Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zaten
tenefüs son ders matematik falan dediğine göre liseli en fazla.boşver ergenlikte hepimiz atarlandık haksız olduğumuz halde ilerde hatırlamayacak bile.

Bu yeni nesil öyle bi prenses sendromuyla büyüyo ki iş hayatına girince napacaklar çok merak ediyorum.Müdürleri patronları azarladığında da böyle tepki verirlerse nereye şikayet edeceklerni sanıyolar acaba.Artık evde sinir krizi ve depresyonunuzu işsiz olarak geçirirsiniz.Biraz gerçek hayata dönün böyle çıt kırıldıma zora gelince şikayet ediyime yer yok gerçek hayatta.

16 yaşındasın ve yeni nesil değilsin oldu peki.
burada bile kendinden kat kat büyüklere verdiğin cevaplar ergenliğinin kanıtı her ne kadar kabul etmesende.
neyse büyüyünce unutursun..
siz de acimasizsiniz bazilari
sacmalamalayalim oldurecek halim yok sikayet felan da etmem herseyi ciddiye almayin allah askina

Bariz hocayı rahatsız etmişsiniz.Konuşmadık deyip bide 1 kez konuştuk demişsiniz.Herkes konuşsa nasıl ders anlatıcak.Neden hadsiz olsun.Adammorda size ders anlatmaya çalışıyor.Bir öğretmene hadsiz denmez.Bizde ögrenci olduk.Şikayet edecek bir durum yok.Adamı rahatsız etmişsiniz oda uyarmış.Rezil olucak bişey yok bunda.

Arkadaslar hatali oldugumu biliyorum butun bunlari sinirle yazmisim konu kapatilsin ve kaldirilsin her seyi cok kafaya takan bir yapim var halletmeye calisicam herkese iyi aksamlar.

Ayrica burdaki bir kac kisi her seyi ciddiye almamayi ogrenmeli hocayi neden oldureyim ruh hastasimiyim ben sinirle yazdigim bir konu kendinize gelin Allah askina

Ona da koca bir OHA demek istedim

Ben de çocuklardan birine şaşkın ördek diyen öğretmen duydum

Konu sahibesi siz niye boylesiniz ya :) yediginizden mi ictiginizden mi nedir anlamiyorum. Ya bizde lisede kuduruktuk.habire siraya masaya vurup muzik ysptigimuzdan tamtamcilar derlerdi bize.Acayip enerjiyle kudurur sira arkalarinda muhabbetin dibine vururduk.Ancak bunlari bos zamanlarda ya da hica ders anlatmiyorsa yapardik.Bir hoca kizsa sesimizi cikarmazdik ama.
Burada laf yetistirmeye calusma zira senden onceki 80 li nesil kitir kitir dograr sizi, haberiniz yok. :)

butun o olanlari sinirle yazdim ama benimde bir sinirim var herkes ergensin su sun busun yazmis adam gibi tavsiye veren 3 4 kisi var ergenim evet kabul ediyorum zaten ozur dilemisim

Bu "yeni nesil" yine iyi bence.
1 yaş gibi asla hatırlamayacağı bir doğum günü için birkaç bin liraya organizasyon şirketiyle anlaşarak kostümlü doğum günü partileri düzenlenmemiş; anne babası tarafından her mecrada prensesim/prensim diye etiketlenmemiş; "ne var benim çocuğum senin çocuğunun gözünü oyduysa, prensesime feda olsun" ya da "oğluşum suratına tükürdüyse git yüzünü yıka, çocuğuma bir şey söyleyip psikolojisini bozamam" şeklinde savunulmamış olan son nesil bu.

Şu an bebekliğini, çocukluğunu yaşayanlar 10 sene sonra nasıl olacak, asıl onu merak ediyorum ben.

neden surekli bir kotuleme pesindesiniz anlam veremedim ben biride anneleri kotulemis kendi anne olunca napacak acaba lutfen kotulemek yerine olumlu bakin siz 20 li yaslarda olabilirsiniz ben 16 yasimdayim hayati belki yeni ogreniyorum sakin yanlis anlamayin bu sozlerim size degil konumda surekli birilerini kotulemisler ayiptir ya

Geçen büyük bir parka gittik..liseli gençler geldi bir grup.bagirarak şarkı söylüyorlardı. içimden gençlik işte hava da güzel diye safça düşünürken bir kızımız beyler video yok dedi ortaya çıkarak.aramda 25 metre falan var.dans edecekler sandım ki iki kız dövüşmeye başladı biri diğerini altına aldı.sacini yoluyordj
Haberlere çıkan görüntüler gibiydi.arkadaslari izliyordu..

Ben bebeklerimi arabaya koyana kadar vatandaşlar müdahale etti.o kadar üzüldüm ki şahit olduğum olaya..

Yeni nesil böyle mi gerçekten

Bu arada konu sahibi sözüm sana değil, konu açılınca dün yaşadığım olayı yazmak istedim

Lisede neler yasadim boyle bir olay bana komik bile geldi.ben mi cok gurursuzdum acaba :) emin ol bu sikayet edilecek bir mevzu falan degil.lise ogretmenlerine de ayrica sabir diliyorum nasil dayaniyorlar her ogrenci ayri sikinti

17 sayfa mesaj. hepsini okumak istedim ama 9 dan sonra dayanamadım. onlarca insan, ne dediğini bilmeyen, sinir hastası birine karşı fazlaca sabırlı yaklaşmış bence.
Analar, babalar neler yetiştiriyor değil mi...
Bi öğretmen olarak şunu söyliyim, maalesef ki bu tarz bi öğrenci ,bi çok okuldaki öğrencilere göre masum kalır. öğretmenler odasının kapısında, " bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " yazısını her gün defalarca okuyan biz öğretmenler , ilim,irfan öğretmek yerine nelerle uğraşıyoruz bir bilseniz. Baksanıza, biz kimmişiz ki ondan üstün oluyormuşuz. Biz kim miyiz? söyliyim,yeri geldi mi onları anne babalarından daha çok düşünen ama onlara ve çoğu zaman velilerine göre haddini bilmeyen , sistemin öğrencilere köle ettiği "öğretmenleriz".
Tüm öğretmenler adına söyleyebilirim ki ,istediğimiz şey bir harf öğrettiğimiz için köle olunması değil. Biz sadece işimizi yapmak istiyoruz, insan yetiştirmek istiyoruz.
Yine bi öğretmen olarak ,bu tarz bi olayda , öğretmenin yanında olan hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ha bu arada, Matematik öğretmeniyim ben de. Yazık, çok yazık....

Kavga etmem ben gerekirse

Ben gerçekten derdimi anlatamıyorum kimse beni anlamak istemiyormu acaba hayır hırsızın hiç mi suçu yok biri size milyonlar içinde bağırsa eminim ortalığı birbirine katarsanız burda duyar kasmayın

@geceoxoxo böyle durumlar bazen sınıflarda olabiliyor.sikayetlik bir durum yok.tekrar ederse şikayet et.ama direkt MEB e değil.herkes hata yapabilir.once sınıf öğretmenine anlat, sonra idareye.. çözülür diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…