- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ayip be hastaligimlada mi dalga gectiniz pes diyorum gercekten basiniza gelirse gorursunuz su yorumunuza cok uzuldum gercektenBelli belli ne kadar hasta oldugun
Burada konular silinmiyor.Sadece konu mesajlara kapatılabilir.Yani yazdıklarınız silinmeyecek.Ben herkesin yazdıklarını ciddiye alırım. her gün haberleri takip ederim.Şayet bir kız öğrenci bir öğretmeni darp etti gibi bir haber görürsem bu mesajları polise iletmeyi düşünüyorum.siz de acimasizsiniz bazilari
sacmalamalayalim oldurecek halim yok sikayet felan da etmem herseyi ciddiye almayin allah askina
Bak güzel evladım (18 yaşında oğlum var yakınsınızdır diye böyle hitap ediyorum) sen derste konuştun hocan sana kızdı . Benim jenerasyon iyi bilir biz öğretmenimize cevap veremezdik çekinirdik .. sonuçta sana gelene kadar ne kaynaklıklar oldu allah bilir adam en son sana patladı .. bunda uzatacak büyütecek bir şey yok abartıyorsun .. abarttığının farkında değilsin eleştiri kabul etmiyorsun teneffüste ağlıyorsun felan ., ergen diyince kızıyorsun.hala ayni durummu simarik degilim asla da olmadim bu konunun ergenligimle alakasi bile yok ayrica insanlara yorum yazmadan once dusunun kirilirmi diye ve bu dovecek gibi yorumlar atiyosunuz butun konu sahiplerine diyorum
ustune gidilecek durum yok sagol ama cok sert cevaplar varHepinizle aynı fikirdeyim hanımlar. Ancak karşımızda ki bir çocuk. Daha fazla üzerine gitmeyelim bence
O biri dedigin ogretmeninben hep dusunuyorum merak etmeyin ama buradakiler dovecek gibi yaziyolar hepsine gore de ben ergenim ben haksizim empati yapin sizi biri millet icinde bagirarak azarlasa ve oburleri size gulse ne hissedersiniz lutfen bos yere duyar kasmayin ayrica hastaliklarim dusunceme engel degil
tek beni siz anlamışsınız gercekten cok tesekkurler bencede boyle sorunlu tipler ogretmen olmamali
ya valla ayiptir ya komik mi bu ben size desem ne hissedersiniz bu yorumunuz cok ayip ve kabaSorunlu sorunlu konu sahibi
arkadaslar demekle ne alakasi var ne diyim sultanim diyip ayaklariniza mi kapaniyim gercekten pes diyorumArkadaslar derken ??
Yaş 16 , kadinlar kulubunde sizin arkadasiniz olacak yasta kadin mi var saniyorsunuz?
Annenize de mi arkadaslar diye hitap ediyorsunuz?
Suradaki yazim tarzinizdan bile belli nasil biri oldugunuz , hocaniz yuzde yuz hakli sizi azarlamakta
Kusura bakmayın ama bizim okul donemi böylelerine sorunlu diyorduk. Ki evet sizinde düşünce tarzınız sorunlu olduğunuzu gösterir. Öldürmek istemek ne demek?ya valla ayiptir ya komik mi bu ben size desem ne hissedersiniz bu yorumunuz cok ayip ve kaba
Ne hastalığın var teşhisi kim koydu nasıl bir tedavi uygulanıyor?ayip be hastaligimlada mi dalga gectiniz pes diyorum gercekten basiniza gelirse gorursunuz su yorumunuza cok uzuldum gercekten
benim tedavim allaha sukur oyle agir degil ki iyilesebiliyorum ama biraz alinganimÖğretmenin tek hatası "be" demesi bence.
Onun dışında haklı.
Dersin işleyişini bozanlardan birisiniz, adam uyarmasın mı? Haddini sen aşmışsın, hoca değil.
Ayrıca hastaysan tedavi ol. Kimse senin hastalığını çekmek zorunda değil. Hele de okul gibi toplu bulunan yerlerde. Toplum içinde kurala uyamıyorsan okuldan çık, yatılı tedavi gör. Ne diyelim yani? "Sen hastasın diye sınıfta kafana göre davranabilirsin" mi diyeceğiz?
onu sinirle yazmisim gercekten oldurecek halim yok banane adamdan insan oldurecek kadar vahsi degilim meraklanmayinKusura bakmayın ama bizim okul donemi böylelerine sorunlu diyorduk. Ki evet sizinde düşünce tarzınız sorunlu olduğunuzu gösterir. Öldürmek istemek ne demek?
depresyon ve sinir hastaligi psikologa gidiyorum terapi goruyorumNe hastalığın var teşhisi kim koydu nasıl bir tedavi uygulanıyor?
Çok duyuyoruz böylelerini, sorsan hepsi sözde.. neyse polemiğe giremeyeceğim..onu sinirle yazmisim gercekten oldurecek halim yok banane adamdan insan oldurecek kadar vahsi degilim meraklanmayin
Psikolog sana sende sinir hastalığı mi var dedi gerçekten ? Emin misin psikoloğa gittiginedepresyon ve sinir hastaligi psikologa gidiyorum terapi goruyorum
derken? öldürecek kadar vahsi degilim sen hic birine sinirle seni gebertirim demedin mi sankiÇok duyuyoruz böylelerini, sorsan hepsi sözde.. neyse polemiğe giremeyeceğim..
psikolog demedi oncesinde psikiyatriue yonlendirdi o dediPsikolog sana sende sinir hastalığı mi var dedi gerçekten ? Emin misin psikoloğa gittigine
Sinirlenince gerizekalı diyorum, öldürme dürtülerim yok çok şükürderken? öldürecek kadar vahsi degilim sen hic birine sinirle seni gebertirim demedin mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?