Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

Lisede neler yasadim boyle bir olay bana komik bile geldi.ben mi cok gurursuzdum acaba :) emin ol bu sikayet edilecek bir mevzu falan degil.lise ogretmenlerine de ayrica sabir diliyorum nasil dayaniyorlar her ogrenci ayri sikinti
Biraz alınganım heralde yine de teşekkürler

Allah aşkına şu da/de nin yazımına bir çalış ablası
Ha bir de mi nin yazımına bir bak buralarda boş konular açacağına

ay canim ya dersin duzenini bozuyorsun diye gul verseymis sana. bence girise de kirmizi hali sermemisse cok ayip etmis! cok pimpiriksiniz hocalariniza saygi gostermeyi ogrenin. ergenlik buhranlarinizi hocalara yansitmayin insanlar ekmeginin pesinde adam ne yapmis sana. sen sinirlenmissin o da sinirlenmis . ee ? insan degil mi o.

Konu sahibi, gördüğün gibi herkes aynı fikirde. İleride hatırlamayacaksın bile, bu kadar takılacak bir şey yok. Üstelik haksızsın.

"Ergenlikten oluyor" diyenlere de atarlanmışsın. Ergenlik dönemindeki birine "ergen" demek hakaret değil. Biyolojik olarak ergenlik dönemindesin sonuçta. Okulda anlatmıyorlar mı artık bunları? Birini şikayet edeceksen biyoloji öğretmenini şikayet et. (Ciddiye alıp böyle bir şey yapma tabii)

Şu anki sinirin de hep ergenlikten. Hepimiz yaşadık bu dönemi. Biraz çekecek, biraz çektireceksin. Yapacak bir şey yok.

Haksız yere bağırması hoş değildi güzel bir dille uyarmak var ayrıca o ara ders işlenmiyordu o da konuşuyordu ve arka dörtlü grup küfür ediyordu tek bize bağırdı

Bir öğretmen olarak cevaplıyorum, evet bağırmamak daha düzgün uyarmak gerekiyor lakin öyle çirkin öğrenci profili var ki bazen sabrımız taşabiliyor.
Şiddet kullanma, hakaret etme gibi bir durum yoksa şikayet etmenin de mantığı yoktur zira ciddiye de alınmaz şikayetiniz bu durumda.. sizde bikerecikte olsa derste konuşmamaya dikkat edin..

Ergenlik denen lafa kuzenim yüzünden kılım ayrıca ben ergen olduğuma değil dövecek gibi yorum yazmalarına kızıyorum

Evet emin ol cok alingansin.rahat ol biraz hic mi azar isitilmez canim ,hakaret etmemis ya sana .bunun icin hirslanma bu kadar ,kendini yipratma.gul gec.
Elimde değil herkesin içinde bağırması çok üzdü beni en iyisi unutuyum gitsin o adamın dersinde de ağzımı açmam bir daha

Ayni fikirdeyim , cok sukur kurtuldum hepsinden

Teşekkür ederim ablacım ilk kez konuşmuştum dersinde bir daha konuşmam zaten

Haksız yere bağırması hoş değildi güzel bir dille uyarmak var ayrıca o ara ders işlenmiyordu o da konuşuyordu ve arka dörtlü grup küfür ediyordu tek bize bağırdı
Siz konuşurken emin ol güzellikle uyarmaya kaç defa uğraşmıştır öğretmeniniz. Ama öğrencilerimizde böyle bir huy var, yavrum evladım dersin kimse susmaz, sesini yükseltir hakaret boyutuna getirirsin sınıf mum gibi olur.
Hep üzüldüğüm bir şeydir bu, kendinize bağırtmayın lütfen.
Ayrıca böyle saçma şeylerle şikayet ettiğinizde hiçbir şey olmuyor ondan da haberiniz olsun.

Beni hiç uyarmamıştı ki

Seni kötülemedim ki canım. Sen şimdi en fevri dönemini yaşıyorsun, kimse seni anlamıyor diye düşünüyorsun.
Regl olunca, hamile kalınca "ay bunlar hep hormondan" diyerek coşan kadınlar ergenlikteki hormon patlamasını göz ardı ediyor. Ama sen güzelce açıklayanlara da atarlanmışsın. Evet yetişkinler her zaman en doğru, en haklı değil ama herkes sana haksız olduğunu söylüyorsa bunu göz ardı etme. Ve fevri davranıp kendinden büyüklere saygısızlık etme.
Bak ben 29 yaşındayım, burada benim bile annem yaşında olan kadınlar var. Sen de bunu düşünerek seç cümlelerini.

Ve evet o mesajı yazan üyeye katılıyorum. Çocuk yetiştirmek en başta topluma karşı bir sorumluluktur. Ama bu başka bir başlıkta tartışılacak bir konu.

Saygısızlık yaptığımı düşünmemiştim yaptıysam k.b ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…