Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olması dilegiyle.benim boy 162 kilo 67.6 hedef kilo 31/12 ye kadar 63 olmak.hepimize kolay gelsin.

kikoleyim bende üçüncü çocugu düşünüyorum.ama önce zayıflamam gerek.şöyle 57 olursam.ama bu kez hamileligimde dikkat edecegim.diger hamileliklerimde hiç dikkat etmedim.bu hale geldim.85 kiloyla hamileligi tamamlardım.

merhaba kızlar
23 yaşındayım sabah tartıldım 70 kg geldim
yılbaşına kadar 65kg olmak hedefim son 5 kg

bende tarıldım moralim bozuldu 68 çıktım zar zor 700 gr vermiştim onu da geri almışım gerçi regl oldum onun da etkisi olabilir neyse diyetisyene gidecektim zaten bakalım o ne diyecek
hedefim 58 yeni yıla kadar 5 kilo vermek istiyorum

Evet reglden dolayı olabilir ama zor kilo veriyorsan mutlaka git diyetisyene testlerini yaptır çünkü dikkat ediyorsun zaten menülerini bildiğim için.
Boyun kaç forestg ?

çok sağolun kızlar
benim boy 163 kilom 72 en şişman benim galiba
33 yaşındayım 2 tane çocuğum var
şeker ve troidim hastasıyım çok ciddi diyet yapmadım hiç, yapamıyorumda şekerim düşüyor
ama çok dikkat edicem
haftayamı başlıycam

Son düzenleme:
kızlar misafirim gitti ama şimdi de ben camiye gidiyorum tacvit kursum var ordanda çıktığım gibi başka bi arkadaşa gidicem anllıcanız bugün baya yoğunum
ama akşama muhakkak burdayım
yediklerimizi gün sonu tam liste olarak vericez galiba eğer öyle değilse söyleyinde yazayım yoksa ben akşama tam liste olarak yazılmasından yanayım yorumlar daha düzenli olur curcuna olmaz diye düşündüm

size hoş sohbetler ben çıkar

Evet reglden dolayı olabilir ama zor kilo veriyorsan mutlaka git diyetisyene testlerini yaptır çünkü dikkat ediyorsun zaten menülerini bildiğim için.
Boyun kaç forestg ?
evet dikkat ediyorum baya uzun süredir aynı kiloda takıldım gitmem şart oldu önümüzdeki hafta bir gün giderim artık tahlil sonuçalarıma filan bakmış oluruz belki farklı bi diyet verir boyum 170

Menüleri akşam bildiriyoruz şimdiden hayırlı olsun gitsin kilocuklar

Kilo bildirimini yaptığın için önümüzdeki perşembeye kadar kim en çok kilo verecek hadi bakalım.
Tabi sağlığına dikkat et cnm her işin başı sağlık

Kızlar kilo 57 boy 165 yılbaşına kadar 54 olmak istiyorum inşallah olurum.

İnş olursun tabi bakalım hafta Perşembe ne durumda olacağız

slm kızlarrrr
nasılsınız bakalım
bende bugün itibari ile 57,7 kg
yılbaşına kadar 54-55 olmak istiyorum

Selam kızlar

ben akşam menumu paylaşamam sanırım ertesi gün sabah paylaşırım sadece cepten girip okuyorum evdeki bilgisayar bana düşmüyor hoş gerçi bende işten güçten oturamıyorum

sabah
1 fincan süt
1 dilim ekmek
1 yk kadar peynir
dometes

ara
1 fincan yeşilçay
1 yeşil elma

öğle
domates salata(yağsı tuzsuz)
2 dilim ekmek
az peynir

ara
3 galeta
1 fincan yeşil çay

ha birde 1 fincan nescafe

2 lt su bu saate kadar

ben öğlenleri işyerinde olduğum için evden ne getirsem onu yıyorum aslında yemeklerimiz dışardan geliyor genelde et ağırlıklı zaten kırımızı eti pek fazla yemem ee haliyle şiş piyaz pide vs diyette iken bana cısssss sade arada ızgara köfte ve tavuk yiyebilirm bugunlerde dışardan yemek yemek benı biraz sıktı böyle de hem ağır olmuyor

kızlar aslında ben gerçekten açlık hissetmiyorum sadace kendimi frenliyemiyorum gözümün açlığından yiyorum

Son düzenleme:

a canım aynı yaştayız beniimde 1 tane oğlum var
canım pko luyum ama hiç bir zaman onunn arakasına sığınmadın sadece geç kilo veriyoruz o kadar
aslında şişmalık kader değil sadece yemek yemesini bilmiyoruz ben kendimce bilmiyorum ama kendimle savaşmasını da biliyorum hepimiz el birliği ile gidecek bu yağ kütlelerimiz :)))))

kızlar ben tabloları hazırladım ve ilk sayfaya koydum
bilgilerinizi kontrol edin yanlış yada eksik olan arkadaşlar söylesin düzeltelim

Merhaba yiyerek zayıflayan arkadaşlarım,
Bugünkü menüm,bugün baya az yedim.
ballı sirkeli su
Sabah:Eti form çubuk kraker,yeşil çay

ARA: 2 tane limonlu form,çay

ÖĞLEN:yoğurt soslu haşlanmış brokoli

ARA: 2 tane mandalina

AKŞAM:1 Kase tavuklu şehriye çorbası

Yatmadan sirkeli suyumu içerim.
3lt su

Canım sen de çok az yemişsin bu saate kadar.

cnm bence çeşitlendirmen lazım yediklerini öğle olmamış bence
çok az yersek hem güçten düşüp hemde verdiğimiz kiloları çabucak alırız

cnm kızma ne olur ama olmamış
hiçbirşey yememişsin resmen
halsiz düşeceksin bak

şimdide benim menüm
sabah yarım simit 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay 3 yeşil zeytin
öğle yarım kepçe tarhana çorbası 1 parça tavuk 3 dilim patates(fırında) 2 k yoğurt
akşam 3k bezelye 3 k makarna
1,5 lt su oldu 1 form çayı
şimdilik bu kadar
spor olarakta leslie 30 dk olandan yapmayı planlıyorum

arkadaşlar iyi akşamlar
Bugünkü menüm

balsız sirkeli biraz limonlu su kahvaltıdan yarım saat önce

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 doöates
1 salatalık
maydanoz

ara:6 çay bardağı siyah çay(mecburen veli ziyareti)

öğle: yarım kase nesfit+100ml süt+ 2 diyet bisküvi(32 kalori)

ara: 1 mandalina

akşam
yagsız tuzsuz haşlanmış makarna haşlanınca 100gr
2 yk yogurt
1 domates ve lahana turşusu
unutuyordum 2 çay kaşıgı acı kırmızı pul biber

okula yürüdüm ve evlere gittim(5 km) 1 litre su oldu şimdiye kadar 2 ye tamamlarım. son aradada 1 elma ve yatmadan sirkeli su ile günü tamamlarım Allah'ın izni ile.

işte menüm:

sabah: haşlanmış yumurta, 2 zeytin, roka, bir dilim t b ekmeği, jalapeno biberi, domates

ara: 2 hurma

öğle: 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt, tepeleme bir çay tabağı jalapeno biberi (acı) Bir dilim tam buğ ekmeği (bugün canım çok acı istiyor abarttım ama metabolizmayı hızlandırıyormuş)

ara: kuşburnu çayı, 1/3 gofret (70 cal) (regl günüm yaklaşıyor çikolata krizine girdimm)

akşam daha yenmedi ama muhtemelen

iki küçük karnıyarık yoğurt salata

30 dk kbandı oldu bugün hala hastayım zorlayamadım:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…