Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

sabah:1 sekersiz cay,kk peynir
ara:1 portakal,3 ceviz 1 incir
öğle:4 çiğköfte ekmeksiz,3 yk aşure
akşam: yarım kase mercimekçorbası,1 tabaktan az alinazik
ara:1 ayva
2 bardak bitkı çayı

cidden baya az olmuş zor kilo veriyorsan bir diyetisyene gözüksen testlerini yaptırdın mı?

menü güzel de aralar yok sanırım.

çay dışında süper ben 6 bardak içsem acillik olurum hiç aram yok çayla

2 bardak bitkı çayı

sabah çok az olmuş
bu ay aşure yiyene laf yok
menü güzel

kızlar akşam yemeği bir karnıyarık 2 kaşık pilav oldu sevgiler

iyi akşamlar kızlar

akşam menu

etişmarul salatası (bol limonlu) missssss
1 kepçe tavuk çorbası(pirinçsiz)
2 yk bulgur pilavı
2 yk barbunya

evet az olduğunun farkındayım ama napayım çalışınca olunca öyle oluyor

iyi akşamlar kızlar :) bugünkü menüm
sabah: 2 dilim k.ekmekle tost, maydonoz dereotu, şekersiz çay
ara: 3 ceviz çok az kuru üzüm
öğle: 1 kase kısır, ayran ( biliyorum kısır olmadı ama misafirlikteydm )
ara:yok
akşam: fırında balık salata

2 fincan 9lu çay ve 1 buçuk lt su şimdilik
biraz sonrada egzersiz yapıcam inşallah

menün çok güzel bence tebrikler cnm

öğle yemeginde kısır yemende hiç problem yok birde kısır çok kalorili bir yemek değil için rahat olsun

sabah çok az olmuş
bu ay aşure yiyene laf yok
menü güzel
kız ben öğretmenım sabahları okulda oluyorum simit yememek için işte ne yapayım

menun süperama keske su kısır tabağın yarısı olsaydı ama neyse yıne de fena değil canım

Canlar malum aşure ayındayız aşure yi biraz araştırdım diğer tatlılara oranla kalorisi çok olmayan bir tatlı ve bol vitaminli o nedenle ana ögün olarak tüketebiliriz. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum . yaklaşık bir kase aşure 320-330 kaloriler civarında :26: Birde aşure yeyip pişmanlık duymayalım tabiki abartmamak koşuluyla. Bende korkuyorum heralde onun hazırlığı Cumartesi bende aşure yapacagım..

Canlar malum aşure ayındayız aşure yi biraz araştırdım diğer tatlılara oranla kalorisi çok olmayan bir tatlı ve bol vitaminli o nedenle ana ögün olarak tüketebiliriz. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum . yaklaşık bir kase aşure 320-330 kaloriler civarında :26: Birde aşure yeyip pişmanlık duymayalım tabiki abartmamak koşuluyla. Bende korkuyorum heralde onun hazırlığı Cumartesi bende aşure yapacagım..

çok severim çayı bir ara iyice abartmıştım günde 20 bardağı buluyordu Allah tan şekersiz içiyorum değilse daha çok kilo alırdım.

çok severim çayı bir ara iyice abartmıştım günde 20 bardağı buluyordu Allah tan şekersiz içiyorum değilse daha çok kilo alırdım.

çayı bende çok seviyorum bazen günlük 10 bardağı bulduğu oluyordu birde önceleri şekerli içerdim offf aldığım kalorileri düşünemiyorum bile

öğle yemeginde kısır yemende hiç problem yok birde kısır çok kalorili bir yemek değil için rahat olsun
öğle yediğim için rahatım aslında akşamı daha hafif geçirdim daha önce duymuştum kısırın ana öğün olabileceğini sağol canım :))

menun süperama keske su kısır tabağın yarısı olsaydı ama neyse yıne de fena değil canım
canım zaten küçük kasede istedim yani 6 7 kaşık kadardı o yüzden rahatım biraz :))

bugünkü menüm sabah:1 tane haşlanmış yumurta.yarım salatalık,1 tane domates,4 tane yeşil zeytin ara:1 tane elma ögle:4 kaşık kısır;1 dilim ekmek;marul salatası ara:6 tane fındık :yeşil çay........sonra soda akşam:bir avuç kadar haşlanmış tavuk,havuç salatası;4 kaşık pilav az yag lı sabah lesli yapmıştım 45 dakika

eğer hamile kalmazsam en az 5 kilo vermek istiyorum ben
canım bende inşallah 3. cü için kilo vermeye çalışıyorum:)

evet haklısın şuan ben 83 üm 100 kiloyla olmazzzzz asla

süpersin ama hiç ekemek yememişsin nasıl dayanıyosun

sırada benim felaket menümde
kalkınca sirkeli ballı ılık su

kahvaltı:
yeşil çay
yarım dlm kepek ekmeği
2 kaşık melemen
azcık peynir ve söğüş

ara:1 mandalina

öğle:
1dlm kepek ekmeği
4kaşık melemen
3kaşık yoğurtlu köz biber
2 kaşık söğüş

ara: yok

akşam:18 00 da
1 bardak 5i biyerde çayı
2 kaşık kısır
1 poğça
5 çatal yoğurtlu siron
misafirlikte olunca böyle oluyo kusura bakmayın kısabildiğim kadar kıstım valla

ilerleyen saatlerde belki 1 mandalina yerim for çay içerim
şuan suyum1.5 oldu ama 2.5 olur
şimdilik bana müsade kızlar tekrar gelicem

biraz az olmamış mı ? daha çeşitli bir menü tercih etsen daha sağlıklı olur bence
tebrikler çok güzel olmuş

maşallah çok iyi bir menü olmuş.sirkeli su işe yarıyor mu ya uzun süredir mi içiyosun sen

bence gayet iyi gofretin yalnızca 1/3 ünü yemek büyük bir irade örneği umarım akşam yemeği planladığın gibi olmuştur :)

2 bardak bitkı çayı
kahvaltını biraz daha çeşitlendirebilirdin onun dışında gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…