Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

canım maşallah menün güzel
bunlarla doyuyorsan ne mutlu :)

günaydın canım benım açıkma gibi bir sıkıntım yok sadece canım çikolata türü şeyler yemek istiyor birde tatlı esas kilo alma sebepim o ama diyet sürecince yemicemmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın canım benım açıkma gibi bir sıkıntım yok sadece canım çikolata türü şeyler yemek istiyor birde tatlı esas kilo alma sebepim o ama diyet sürecince yemicemmmmmmmmmmmmmmmm

bende regl olacağım zaman ve ilk günleri deli gibi tatlılar yemek istiyorum
benimde buna çözüm bulmam lazım

cnm gayet iyi nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun ya

süper o gofreti bırakabilmiş olman süper ben yapamazdım :))

sabah:1 sekersiz cay,kk peynir
ara:1 portakal,3 ceviz 1 incir
öğle:4 çiğköfte ekmeksiz,3 yk aşure
akşam: yarım kase mercimekçorbası,1 tabaktan az alinazik
ara:1 ayva
2 bardak bitkı çayı

fehiyem kahvaltı çok az bence okulda yarım simit falan yesen daha iyi sanki

akşam gayet iyi :)

maşşallah ne güzel

cnm keşke kısırın yanına ekmek olmasaymış akşamda pilavı biraz azalt bence

gayet iyi cnm maşşallah

öle deme cnm anlaşamayabilirsin ama baba evinde olmak başkalarına muhtaç olmaktan bin kat iyidir lütfen topla kendini cnm

güzel gelin nasıl gidiyor hazırlıklar :)
bu arada menü güzel ama keşke öğle yemeğine peynir ayran gibi bişeyler ekleseydin cnm
tansiyonun ondan düşmüş olabilir

benim işim zor hemen hergün ya misafir gelir yada ben giderim:18::18:
bu kilolara nasıl geldim
kendi başıma beceremezsem bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Allahın izniyle olur cnm sen iradene sahip ol yeterki biraz tut kendini
misafirlikleri azaltmaya çalış
bide orda başkaları yedikçe sende yemek istiyorsun
ben çayla oyalanmaya küçük küçük yemeye çalışıyorum öyle zamanlarda :))

canım evet öğleyi geçiştirdiğim için öyle oldu galiba
düğün hazırlıkları epey maliyetli ama çok zevkli
çok zevk alıyorum kendi evim için bi şeyler alıp satmaktan ve hiç eksiğim kalmasın diye her şeyi düşünmeye çalışıyorum
inşallah haziran sonunda da hepsini güzel güzel kullanmak nasip olacak

günaydın
burd ikigündür hava bır sıkıcı anlatamam kapalı ne yağmur yağıyor ne ruzgar esiyor hal böyle olunca insanın ruhu sıkılıyor bende vardır bunda bir hayır diyorum

dün kendime a101 mar. kondisyon bisikleti aldım kızlar artık kımse tutamaz benı günlük 20 dk ile başlar 1 saate kadar çıkarrım bugun akşam başlayacağım dün akşam başlayamdım mısfır vardı

aslında yediklerim size az geliyor ama gerçekten vucudumun bunyemın kabul ettiği kadar yiyorum dediğim gibi tek sıkıntım tatlııııııı

kahvaltı
yarım çaybardağı sut
1 yumurta
azcık peynir
1 dilim ekmek(tam buğday)
domates /salatalık

şimdide yeşil çay içiyorum

benden bu kadar görüşmek üzere

bende regl olacağım zaman ve ilk günleri deli gibi tatlılar yemek istiyorum
benimde buna çözüm bulmam lazım

çözümü basit aslında ama ben uyugulamak istemiyorum

muzu üzeriene kako serpiştirerek çikolata görünümü olur

elmaları dilimleyipi üzerine tarçın serptık mı gerçekten tatlı isteğini kapatıyor

yeşilçayın içine tarcın kabuğu attığımızda da işe yarıyor

işte gözüm aççççççç

allah senı ömür boyu mutlu etsın canım
artık evinide görürüz burda resimlerini

ay canım çok üzüldüm sakin olmaya çalış bunaldım sıkıldım aç buraya yaz en azından içinde kalmaz bir takım sıkıntılar az da olsa rahatlatır hava güzel oldum çık dışarda yürüş yap aç deftere yaz sıkıntılarını lütfen intiharı çıkar at beynınden allahın verdiği canı sadece o alır

canım bunları denedim ama bende pek etkili olmadı
zaten yeşilçayın içine kabuk tarçın koyunca bende mide bulantısı yapıyor :S

allah senı ömür boyu mutlu etsın canım
artık evinide görürüz burda resimlerini

inşallah canım Allah cümlemizin yuvasına huzur versin

teşekkür ederim canım sakin olmaya çalışıyorum yapısı böyle ve bende öyle kabul ediyorum onu şimdi daha iyiyim

sakinim canım teşekkrü ederim şimdi herşey daha iyi

ara öğün
2 galeta
1 bardak ayran

öğle
salata
tavuk ızgara
1 dilim ekmek

bu saate kadar 2 lt su içitm
şimdi çayımı yudumluyorummmmmmm

topiğimiz yalnız kalmasın kızlar

ya burayı yıkmışsınız yahu oku oku bitmek bilimyor yarıdan bıraktım sadece birgün giremedim gerçekten aklım sizdeydi büyük günü kaçırdım ama mazeretim var bir fırsat kolladım ama olmadı misafirlerim vardı söylemesi ayıptır 6 çeşit pasta yaptım tabi durum böyle olunca menu paylaşamadım şimdi beni almassanız ağlarım zaten kilom çizelgede görünüyor ama 500 gram gitmiş hedefimde 60 olmak ocağa kadar boy 163

Son düzenleme:

canım dün sabah kilona bakmışsındır muhakkak
dün sabah ki kilonu yazarsan bende listeye yazacağım kilonu listede adın var zaten :)

canım bir ay için 9 kilo çok fazla değil mi?
sağlığın bozulur Allah korusun

baba evi her daim güzeldir canım yaaa heleki gurbetteysen daha bi başkadır ben mesela özlemle giderim ama illa gidince birine dalaşırım sonra evime döndüğümde onların eksikliğini hissettiğimde keşke daha ılımlı olsaydım belki kapıdan çıkışım son görüşüm olacaktı diye kendime de çok kızarım

ayyy ne heyacanlıdır kendi hallerim geldi aklıma .inşallah herşey gönlünce olur
kız kardeşiminde inşallah hazirana düğünü var ama uzaktayım hiç bu telaşlarına katılamıcam çok üzülüyorum valla

senin yine sadece tatlılara gözün doymuyo benimmmm güzel olan herşeye aynııı sabır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…