- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Günlük hayatta da sürekli böylesin dimi hocana saygısızlık yaptığını anlatip sınır hastasiyim diye duyar kasmana gerek yok. Konunu kapatır gerçekten üzüldüm meslektaşım adınapsikolog demedi oncesinde psikiyatriue yonlendirdi o dedi
ben sinir hastasiyim diye duyar kasmadim allah askina siz gunluk hayat sinirinizi burdan mi cikariyorsunuz ben sizi anlamadim ki konuyu acip acicagima pisman ettiniz beniGünlük hayatta da sürekli böylesin dimi hocana saygısızlık yaptığını anlatip sınır hastasiyim diye duyar kasmana gerek yok. Konunu kapatır gerçekten üzüldüm meslektaşım adına
bunun hoca ile alakasi yok ben dilciyimBu arada @geceoxoxo matematik dersin kötü değil mi? Bu hoca sana takmış o yüzden bir şey öğrenemiyorsundur da sen şimdi.
Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
kullanmiyorum :)Ben bunu yeni gordum, sanirim bu teshisi ogretmenlerine, ailene, arkadaslarina karsi kullaniyorsun.
Ben ergenim bana iyi davranin modasi out, ben teshisliyim bana iyi davranin in
evetLise öğrencisi misiniz ?
Canım buradakiler acımasız yorum yazmıyorlar doğruyu söyledikleri için sana acımasız geliyor lütfen sakin ol inan ki senin yaşında bizde böyle şeylere üzülüyorduk ama emin ol en güzel en tatlı yaşların şuan senin yaşında olmak için neler vermezdim kik.b ama ne saygisizligimi gordunuz bu adam bilerek yapti oncesinde gayet guluyodu saygisizlik yaptiysam k.b ama burdakilerde cok acimasizca yorum yaziyolar
koca adama nasil gucum yetsin gormezseniz merak etmeyinBurada konular silinmiyor.Sadece konu mesajlara kapatılabilir.Yani yazdıklarınız silinmeyecek.Ben herkesin yazdıklarını ciddiye alırım. her gün haberleri takip ederim.Şayet bir kız öğrenci bir öğretmeni darp etti gibi bir haber görürsem bu mesajları polise iletmeyi düşünüyorum.
Algilama sorununuz mu var? Yasitlariniza arkadaslar diyebilirsiniz , 16 yasindaki bir cocugun arkadasi olamayacak yastayiz bizarkadaslar demekle ne alakasi var ne diyim sultanim diyip ayaklariniza mi kapaniyim gercekten pes diyorum
ben onun dersinde ilk kez konusmustum dersi anlamadigim icin hep dinlerim cunkuBir de şunu söyleyeceğim bu öğretmenin sabrının son noktası da olabilir belki derste sürekli konuşuyorsun kaç defa görmezden geldi ama bugün gelemedi öğretmenler öğrencilere kendi çocuklarından çok daha fazla sabır gösteriyor zaten öğrenci konuşmaz ya da öğretmen hep onu görür öğrenciye göre ama hiçbir öğretmen öğrencisinin kötülüğünü istemez şu iyi niyeti bir görün artık
takila takila buna mi takildiniz gercekten?Bir dahaki sefere abla derim kbAlgilama sorununuz mu var? Yasitlariniza arkadaslar diyebilirsiniz , 16 yasindaki bir cocugun arkadasi olamayacak yastayiz biz
Illa bir hitap kullanacaksaniz abla diyebilirdiniz ki sizin yasitlariniz konu actiginda bu sekilde aciyorlar
hadi ben olayim laf anlatmaktan yoruldum usandim benim bu ogretmenimde neymis ne kadar seviliyomus boyle de haberim yokmusKendini bilmez ve hadsiz olan sizsiniz.
ne kadar kotu bir yorum psikologunuz gibi basindan atma ne gercekten kalplerini yikayin allahim islah etsin sizi ben bir sey demiyorumKeşke öğretmeninizin de psikoloğunuz gibi sizi başından atma imkanı olsa ama hayat şartları işte...
Adamı sinirlendirmişsiniz, he deyin geçin. Üstüne bir de cevap veriyorsunuz. Bağırdı diye titremek, ağlamak nedir ya? Nihal gibi bayılsaydınız bari bir de.
Öğretmenleri sizin gibilerin kaprisini çekmeye mahkum bırakan sistem utansın.
Bu kadar fazla eleştiriyi kaldıramayacağını dusundugumden üzülmeni istemedim sadece. O sebeple üzerine gitmeyelim dedim :)ustune gidilecek durum yok sagol ama cok sert cevaplar var
Ah yavrum yaa 90 larda öğrenci olsaydın sıra dayağındaki halin ne olurdu çok merak ediyorum!on kere demeyecegim yeni nesil degilim kimse kimseye o sekil bagiramaz hoca olsa bile haddini bilecek hatam olduysa teneffuste uyarabilirdi.
ne kadar kotu bir yorum psikologunuz gibi basindan atma ne gercekten kalplerini yikayin allahim islah etsin sizi ben bir sey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?