bende tarıldım moralim bozuldu 68 çıktım zar zor 700 gr vermiştim onu da geri almışım gerçi regl oldum onun da etkisi olabilir neyse diyetisyene gidecektim zaten bakalım o ne diyecek
hedefim 58 yeni yıla kadar 5 kilo vermek istiyorum
evet dikkat ediyorum baya uzun süredir aynı kiloda takıldım gitmem şart oldu önümüzdeki hafta bir gün giderim artık tahlil sonuçalarıma filan bakmış oluruz belki farklı bi diyet verir boyum 170Evet reglden dolayı olabilir ama zor kilo veriyorsan mutlaka git diyetisyene testlerini yaptır çünkü dikkat ediyorsun zaten menülerini bildiğim için.
Boyun kaç forestg ?
Menüleri akşam bildiriyoruz şimdiden hayırlı olsun gitsin kilocuklarkızlar misafirim gitti ama şimdi de ben camiye gidiyorum tacvit kursum var ordanda çıktığım gibi başka bi arkadaşa gidicem anllıcanız bugün baya yoğunum
ama akşama muhakkak burdayım
yediklerimizi gün sonu tam liste olarak vericez galiba eğer öyle değilse söyleyinde yazayım yoksa ben akşama tam liste olarak yazılmasından yanayım yorumlar daha düzenli olur curcuna olmaz diye düşündüm
size hoş sohbetlerben çıkar
çok sağolun kızlar
benim boy 163 kilom 72 en şişman benim galiba
33 yaşındayım 2 tane çocuğum var
şeker ve troidim hastasıyım çok ciddi diyet yapmadım hiç, yapamıyorumda şekerim düşüyor
ama çok dikkat edicem
haftayamı başlıycam
Kızlar kilo 57 boy 165 yılbaşına kadar 54 olmak istiyorum inşallah olurum.
çok sağolun kızlar
benim boy 163 kilom 72 en şişman benim galiba
33 yaşındayım 2 tane çocuğum var
şeker ve troidim hastasıyım çok ciddi diyet yapmadım hiç, yapamıyorumda şekerim düşüyor
ama çok dikkat edicem
haftayamı başlıycam
Selam kızlar
ben akşam menumu paylaşamam sanırım ertesi gün sabah paylaşırım sadece cepten girip okuyorum evdeki bilgisayar bana düşmüyor hoş gerçi bende işten güçten oturamıyorum
sabah
1 fincan süt
1 dilim ekmek
1 yk kadar peynir
dometes
ara
1 fincan yeşilçay
1 yeşil elma
öğle
domates salata(yağsı tuzsuz)
2 dilim ekmek
az peynir
ara
3 galeta
1 fincan yeşil çay
ha birde 1 fincan nescafe
2 lt su bu saate kadar
ben öğlenleri işyerinde olduğum için evden ne getirsem onu yıyorum aslında yemeklerimiz dışardan geliyor genelde et ağırlıklı zaten kırımızı eti pek fazla yemem ee haliyle şiş piyaz pide vs diyette iken bana cısssss sade arada ızgara köfte ve tavuk yiyebilirm bugunlerde dışardan yemek yemek benı biraz sıktı böyle de hem ağır olmuyor
kızlar aslında ben gerçekten açlık hissetmiyorum sadace kendimi frenliyemiyorum gözümün açlığından yiyorum
Selam kızlar
ben akşam menumu paylaşamam sanırım ertesi gün sabah paylaşırım sadece cepten girip okuyorum evdeki bilgisayar bana düşmüyor hoş gerçi bende işten güçten oturamıyorum
sabah
1 fincan süt
1 dilim ekmek
1 yk kadar peynir
dometes
ara
1 fincan yeşilçay
1 yeşil elma
öğle
domates salata(yağsı tuzsuz)
2 dilim ekmek
az peynir
ara
3 galeta
1 fincan yeşil çay
ha birde 1 fincan nescafe
2 lt su bu saate kadar
ben öğlenleri işyerinde olduğum için evden ne getirsem onu yıyorum aslında yemeklerimiz dışardan geliyor genelde et ağırlıklı zaten kırımızı eti pek fazla yemem ee haliyle şiş piyaz pide vs diyette iken bana cısssss sade arada ızgara köfte ve tavuk yiyebilirm bugunlerde dışardan yemek yemek benı biraz sıktı böyle de hem ağır olmuyor
kızlar aslında ben gerçekten açlık hissetmiyorum sadace kendimi frenliyemiyorum gözümün açlığından yiyorum
Merhaba yiyerek zayıflayan arkadaşlarım,
Bugünkü menüm,bugün baya az yedim.
ballı sirkeli su
Sabah:Eti form çubuk kraker,yeşil çay
ARA: 2 tane limonlu form,çay
ÖĞLEN:yoğurt soslu haşlanmış brokoli
ARA: 2 tane mandalina
AKŞAM:1 Kase tavuklu şehriye çorbası
Yatmadan sirkeli suyumu içerim.
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?