Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

canım benimde 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında 2.kızım 1.5 yaşında.çok ara verdim ikinci için şimdi pişmanım keşke 2 yıl arayla olsaymış çocuklarım.ama dünyanın en güzel varlıkları

ilk bebegin mi olacak canım hadi hayırlısı

ikinci bebeğimizi istiyoruz canım allahım izin verirse :) oğlum var 3 yaşında. bende arayı çok uzatmak istemiyorum.

allahım kızlarınızı size bağışlasın :) gerçekten dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olamak

tabiki canım önce sağlık aynı zamanda geçmiş olsun allah şifa versin inşallah tez zamanda kurtuluruz bu kılolardan

canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun yapma tabi ki önce sağlık gelir
zaten 3 yaşında bi oğlun varsa epey hareket ediyorsundur :)

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bu arada hmyrali benim oğlum yok 2 kızım var rabbim kısmet ederse 3 cüye olsun isterim tabi

kızlar geç kaldım ama beni de alsanız aranıza belki gaza gelirim
sizden utanırım gruba girdim diye bişeyler yapmak zorunda hissederim kendimi
böyle olunca hergün bugün dikkat edicem diye güne başlıyorum gerisi yok
rahatsızlıklarımdan dolayı kilo vermem lazım ama bitürlü başlıyamıyorum
aranıza katılabilirmiyim yada geç kaldıysam bidahaki sefer (varsa)inşallah
umarım istediğiniz kilolara kavuşur dal gibi hatunlar olursunuz

hoşgeldin sabah kilo bildirimi yaparsan katılabilirsin bence :)yarın olmasa bile önümüzdeki perşembe katılırsın dert değil ama yol arkadaşlarımızdan istikrarlı olmalarını bekliyoruz eminim sende burda bir düzen oturtur sabırla hedefine ulaşmak için çabalarsın

günaydın kızlar bu sabah itibariyle kilom 68.600 (az ama bunada şükür). giden 600 gr.

boy: 1.63
kilo: 68.600
hedef: 63.00 inşallah

kuzum kahvaltını sanki geçiştirmişin
keşke daha kuvvetli bi kahvaltı yapsaydın
yok kız okuldayken yapamıyorum kahvaltı simitte yemek istemıyorum

kızlar ben bir de herkesten 31.12.2012 tarihine kadar kim kaç kilo vermek istiyor bunu öğrenmek istiyorum
3 kilo, 5 kilo... her neyse ama muhakkak hedefimiz olsun

canım ben 65 im hala bıldıreyim

kız bu ne abartmıssın yapma emeklerin hepp boşa gider ye ama azcık ye nefsin ölsün
eğer hamile kalmazsam en az 5 kilo vermek istiyorum ben
hadi hayırlısı

kilolarımızı cetvellerden görüyoruz ancak boylarımızı da yazalım bnm boyum 170 cm
benımdeboy 169 bazen 168 oluyo anlamadım neyse kılo 65 hedefim 58

benımde ikizim var 1 kız 1 erkek yenı okula basladılar insallah 4. sınıfa geçtiklerinde ben de bır çocuk daha istiyorum hayırlısı ile şuan onların eğıtımıne kafa yormam lazım

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bu arada hmyrali benim oğlum yok 2 kızım var rabbim kısmet ederse 3 cüye olsun isterim tabi
maşallah canım Allah bağıslasın cimcimelerini :)
bu sabah kilo bildirimi yaparsanız bu haftaki yarışa katılabilirsiniz tabi ki :)
günaydın kızlar bu sabah itibariyle kilom 68.600 (az ama bunada şükür). giden 600 gr.

boy: 1.63
kilo: 68.600
hedef: 63.00 inşallah
ooo gayet iyi canım 600gr hiç fena değil
hümeyracığım 31/12 a kadar hedefim 4 kılo vermek bakalım
inşallah ay sonuna hepimiz hedefimize ulaşırız canım benim

kızlar benim ben bugün evde olmayacağım o yüzden akşamüstüne kadar uğrayamam
herkes muhakkak kilo bildirimi yapsın tekrar ediyorum kilo bildirimini yapmayanı bu haftalık yarışa dahil edemiyoruz
siz kilo bildirimini yapın ben akşama kilo tablomuzu ayarlayacağım inşallah
sevgiyle ve sağlıkla kalın hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlarrrr
tartıldım 57.0 çıktımmmmmmmmregl olmama ragmen
son 1 kilo
boy: 160
kilo : 57
giden:1.300

Hepinize kolay gelsin bende şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz kimse tutamaz beni

günaydın gününüz aydın olsun kızlar
herkese bol zayıf günler
benim hedefim 60 kg olmak

(benım vucut bir tuhaf hafta başı 64 kg idim dün 66,60 kg idim şimdi ise 65,90kg )
neyse 60 kg olayımda da ne isteirm tabi ki sizin desteklerinizle

boyum 1,65 cm
kilom 65,90

Ben oturarak çalışıyorum boş kaldıkça dışarda yürüş yapıyorum malum kış mevsimi ve okuldan çocuk alıyorum inan kendime vakit kalmıyor biliyorum bunlar bahane ama hafta 3 günde olsa sporum yapacağım evde lesie yapmayı düşünüyorum fırsat kaldıkça güzel havalarda yürüş yaparım artık
Ben bu yolculuğa 19-03-2012 75kg ile başladım hala devam ediyorum bazen pes ettim amaa herzaman kaldığım yerden devam ettim 60 kg düşücem başka çaresi yok gönül isterki
57-58 kg olmak ama önce hedef 60kg olmak
Herkes kendine iyi baksınnnnnnnnnnnnnnn

Geldiğîmde tartılmıştım ve kilo almadığımı görünce sevinmiştim çünkü diyet yapamadığım gibi
yiyecek sağlıklı seyler bulamamıştım.

Şimdi 400 fazla çıktım ama regl öncesiyim zaten dün gece karnım şişti anlamıştım o zaman

Sağlık olsun gidecek bu kilolar illaki

Boyum: 1.70
Kilo: 66.9
Hedef: 57 ama yılbaşına kadar 60 hedefim

Hadi bakalım yarışmamız hayırlı olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar
kilo bildirimi yapıp kaçıcam kahvaltıya misafirim var sonra vakit bulursam girerim

kilo:83.4
boy:1.67
ilk hafta hedefim:81
yılbaşına hedefim:79 inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…