bile gösterdi. Bu ara çok yoğunum ev işi bile bir boşluk bulunca yapıyorum gevşedim o yüzden ama yakında başalrım diye umuyorum

Menün süper ötesi cnm tebrikler

kızlar menümü paylaşıyorum şimdiden çünkü akşam üstü misafirliğe gideceğiz inş. Eşimin arkadaşının evine gideceğiz ilk kez tanışacağız dikkat etmeye özen göstereceğim.

sabah: yarım dilim tb ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1salatalık

öğle: 2 kaşık patates kavurması, 2 kaşık kavurma

ara olarak da sade kahve ile küçük portakal düşünüyorum. Kızlar kahve ile portakal suyu demir yapıcı özelliğe sahip faydalı yani

Akşama hadi hayırlısı

kızlar hepinizin menüsüne yorum yapmak istiyorum ama bir tanede nasıl toplanır bilmiyorum nasıl yapiyorsunuz tüm sayfayi tek tek yorum yaparak doldurmak istemiyorum :/ birde bende yüz ifadelerinin hiçbiri yok cahil kaldım
sabah
1 yumurta 2 tatlı kaşığı krem peynir
1.5 yemek kaşığı bal

ara
1.5 tarçınlı elma
yarım bardak süt
1 adet minik tart :/

ara
burda cozuttum bayağı bir badem fındık ve sarı leblebiden oluşan çerez yedim
akşam
5 :O yemek kaşığı pirinç pilavı
sonra annem malatyadan muska göndermiş çokta severim onu yedim

safahatcım sporu geçen söylemiştin yazmayı unutmuşum :) güzel gidiyor diyemicem bugun 3. gunum birazdan yapicam ama yürüyemiyorum bile :/ fakat vazgeçmicem azimliyim :)
1.5 lt su yeşilçay yok
jillian 30 day shred level 1- 30 dk
kızlar bana az yiyorsun demeyin bence sonra fena cozutuyorum

2 b.limonlu su bir incir ve t.hurması ceviz
sabah 2yumurta 5zeytin peynir marul çeviz (1çay bardaği toplam)
ikindi 2mısır gevreği bir avuç çerez yeşil çay
akşam kıyma salata yoğurt
bir meyve 2 dilim portakal
bugun su içemedim fazla sabah 15 dk k.bisiklet
menulerinize yorum yapamıycam rahatsızım

Cnm mesajların altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanında bir işaret var istediğin kadarını tikle toplu cevap verebilirsin
Jillian öyle canım 3-4 gün penguen gibi yürürsün sonra alışırsın ben de yapıyordum bıraktım maalesef ya

Çok geçmiş olsun cnm benim. Menün güzel

hepinize selam olsun kızlar
uzunnn bi ara verdim evet çünkü fena cozutmuştum neyse diyetisyene gittim yeni listemi aldım ve bu sefer söz verdim diyete harfiyen uyucam
yine yeniden yeni bir ben olucammmm

yarın listemi uygulayarak menü paylaşımına devam edicem
yalnız benim tartı 85 i gösteriyo diyetisyeniminki 84 nasıl olucak anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…