günaydın canım benım açıkma gibi bir sıkıntım yok sadece canım çikolata türü şeyler yemek istiyor birde tatlı esas kilo alma sebepim o ama diyet sürecince yemicemmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar iyi akşamlar
Bugünkü menüm
balsız sirkeli biraz limonlu su kahvaltıdan yarım saat önce
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 doöates
1 salatalık
maydanoz
ara:6 çay bardağı siyah çay(mecburen veli ziyareti)
öğle: yarım kase nesfit+100ml süt+ 2 diyet bisküvi(32 kalori)
ara: 1 mandalina
akşam
yagsız tuzsuz haşlanmış makarna haşlanınca 100gr
2 yk yogurt
1 domates ve lahana turşusu
unutuyordum 2 çay kaşıgı acı kırmızı pul biber
okula yürüdüm ve evlere gittim(5 km)1 litre su oldu şimdiye kadar 2 ye tamamlarım. son aradada 1 elma ve yatmadan sirkeli su ile günü tamamlarım Allah'ın izni ile.
işte menüm:
sabah: haşlanmış yumurta, 2 zeytin, roka, bir dilim t b ekmeği, jalapeno biberi, domates
ara: 2 hurma
öğle: 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt, tepeleme bir çay tabağı jalapeno biberi (acı) Bir dilim tam buğ ekmeği (bugün canım çok acı istiyor abarttım ama metabolizmayı hızlandırıyormuş)
ara: kuşburnu çayı, 1/3 gofret (70 cal) (regl günüm yaklaşıyor çikolata krizine girdimm)
akşam daha yenmedi ama muhtemelen
iki küçük karnıyarık yoğurt salata
30 dk kbandı oldu bugün hala hastayım zorlayamadım:26:
sabah:1 sekersiz cay,kk peynir
ara:1 portakal,3 ceviz 1 incir
öğle:4 çiğköfte ekmeksiz,3 yk aşure
akşam: yarım kase mercimekçorbası,1 tabaktan az alinazik
ara:1 ayva
2 bardak bitkı çayı
iyi akşamlar kızlar
akşam menu
etişmarul salatası (bol limonlu) missssss
1 kepçe tavuk çorbası(pirinçsiz)
2 yk bulgur pilavı
2 yk barbunya
evet az olduğunun farkındayım ama napayım çalışınca olunca öyle oluyor
iyi akşamlar kızlar :) bugünkü menüm
sabah: 2 dilim k.ekmekle tost, maydonoz dereotu, şekersiz çay
ara: 3 ceviz çok az kuru üzüm
öğle: 1 kase kısır, ayran ( biliyorum kısır olmadı ama misafirlikteydm )
ara:yok
akşam: fırında balık salata
2 fincan 9lu çay ve 1 buçuk lt su şimdilik
biraz sonrada egzersiz yapıcam inşallah
bugünkü menüm sabah:1 tane haşlanmış yumurta.yarım salatalık,1 tane domates,4 tane yeşil zeytin ara:1 tane elma ögle:4 kaşık kısır;1 dilim ekmek;marul salatası ara:6 tane fındık :yeşil çay........sonra soda akşam:bir avuç kadar haşlanmış tavuk,havuç salatası;4 kaşık pilav az yag lı sabah lesli yapmıştım 45 dakika
kendi menümüde yazıp kaçıyorum
sabah
1 dilim kızarmış ekmek,domates,salatalık,3 zeytin,2 fincan yeşilçay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase müsli ,sütle birlikte
akşam
1dilim ekmek,1kase çorba,4 kaşık ıspanak yemeği ve biraz yoğurt
leslie ile 2 mil yürüdüm ve 1,5 litre su içtim
kızlar kızmayın bugün pek iyi beslenemedim
sabah 1 bardak süt ve 3 kaşık gevrek
arada bitki çayım
öğlen havuçlu kereviz salatası,barbunya,brokoli haşlaması,makarna salatası:18::18::18::18::18:
ara elma
ara greyfurt
akşam 1 tabak erişte çorbası brokoli yogurt birazda karnıbahar kızartması:18::18::18::18:
kızabilirisniz bende kızıyorum öğlen iş arkadaşım çeşit çeşit yapıp getirmiş mecbur yedim ama ekmek yok 2lt suyumu içtim
kızlar evde gerginim babamla anlaşamıyoruz ve ben bekarım halim kötü psikolojim sıfır intiharlık seviyedeyim Allah korkusundan halen yaşıyorum yoksa 1 sn beklemem
Allah kimseyi baba evine düşürmesin
kızlar öncelikle hepinizin affına sığınıyorum bugün sizlerle hiç muhabbet edemedim
evlilik hazırlığı yapıyorum çeyiz tamamlama derdine bugün çarşıdaydım ama tansiyonum düştü eve kendimi zor attım
zar zor tabloları yapıp çıktım ve hep yattım
arada böyle oluyor neden bilmiyorum ama
menüme gelince de
sabah
1 dilim kepek ekmeği
domates
kk peynir
5 yeşil zeytin
öğlen
yarım simit (dışarda olduğum için)
ara
1 mandalina
akşam
1 küçük parça tavuk
2 kaşık pilav
1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı aşure
ara
1 mandalina
küçük 1 dilim ayva
çarşıda bugün o kadar çok dolandım ki bir de tansiyonum düşünce spor yapamadım
2 litre kadar su içtim
1 bardakta yeşil çay içeceğim şimdi
benim işim zor hemen hergün ya misafir gelir yada ben giderim:18::18:
bu kilolara nasıl geldim
kendi başıma beceremezsem bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
gayet iyi cnm maşşallah
öle deme cnm anlaşamayabilirsin ama baba evinde olmak başkalarına muhtaç olmaktan bin kat iyidir lütfen topla kendini cnm
güzel gelin nasıl gidiyor hazırlıklar :)
bu arada menü güzel ama keşke öğle yemeğine peynir ayran gibi bişeyler ekleseydin cnm
tansiyonun ondan düşmüş olabilir
Allahın izniyle olur cnm sen iradene sahip ol yeterki biraz tut kendini
misafirlikleri azaltmaya çalış
bide orda başkaları yedikçe sende yemek istiyorsun
ben çayla oyalanmaya küçük küçük yemeye çalışıyorum öyle zamanlarda :))
bende regl olacağım zaman ve ilk günleri deli gibi tatlılar yemek istiyorum
benimde buna çözüm bulmam lazım
canım evet öğleyi geçiştirdiğim için öyle oldu galiba
düğün hazırlıkları epey maliyetli ama çok zevkli
çok zevk alıyorum kendi evim için bi şeyler alıp satmaktan ve hiç eksiğim kalmasın diye her şeyi düşünmeye çalışıyorum
inşallah haziran sonunda da hepsini güzel güzel kullanmak nasip olacak
kızlar kızmayın bugün pek iyi beslenemedim
arada bitki çayım
öğlen havuçlu kereviz salatası,barbunya,brokoli haşlaması,makarna salatası:18::18::18::18::18:
ara elma
ara greyfurt
akşam 1 tabak erişte çorbası brokoli yogurt birazda karnıbahar kızartması:18::18::18::18:
kızabilirisniz bende kızıyorum öğlen iş arkadaşım çeşit çeşit yapıp getirmiş mecbur yedim ama ekmek yok 2lt suyumu içtim
kızlar evde gerginim babamla anlaşamıyoruz ve ben bekarım halim kötü psikolojim sıfır intiharlık seviyedeyim Allah korkusundan halen yaşıyorum yoksa 1 sn beklemem
canım bunları denedim ama bende pek etkili olmadıçözümü basit aslında ama ben uyugulamak istemiyorum
muzu üzeriene kako serpiştirerek çikolata görünümü olur
elmaları dilimleyipi üzerine tarçın serptık mı gerçekten tatlı isteğini kapatıyor
yeşilçayın içine tarcın kabuğu attığımızda da işe yarıyor
işte gözüm aççççççç
allah senı ömür boyu mutlu etsın canım
artık evinide görürüz burda resimlerini
ay canım çok üzüldüm sakin olmaya çalış bunaldım sıkıldım aç buraya yaz en azından içinde kalmaz bir takım sıkıntılar az da olsa rahatlatır hava güzel oldum çık dışarda yürüş yap aç deftere yaz sıkıntılarını lütfen intiharı çıkar at beynınden allahın verdiği canı sadece o alır
canım benim menün bir kenara son yazdıkların ne öyle
lütfen deme öyle emin ol en kötü baba evi bile başka kapılara düşmekten iyidir
anlaşamıyor olabilirsiniz bunlar imtihanlarımız
intihar lafı hiç yakışmıyor sana
günaydın
burd ikigündür hava bır sıkıcı anlatamam kapalı ne yağmur yağıyor ne ruzgar esiyor hal böyle olunca insanın ruhu sıkılıyor bende vardır bunda bir hayır diyorum
dün kendime a101 mar. kondisyon bisikleti aldım kızlar artık kımse tutamaz benı günlük 20 dk ile başlar 1 saate kadar çıkarrım bugun akşam başlayacağım dün akşam başlayamdım mısfır vardı
aslında yediklerim size az geliyor ama gerçekten vucudumun bunyemın kabul ettiği kadar yiyorum dediğim gibi tek sıkıntım tatlııııııı
kahvaltı
yarım çaybardağı sut
1 yumurta
azcık peynir
1 dilim ekmek(tam buğday)
domates /salatalık
şimdide yeşil çay içiyorum
benden bu kadar görüşmek üzere
ya burayı yıkmışsınız yahu oku oku bitmek bilimyor yarıdan bıraktım sadece birgün giremedim gerçekten aklım sizdeydi büyük günü kaçırdım ama mazeretim var bir fırsat kolladım ama olmadı misafirlerim vardı söylemesi ayıptır 6 çeşit pasta yaptım tabi durum böyle olunca menu paylaşamadım şimdi beni almassanız ağlarım zaten kilom çizelgede görünüyor ama 500 gram gitmiş hedefimde 60 olmak ocağa kadar boy 163
ya burayı yıkmışsınız yahu oku oku bitmek bilimyor yarıdan bıraktım sadece birgün giremedim gerçekten aklım sizdeydi büyük günü kaçırdım ama mazeretim var bir fırsat kolladım ama olmadı misafirlerim vardı söylemesi ayıptır 6 çeşit pasta yaptım tabi durum böyle olunca menu paylaşamadım şimdi beni almassanız ağlarım zaten kilom çizelgede görünüyor ama 500 gram gitmiş hedefimde 60 olmak ocağa kadar boy 163
baba evi her daim güzeldir canım yaaa heleki gurbetteysen daha bi başkadır ben mesela özlemle giderim ama illa gidince birine dalaşırım sonra evime döndüğümde onların eksikliğini hissettiğimde keşke daha ılımlı olsaydım belki kapıdan çıkışım son görüşüm olacaktı diye kendime de çok kızarımkızlar kızmayın bugün pek iyi beslenemedim
arada bitki çayım
ara elma
ara greyfurt
ayyy ne heyacanlıdır kendi hallerim geldi aklıma .inşallah herşey gönlünce olurcanım evet öğleyi geçiştirdiğim için öyle oldu galiba
düğün hazırlıkları epey maliyetli ama çok zevkli
çok zevk alıyorum kendi evim için bi şeyler alıp satmaktan ve hiç eksiğim kalmasın diye her şeyi düşünmeye çalışıyorum
inşallah haziran sonunda da hepsini güzel güzel kullanmak nasip olacak
senin yine sadece tatlılara gözün doymuyo benimmmm güzel olan herşeye aynıııçözümü basit aslında ama ben uyugulamak istemiyorum
muzu üzeriene kako serpiştirerek çikolata görünümü olur
elmaları dilimleyipi üzerine tarçın serptık mı gerçekten tatlı isteğini kapatıyor
yeşilçayın içine tarcın kabuğu attığımızda da işe yarıyor
işte gözüm aççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?