• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hobi olarak yapabileceğim bir uğraş arıyorum.

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Ya bir müzik aleti çalmak yada ne bileyim resimle falan uğraşmak. Sizlerin hobileri var mı böyle yaparken rahatladığı, evet bazı hobiler beceri işi ama bir fikir verir misiniz? Ne yapabilirim.

Ben piyano ve keman çalıyorum ama kemanı pek beceremedim yani öyle kulağa batmayacak kadar çalıyorum. İkisine de çocukken başlamıştım ama, yaşınızı bilmiyorum keman için geç olabilir belki ama piyano rahat halledilebilir. O piyanonun başına oturup çalmaya başladığınızda dünya duruyor. Evladıma da ben öğretiyorum. Çok sakin bir insanım piyanodan olabilir diyor annem. Tavsiye ederim yani..
Bir arada fotoğraf sanatına merak saldım, makinamla dolaşıp fotoğraflar çekiyordum ama o hevesmiş, geçti devam etmedim. Bu da bir hobi sonuçta bunu da düşünebilirsiniz.

halk eğitim kurslarına gitsen,emin ol çok keyifli oluyor.ben de ebru kursuna gitmek istiyorum bir ara:34:

Ben kendim piyano hocasıyım,yalnız öğretmenliği bırakalı yıllar oldu,malum evlilik,çoluk çocuk derken yıllar geçti. Fakat hobi olarak başladığım yemek ve tatlı yapma hevesi bende o kadar ilerlediki,profesyonel aşçı oldum sayılır :)) yakında bir mekan açmayı kafaya koydum.
Buarada İtalya seyahatim boş geçmesin diye,İtalyan mutfağı kurslarına yazılacağım inşallah. Belki işinize gelir diye,mutfakta zaman geçirme tavsiyesi verdim.

Son düzenleme:
Ben piyano ve keman çalıyorum ama kemanı pek beceremedim yani öyle kulağa batmayacak kadar çalıyorum. İkisine de çocukken başlamıştım ama, yaşınızı bilmiyorum keman için geç olabilir belki ama piyano rahat halledilebilir. O piyanonun başına oturup çalmaya başladığınızda dünya duruyor. Evladıma da ben öğretiyorum. Çok sakin bir insanım piyanodan olabilir diyor annem. Tavsiye ederim yani..
Bir arada fotoğraf sanatına merak saldım, makinamla dolaşıp fotoğraflar çekiyordum ama o hevesmiş, geçti devam etmedim. Bu da bir hobi sonuçta bunu da düşünebilirsiniz.

Canım piyano bana pahalıya patlar, kemanda öğrenmesi çok zormuş ona o kadar vakit ayıramam. Doğru çok sakin, üslubunu hiç bozmayan, çok hanımefendi bir insansın. Diğer konularındaki o kadar saldırıya rağmen çizginin dışına hiç çıkmadın, çok takdir ettim seni. piyanodan olabilir, yada belki de böyle olduğun için piyanoyu çok seviyorsundur.

Son düzenleme:
Ben kendim piyano hocasıyım,yalnız öğretmenliği bırakalı yıllar oldu,malum evlilik,çoluk çocuk derken yıllar geçti. Fakat hobi olarak başladığım yemek ve tatlı yapma hevesi bende o kadar ilerlediki,profesyonel aşçı oldum sayılır :)) yakında bir mekan açmayı kafaya koydum.
Buarada İtalya seyahatim boş geçmesin diye,İtalyan mutfağı kurslarına yazılacağım inşallah. Belki işinize gelir diye,mutfakta zaman geçirme tavsiyesi verdim.

hımmm mutfak, cık yorucu çok yorucu bana göre, ben yaparken dinleneceğim bişeyi tercih ederim. kuru fasulye için bile bi giriyorum mutfağa, bel ağrılarıyla çıkıyorum, bitap düşüyorum. sonra mutfağı temizleme. yok yoook. hayatta olmaz :52:

canımcım ebruya gittim ben birkaç yıl önce pek zevk alamadım. hep aynı ürünler çıkıyor önüne.. benlik değil yani. ama halk eğitim kurlarını takip etmek lazım evet

resimle ilgili bir konunda vardı galiba,halk eğitimde resim kursları da var.ayrıca folklora ilgin varsa geçen sene komşum gitti,o da çok keyif aldığını söyledi:34:

hımmm mutfak, cık yorucu çok yorucu bana göre, ben yaparken dinleneceğim bişeyi tercih ederim. kuru fasulye için bile bi giriyorum mutfağa, bel ağrılarıyla çıkıyorum, bitap düşüyorum. sonra mutfağı temizleme. yok yoook. hayatta olmaz :52:

:))))

O zaman kendinize uygun bir meşgale bulmanız dileğiyle.

resimle ilgili bir konunda vardı galiba,halk eğitimde resim kursları da var.ayrıca folklora ilgin varsa geçen sene komşum gitti,o da çok keyif aldığını söyledi:34:

resim çook isterdim gerçekten fakat yağlı boya da tiner falan oluyormuş ya, evde kuzum var tiner kokusuna nasıl maruz bırakayım çocuğumu. ama inan o yağlı boya tablolarına bakınca içim gidiyor. bu kadar mı güzel olur. anasını satayım çok odalı bir evim olacaktı havalanan odamda çalışacaktım ama yok işte. klasik 3+1

Kesinlikle danssss.Ben kursa gidiyorum oyle zevkli ki anlatamam..Kazulet durusum da duzeldi..:27:

Back
X