Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

Kızlar iyi akşamlar Bugünkü menüm

sirkeli su içtim balsız biraz limonlu kahvaltıdan yarım saat önce

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 adet zeytin
1 etimek
1 tatlı kaşığı beyaz peynir

öğle
yarım su bardagı nesfit+ 1 adet diyet bisküvi( 16 kalori)

ara: 1 elma

akşam

1 haşlanmış yumurta( yakında yumurtlayacağım)
2 domates
2 salatalık
maydanoz
1 çay kaşığı beyaz peynir

şimdiye kadar 1 litre su oldu. yeşil çay içemedim. okula yürüyerek gittim(4km) ve nöbet ara dada 2 mandalina olur.

kek olamış az da olsa hamurişi yememliyiz tatlım

ooo süpermiş yahu msallah sana

günaydınlar bu tatlı rekabet benimde hoşuma gitti kim en çok kilo verecek ama spor konusunda kendime çok güvenmiyorum

aynen lafı ağzımdan aldın spora hiçç vaktim yok
hoşgeldin canım ben bekarken hormon yedavisi gördüm 58 kılodan 85 e fırladım 38 den kı boldu 38 48 e fırladım nasıl 38 e tekrar indim ben bılırım korumasak hemn geri alıyoruz vücut musait olunca bahane arıyo malesef ömür boyu dikkat etmeliyız malesef yasam felsefemiz bu yapacak bır sey yok

çok geçmişolsun fıstık hosgeldin

sabah:1 bardak sekersiz cay,1portakal,
ara:1 sekersiz kahve,1 mandalina 1 elma
öğle:1 porsiyon tavuk mangal,az pılav
akşam:1 tabak etli yemek 1 bardak ayran
2 bardak bıtkı çayı

canım kurallarımızı okuduysan ben uyarım diyorsan hoşgeldin aramıza

2 bardak bıtkı çayı

kuzum kahvaltını sanki geçiştirmişin
keşke daha kuvvetli bi kahvaltı yapsaydın

canım vallahi bu gidişle haftanın birincisi sen olacaksın :)
çok az yiyorsun

kızlar sabah herkes muhakkak kilo bildirimini yapsın çünkü kilo bildirimini yapmayanı bir daha ki haftaya kadar yarışa dahil edemeyeceğiz

Kızlar menülerinizi okudum gayet başarılı aklıma takılan yerler olursa yazarım.Yarın kilo bildirimi yapıyoruz hadi bakalım ama ben regl oldum belki fazla çıkarım

canım vallahi bu gidişle haftanın birincisi sen olacaksın :)
çok az yiyorsun

inşallah canım acıkıyorum ama hep az kalorili şeyler yemeye çalışıyorum.İnsan beyni 20 dakika da doyma hissi veriyormuş ilk 15 dakika yemeye bakıyorum 5 dakikada yiyorum doyuyorum

kızlar ben bir de herkesten 31.12.2012 tarihine kadar kim kaç kilo vermek istiyor bunu öğrenmek istiyorum
3 kilo, 5 kilo... her neyse ama muhakkak hedefimiz olsun

inşallah canım acıkıyorum ama hep az kalorili şeyler yemeye çalışıyorum.İnsan beyni 20 dakika da doyma hissi veriyormuş ilk 15 dakika yemeye bakıyorum 5 dakikada yiyorum doyuyorum

maşallah canım yaa
ben sizleri bu kadar kararlı gördükçe daha bi gaza geliyorum :)

kızlar ben çocukları uyutup 45 dakika lesli ve 15 dakikada göbek hareketleri inşallah böyle devam edebilirim .moralim bozuk dün tartıda 67 gördüm sevindirik oldum bugün abarttım.arkadaşlarla buluştuk ve 3 dilim kek yedim eve geldim sanki doymamış gibi 2 dolma 7 tane sarma üstüne de bir tost abarttıkça abarttım.şimdi günah çıkartıyorum çok pişmanım tartı 69 vurmuş ben spor yapmayım da ne yapayım.ama yarından sonra böyle olmayacak.bana destek olan topikteki arkadaşlarımla zayıflamaya devam.desteklerizi bekliyorum.

Menün süper cnm tebrikler

2 bardak bıtkı çayı

Kahvaltı dengeli olsaymış sulerimi meyvenin fazlası da zarar

canım benim gerçekten abartmışsın
yarından itibaren böyle kaçamaklar yapmayacağız inşallah :) ben sana güveniyorum

tam 5 gündür nescafe içmiyorum kendimi aştım galiba
sporumuda yaptım şimdi tam 45 dk sabaha bomba gibi geliyorum diyecektim ki yarın yeni gelen komşumuza hoşgeldine gideceğimizi öğrendim :)
inşallah kaçamak yapmadan kapatırım günümü

kızlar sizlere söz veriyorum bi daha kesinlikle abartmak yok kararlıyım yeni yıla 5 kilo vererek girecegim.tabiki sizin desteginizle...

kilolarımızı cetvellerden görüyoruz ancak boylarımızı da yazalım bnm boyum 170 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…