- 14 Ağustos 2018
- 20.790
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.403
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
tenefüs son ders matematik falan dediğine göre liseli en fazla.boşver ergenlikte hepimiz atarlandık haksız olduğumuz halde20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zaten
siz de acimasizsiniz bazilari16 yaşındasın ve yeni nesil değilsin oldu peki.
burada bile kendinden kat kat büyüklere verdiğin cevaplar ergenliğinin kanıtı her ne kadar kabul etmesende.
neyse büyüyünce unutursun..
sacmalamalayalim oldurecek halim yok sikayet felan da etmem herseyi ciddiye almayin allah askinaEvet ya o öğretmen boş yere şikayet edilip mesleğinden olursa,özel okuldaysa işten bile atılabilir saçma sapan şikayetlerle.Üstelik öldüresim var demiş belki gerçekten yapacak.Ne yapabiliriz ki bu konu Hakkında acaba
Bariz hocayı rahatsız etmişsiniz.Konuşmadık deyip bide 1 kez konuştuk demişsiniz.Herkes konuşsa nasıl ders anlatıcak.Neden hadsiz olsun.Adammorda size ders anlatmaya çalışıyor.Bir öğretmene hadsiz denmez.Bizde ögrenci olduk.Şikayet edecek bir durum yok.Adamı rahatsız etmişsiniz oda uyarmış.Rezil olucak bişey yok bunda.Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
İlk okul ögretmenide der cocuklara ve yerlerini degiştirir.. Benim ögretmenim dikte yaptıktan sonra bana " sen harfleri yiyip o yüzdenmi şişkosun, niye harfleri yazmaya unutuyorsun" dedi.. Bütün sınıf gülmüştü. Boşuna stres yapıyorsun..
butun o olanlari sinirle yazdim ama benimde bir sinirim var herkes ergensin su sun busun yazmis adam gibi tavsiye veren 3 4 kisi var ergenim evet kabul ediyorum zaten ozur dilemisimKonu sahibesi siz niye boylesiniz ya :) yediginizden mi ictiginizden mi nedir anlamiyorum. Ya bizde lisede kuduruktuk.habire siraya masaya vurup muzik ysptigimuzdan tamtamcilar derlerdi bize.Acayip enerjiyle kudurur sira arkalarinda muhabbetin dibine vururduk.Ancak bunlari bos zamanlarda ya da hica ders anlatmiyorsa yapardik.Bir hoca kizsa sesimizi cikarmazdik ama.
Burada laf yetistirmeye calusma zira senden onceki 80 li nesil kitir kitir dograr sizi, haberiniz yok. :)
Ay bu yeni nesil lafını da herkes iyi ki öğrenmiş. E kendi kendilerine böyle olmadılar ya siz yetiştirdiniz bu şımarık çocukları süper anneler. Eserinizle övünmek yerine neden kötülüyorsunuz anlamadım
neden surekli bir kotuleme pesindesiniz anlam veremedim ben biride anneleri kotulemis kendi anne olunca napacak acaba lutfen kotulemek yerine olumlu bakin siz 20 li yaslarda olabilirsiniz ben 16 yasimdayim hayati belki yeni ogreniyorum sakin yanlis anlamayin bu sozlerim size degil konumda surekli birilerini kotulemisler ayiptir yaBu "yeni nesil" yine iyi bence.
1 yaş gibi asla hatırlamayacağı bir doğum günü için birkaç bin liraya organizasyon şirketiyle anlaşarak kostümlü doğum günü partileri düzenlenmemiş; anne babası tarafından her mecrada prensesim/prensim diye etiketlenmemiş; "ne var benim çocuğum senin çocuğunun gözünü oyduysa, prensesime feda olsun" ya da "oğluşum suratına tükürdüyse git yüzünü yıka, çocuğuma bir şey söyleyip psikolojisini bozamam" şeklinde savunulmamış olan son nesil bu.
Şu an bebekliğini, çocukluğunu yaşayanlar 10 sene sonra nasıl olacak, asıl onu merak ediyorum ben.
yeni nesil değilim derken ?on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.
Kavga etmem ben gerekirseGeçen büyük bir parka gittik..liseli gençler geldi bir grup.bagirarak şarkı söylüyorlardı. içimden gençlik işte hava da güzel diye safça düşünürken bir kızımız beyler video yok dedi ortaya çıkarak.aramda 25 metre falan var.dans edecekler sandım ki iki kız dövüşmeye başladı biri diğerini altına aldı.sacini yoluyordj
Haberlere çıkan görüntüler gibiydi.arkadaslari izliyordu..
Ben bebeklerimi arabaya koyana kadar vatandaşlar müdahale etti.o kadar üzüldüm ki şahit olduğum olaya..
Yeni nesil böyle mi gerçekten
Bu arada konu sahibi sözüm sana değil, konu açılınca dün yaşadığım olayı yazmak istedim
Ben gerçekten derdimi anlatamıyorum kimse beni anlamak istemiyormu acaba hayır hırsızın hiç mi suçu yok biri size milyonlar içinde bağırsa eminim ortalığı birbirine katarsanız burda duyar kasmayın17 sayfa mesaj. hepsini okumak istedim ama 9 dan sonra dayanamadım. onlarca insan, ne dediğini bilmeyen, sinir hastası birine karşı fazlaca sabırlı yaklaşmış bence.
Analar, babalar neler yetiştiriyor değil mi...
Bi öğretmen olarak şunu söyliyim, maalesef ki bu tarz bi öğrenci ,bi çok okuldaki öğrencilere göre masum kalır. öğretmenler odasının kapısında, " bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " yazısını her gün defalarca okuyan biz öğretmenler , ilim,irfan öğretmek yerine nelerle uğraşıyoruz bir bilseniz. Baksanıza, biz kimmişiz ki ondan üstün oluyormuşuz. Biz kim miyiz? söyliyim,yeri geldi mi onları anne babalarından daha çok düşünen ama onlara ve çoğu zaman velilerine göre haddini bilmeyen , sistemin öğrencilere köle ettiği "öğretmenleriz".
Tüm öğretmenler adına söyleyebilirim ki ,istediğimiz şey bir harf öğrettiğimiz için köle olunması değil. Biz sadece işimizi yapmak istiyoruz, insan yetiştirmek istiyoruz.
Yine bi öğretmen olarak ,bu tarz bi olayda , öğretmenin yanında olan hepinize çok teşekkür ediyorum.
Ha bu arada, Matematik öğretmeniyim ben de. Yazık, çok yazık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?