Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

simarik degilim bu bir biri sizi herkesin icinde once gulup sonra bagirarak azarlasa naparsin acaba?Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz bazi seylere sonra saygisiz oluyorum

25 sene onceki sistemde egitim almis olsaydin demek ki ogretmenini bogazlardin sen. Azcik saygi yahu. Derste cit cikmazdi bizim. Kendin demissin gulusuyorduk konustuk diye. Bu davranisindan dolayi sana kirmizi kurdela mi takmasini bekliyordun? Anlamadim ki...

yok ya valla konusmadik arkadasim cizimini gosterdi ben de ona guldum

heralde beklemiyodum ama tek konusan biz degildik ayrica 4 lu grup kufurlu konusuyordu sirf sikayet icin yapti ama bagirmasi hic hos olmadi

Ben 16 yaşında üniversite 1e gidiyordum ya, lisede öğretmenden bu kadar basit bir azar işittiği için bu hale gelmek çok ilginç.

Depresyon ve sinir hastalığı teşhisleriniz olmasa çok çok farklı yorum yapardım ama madem psikolojik sıkıntılarınız var, çok bir şey demeye gerek yok.

Hocanız "ikinizin konuştuğunu görürsem yerinizi değiştiririm demiş" tamam hocam diyemedizmi.Her öğretmen böyle bir uyarıda bulunabilir.Lisedesiniz sanırım tepkiniz tipik yeni nesil tepkisi.lütfen alınmayın yaşıtlarınızın davranış modeli böyle maalesef

yok ya valla konusmadik arkadasim cizimini gosterdi ben de ona guldum
Tamamda bunun takibini yapamaz ki adam. O an görüş alanına sen girmişsin. 40 kişiydik sınıfta lisede, hepimiz ayrı ayrı azar işitmişizdir. Oturup buna ağlanır mı yahu. Hakaret etmemiş, uyarı vermiş birde. Bu kadar kafaya takacak bir şey yok.

16 yasinda univ 1 derken? ayrica depresyon olunca noluyor ki?

yapim oyle elimde degil biri ote git dese kafama takar gunlerce kendi kendimi yer dururum

Ben de öğretmenim .

Ve zamanında ben de ögrenciydim.

Hiçbir öğretmen öğrencisine garez ya da düşmanlık beslemez. Kötülüğünü istemez. Kalbini kırmaya çalışmaz.

Öğretmenler şikayet etmek için değil,onlardan bir şey öğrenmemiz icin ordalar.

16 yasinda univ 1 derken? ayrica depresyon olunca noluyor ki?
16 yaşında üniversite 1 derken, 16 yaşımda liseden mezun olup üniversiteye başladım demek. Yani kendi 16 yaşımı düşünüyorum da lisede hocamdan bu lafı işittim diye dünyanın başıma yıkıldığını falan hayal edemiyorum.

Depresyon olunca noluyor siz yazmışsınız?
depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Yani psikolojik sıkıntılarınız olmasa farklı yorum yapardım ama madem siz bu kadar içerlenmenizi hastalıklarınıza bağlıyorsunuz, o zaman çok yorum yapmamak gerek diyorum. Hastalıklarınızdan ötürü böyle davranıp hissediyorsunuz çünkü.

yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da
Madem teshislisiniz ve insanlarin siradan tepkileri sizi cok cok daha derinden etkiliyor ozaman onleminizi alacaksiniz ve bulundugunuz ortamin kurallarina uyacaksiniz.Ne guzel dunya hem ders dinleme hem konus sonrada uyariyi alinca teshisliyim.Ne yapsaydi hocan madalyami taksin ne guzel konustunuz dersimi sabote ettiniz afferim... Bu ogretmenler ne yapsin artik kime nasil yaransin kimin gonlunu eylesin konusmak istiyorsan girme derse kimseyide cileden cikarma

sizi biri oyle azarlasa ne hissedersiniz

simarik degilim bu bir biri sizi herkesin icinde once gulup sonra bagirarak azarlasa naparsin acaba?Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz bazi seylere sonra saygisiz oluyorum
Aslında kendine karşı saygılı oluyorsun . Karşındaki insana had bildirmek laf yetiştirmek saygılı olmak demek değil.
Ben 88 doğumluyum inan daha sert ogretmenlerimiz oldu.. Ve biz çok saygılı bi nesildik, ogretmenimizede ve kendimize saygimiz vardı . Seni rencide etmemiş, daha lise desin hayatın boyunca daha büyük sorunlar ile karsilasacaksin, hayatın boyunca ya hep şikayet eder durursun, sen şikayet ettin diye kimse öğretmeni uyarmaz bile bu arada , ya da daha sakin , olgun olup örnek bi insan olmaya çalışırsın. Huzurlu olursun .

gercekten yorumunuz cok acimasizca ettiginiz lafi bir tartin derim bilerek yapti diyorum konusmadik diyince guluyodu sonra kiz yuzunden dellendi sinirini bizden cikardi

Kendini bilmez mi?
Haddini mi aştı?
Sana hakaret etmemis, yaptigin yanlistan dolayi uyarmiş ve sen ozur dilerim bir daha olmaz yerine, konusmana ragmen konusmadik diyorsun ve dogal olarak ogretmenin de sinirlenmis.
kendini bilmez, hadsiz varsa o da sensin.
Saniyorsunuz ki ogretmenler her birinizin sımariklığıni, kustahligini alttan alsin.

gercekten yorumunuz cok acimasizca ettiginiz lafi bir tartin derim bilerek yapti diyorum konusmadik diyince guluyodu sonra kiz yuzunden dellendi sinirini bizden cikardi
Bence yorumum acimasizca degil ama siz durumunuzun ozel oldugoldugunu dusunerek etrafinizdan ozel muamele bekliyorsunuz.Kendinizde yazmissiniz birkere konustuk diye hocanda uyarmis daha uzatmanin anlami nedir anlamiyorum kimse size birsey soylemesinmi uyarmasinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…