eğer hamilekalmazsam en az 5 kilo vermek istiyorum ben
inşallah canım ikinci bebişimizi istiyoruz
ilk bebegin mi olacak canım hadi hayırlısı
canım benimde 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında 2.kızım 1.5 yaşında.çok ara verdim ikinci için şimdi pişmanım keşke 2 yıl arayla olsaymış çocuklarım.ama dünyanın en güzel varlıkları
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
canım benimde 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında 2.kızım 1.5 yaşında.çok ara verdim ikinci için şimdi pişmanım keşke 2 yıl arayla olsaymış çocuklarım.ama dünyanın en güzel varlıkları
tabiki canım önce sağlık aynı zamanda geçmiş olsun allah şifa versin inşallah tez zamanda kurtuluruz bu kılolardan
canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun yapma tabi ki önce sağlık gelir
zaten 3 yaşında bi oğlun varsa epey hareket ediyorsundur :)
arkadaşlar türkan bazı sağlık sorunlarından dolayı diyet topiğimizi kapattı ve aramızdan ayrıldıinşallah tez vakitte iyileşir ve yeniden aramıza döner
(türkancım kapatmamış konuyu arkadaşlar üyeliğini iptal ettirince konuyu da kapatmışlar)
ben diyorum ki dağılmayalım birlikte devam edelim kilo vermeye
sizlerde isterseniz ben varım!!!
yesim_tuncer , ecem3306, dagyolu, fehiye, forestgump, safahat, nurgul8688... hadi kızlar toplanalım yeniden
kilo vermek isteyen kararlı yeni arkadaşları da aramızda görmek isteriz
hadii kızlarrr istediğimiz kiloya hep birlikte ulaşalım
ARKADAŞLAR YARIN (29.11.2012 PERŞEMBE) HERKES İLK KİLO BİLDİRİMİNİ YAPSIN LÜTFEN
işte listemiz...bugün (28.11.2012) katılım için son gün çünkü yarın yarış başlıyor
1-hmyrali
2-forestgump
3-ecem3306
4-fehiye
5-bgapa
6-nurgul8688
7-yesim_tuncer
8-dagyolu
9-safahat
10-yasemin8085
11-butamira
12-kikoleyim
KURALLARIMIZ
1- Arkadaşlar diyetlerimize biraz heyecan ve şevk katmak adına artık yarışma taktiği uygulayacağız. Yarışmaya yarın 29.11.2012 başlayacağız ve bundan sonra her perşembe kilo bildirimi yapıp haftanın 1.sini seçeceğiz.
*Birinciye ve sonuncuya neler yapabiliriz hep birlikte düşünüp karar verelim
2-Kendimize aylık hedefler belirleyeceğiz çünkü hedef olmayınca sonuçta pek iyi olmuyor
3- Daha önce ki topikte Türkanımın dediği gibi de arkadaşlar önce inanmalıyız. İnanmadan olmuyor. Azim ve karar en önemli nitelik.
4- İnandığımız için vazgeçmekte yok arkadaşlar. İstediğimiz kiloya inmiş dahi olsak buraya terk etmek yok. Burda kalacağız ve kilomuzu koruyacağız aynı zamanda da kilo vermeye çalışan arkadaşlarımıza destek olacağız
5- Hamur işlerini, kızartmaları, fast foodu, hazır meyve sularını, colaları... hayatımızdan çıkarmaya çalışacağız. Bunların listemizde olmamasına özen göstereceğiz
6- Spor yapmaya özen göstereceğiz. Bilmeliyiz ki sporsuz diyet tek kanatla uçmak gibidir.
7- Her akşam düzenli olarak menü paylaşımı yapacağız ve diğer arkadaşların menülerini inceleyip yorumlayacağız. Bu bizlere hatalarımızla yüzleşme imkanı verecektir
8- Topiğe giremeyeceksek haber vermeliyiz mazeretsiz 3gün ard arda topiğe uğramayana uzaklaştırma cezası vereceğiz.
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]29.11.2012[/td]
[td]05.12.2012[/td]
[td]verilen kilo[/td]
[td]sıralama[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hmyrali[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]forestgump[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem3306[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fehiye[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bgapa[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurgul8688[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yesim_tuncer[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dagyolu[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]safahat[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasemin8085[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]butamira[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
hoşgeldin sabah kilo bildirimi yaparsan katılabilirsin bence :)yarın olmasa bile önümüzdeki perşembe katılırsın dert değil ama yol arkadaşlarımızdan istikrarlı olmalarını bekliyoruz eminim sende burda bir düzen oturtur sabırla hedefine ulaşmak için çabalarsınkızlar geç kaldım ama beni de alsanız aranıza belki gaza gelirim
sizden utanırım gruba girdim diye bişeyler yapmak zorunda hissederim kendimi
böyle olunca hergün bugün dikkat edicem diye güne başlıyorum gerisi yok
rahatsızlıklarımdan dolayı kilo vermem lazım ama bitürlü başlıyamıyorum
aranıza katılabilirmiyim yada geç kaldıysam bidahaki sefer (varsa)inşallah
umarım istediğiniz kilolara kavuşur dal gibi hatunlar olursunuz
yok kız okuldayken yapamıyorum kahvaltı simitte yemek istemıyorumkuzum kahvaltını sanki geçiştirmişin
keşke daha kuvvetli bi kahvaltı yapsaydın
kızlar ben bir de herkesten 31.12.2012 tarihine kadar kim kaç kilo vermek istiyor bunu öğrenmek istiyorum
3 kilo, 5 kilo... her neyse ama muhakkak hedefimiz olsun
kızlar ben çocukları uyutup 45 dakika lesli ve 15 dakikada göbek hareketleri inşallah böyle devam edebilirim .moralim bozuk dün tartıda 67 gördüm sevindirik oldum bugün abarttım.arkadaşlarla buluştuk ve 3 dilim kek yedim eve geldim sanki doymamış gibi 2 dolma 7 tane sarma üstüne de bir tost abarttıkça abarttım.şimdi günah çıkartıyorum çok pişmanım tartı 69 vurmuş ben spor yapmayım da ne yapayım.ama yarından sonra böyle olmayacak.bana destek olan topikteki arkadaşlarımla zayıflamaya devam.desteklerizi bekliyorum.
hadi hayırlısıeğer hamilekalmazsam en az 5 kilo vermek istiyorum ben
benımdeboy 169 bazen 168 oluyo anlamadım neyse kılo 65 hedefim 58kilolarımızı cetvellerden görüyoruz ancak boylarımızı da yazalım bnm boyum 170 cm
benımde ikizim var 1 kız 1 erkek yenı okula basladılar insallah 4. sınıfa geçtiklerinde ben de bır çocuk daha istiyorum hayırlısı ile şuan onların eğıtımıne kafa yormam lazımcanım benimde 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında 2.kızım 1.5 yaşında.çok ara verdim ikinci için şimdi pişmanım keşke 2 yıl arayla olsaymış çocuklarım.ama dünyanın en güzel varlıkları
maşallah canım Allah bağıslasın cimcimelerini :)teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bu arada hmyrali benim oğlum yok 2 kızım var rabbim kısmet ederse 3 cüye olsun isterim tabi
bu sabah kilo bildirimi yaparsanız bu haftaki yarışa katılabilirsiniz tabi ki :)kızlar geç kaldım ama beni de alsanız aranıza belki gaza gelirim
sizden utanırım gruba girdim diye bişeyler yapmak zorunda hissederim kendimi
böyle olunca hergün bugün dikkat edicem diye güne başlıyorum gerisi yok
rahatsızlıklarımdan dolayı kilo vermem lazım ama bitürlü başlıyamıyorum
aranıza katılabilirmiyim yada geç kaldıysam bidahaki sefer (varsa)inşallah
umarım istediğiniz kilolara kavuşur dal gibi hatunlar olursunuz
ooo gayet iyi canım 600gr hiç fena değilgünaydın kızlar bu sabah itibariyle kilom 68.600(az ama bunada şükür). giden 600 gr.
boy: 1.63
kilo: 68.600
hedef: 63.00 inşallah
inşallah ay sonuna hepimiz hedefimize ulaşırız canım benimhümeyracığım 31/12 a kadar hedefim 4 kılo vermek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?