Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

siz de acimasizsiniz bazilari

sacmalamalayalim oldurecek halim yok sikayet felan da etmem herseyi ciddiye almayin allah askina
Burada konular silinmiyor.Sadece konu mesajlara kapatılabilir.Yani yazdıklarınız silinmeyecek.Ben herkesin yazdıklarını ciddiye alırım. her gün haberleri takip ederim.Şayet bir kız öğrenci bir öğretmeni darp etti gibi bir haber görürsem bu mesajları polise iletmeyi düşünüyorum.

hala ayni durummu simarik degilim asla da olmadim bu konunun ergenligimle alakasi bile yok ayrica insanlara yorum yazmadan once dusunun kirilirmi diye ve bu dovecek gibi yorumlar atiyosunuz butun konu sahiplerine diyorum
Bak güzel evladım (18 yaşında oğlum var yakınsınızdır diye böyle hitap ediyorum) sen derste konuştun hocan sana kızdı . Benim jenerasyon iyi bilir biz öğretmenimize cevap veremezdik çekinirdik .. sonuçta sana gelene kadar ne kaynaklıklar oldu allah bilir adam en son sana patladı .. bunda uzatacak büyütecek bir şey yok abartıyorsun .. abarttığının farkında değilsin eleştiri kabul etmiyorsun teneffüste ağlıyorsun felan ., ergen diyince kızıyorsun.

O biri dedigin ogretmenin
Ogretmene cevap vermekte hos degil.adam sesini yukseltip ayiririm sizi demis.zitlasma ne
Bu kadar insan seni suclu bulduysa otur bir dusun.

cok tesekkur ederim yazip yazacagima pisman ettiler yemin ederim zaten dersi anlamadigim icin hic konusmuyodum o ara da ders islenmiyodu ben de firsattan istifade konustum o da sinirini benden cikardi yaptigi hos degildi ama ben de karsilik vermemeliydim

tek beni siz anlamışsınız gercekten cok tesekkurler bencede boyle sorunlu tipler ogretmen olmamali

Ben seni anladım ama hak vermedim. Benim orada bahsettiğim bambaşka bir şey.
Evet sorunlu öğretmenler var ama 30 kişi aynı anda konuşurken sabır gösterememek öğretmenin suçu değil. Adam o dersi anlatmak için para alıyor. Konuşup dersi baltalayan herkes adamın işini yapmasına engel oluyor. Sinirlenmesi çok normal.
Herkes öğretmeninden fırça yemiştir. Bu kadar abartacak bir şey yok.

Ayrıca burada sana ergen diyen hiç kimse hakaret etme amacıyla söylemiyor bunu. Ergenlik dönemindesin, bu dönemin adı bu. Bu kadar alınacak bir şey yok.

arkadaslar demekle ne alakasi var ne diyim sultanim diyip ayaklariniza mi kapaniyim gercekten pes diyorum

ya valla ayiptir ya komik mi bu ben size desem ne hissedersiniz bu yorumunuz cok ayip ve kaba
Kusura bakmayın ama bizim okul donemi böylelerine sorunlu diyorduk. Ki evet sizinde düşünce tarzınız sorunlu olduğunuzu gösterir. Öldürmek istemek ne demek?

benim tedavim allaha sukur oyle agir degil ki iyilesebiliyorum ama biraz alinganim

Kusura bakmayın ama bizim okul donemi böylelerine sorunlu diyorduk. Ki evet sizinde düşünce tarzınız sorunlu olduğunuzu gösterir. Öldürmek istemek ne demek?
onu sinirle yazmisim gercekten oldurecek halim yok banane adamdan insan oldurecek kadar vahsi degilim meraklanmayin

üniversitede çok ağlarsın sen bu kafayla, hocaya ağız açılmaz öyle he deyip geçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…