- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
simarik degilim bu bir biri sizi herkesin icinde once gulup sonra bagirarak azarlasa naparsin acaba?Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz bazi seylere sonra saygisiz oluyorumO öğretmen dediğin , sana birseyler öğretmek için , çalışıyor. Senden üstün ayrıca , senden yaşca büyük , üniversite okumuş bilmiyorum belkide evli , eşitlik ayrı bişey , öğretmen öğrenci ilişkisi ayrı birsey . Sen kendini bir öğretmen ile kiyaslayamazsin. Rencide etmemiş, uyarmis , şimariklikdan hazmedememissin.
yok ya valla konusmadik arkadasim cizimini gosterdi ben de ona guldumHeer zaman sadece 1 kere gülüşürler ve asla konuşan onlar değildir. Biraz zorlarsan “ay 1 kere konuştuk ya” olur o. Halbuki gıybetin dibini sıyırıyorlardır.
Hepimiz ergen olduk, geç bunları. Şikayet edebilirsin, birazcık öğretmene saygısı varsa karşındaki kişinin, oradan da bi azarla ayrılırsın zaten.
Himm devamsızlık halledilmez zaten. Yine de genelde 40 günü falan geçmeyince sınıfta bırakmıyorlar. Ortaokulda daha da beter bu.devamsizliktan kaldim bana devamsizligin halledildi denildi edilmemis kaldim o yuzden
heralde beklemiyodum ama tek konusan biz degildik ayrica 4 lu grup kufurlu konusuyordu sirf sikayet icin yapti ama bagirmasi hic hos olmadi25 sene onceki sistemde egitim almis olsaydin demek ki ogretmenini bogazlardin sen. Azcik saygi yahu. Derste cit cikmazdi bizim. Kendin demissin gulusuyorduk konustuk diye. Bu davranisindan dolayi sana kirmizi kurdela mi takmasini bekliyordun? Anlamadim ki...
yeni sistemde 15 gun simdi 10 a dustuHimm devamsızlık halledilmez zaten. Yine de genelde 40 günü falan geçmeyince sınıfta bırakmıyorlar. Ortaokulda daha da beter bu.
Hocanız "ikinizin konuştuğunu görürsem yerinizi değiştiririm demiş" tamam hocam diyemedizmi.Her öğretmen böyle bir uyarıda bulunabilir.Lisedesiniz sanırım tepkiniz tipik yeni nesil tepkisi.lütfen alınmayın yaşıtlarınızın davranış modeli böyle maalesefSelam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
Tamamda bunun takibini yapamaz ki adam. O an görüş alanına sen girmişsin. 40 kişiydik sınıfta lisede, hepimiz ayrı ayrı azar işitmişizdir. Oturup buna ağlanır mı yahu. Hakaret etmemiş, uyarı vermiş birde. Bu kadar kafaya takacak bir şey yok.yok ya valla konusmadik arkadasim cizimini gosterdi ben de ona guldum
16 yasinda univ 1 derken? ayrica depresyon olunca noluyor ki?Ben 16 yaşında üniversite 1e gidiyordum ya, lisede öğretmenden bu kadar basit bir azar işittiği için bu hale gelmek çok ilginç.
Depresyon ve sinir hastalığı teşhisleriniz olmasa çok çok farklı yorum yapardım ama madem psikolojik sıkıntılarınız var, çok bir şey demeye gerek yok.
Hadi ya ben hala 20de kalmışım. 10 gün de azmis bayayeni sistemde 15 gun simdi 10 a dustu
yapim oyle elimde degil biri ote git dese kafama takar gunlerce kendi kendimi yer dururumTamamda bunun takibini yapamaz ki adam. O an görüş alanına sen girmişsin. 40 kişiydik sınıfta lisede, hepimiz ayrı ayrı azar işitmişizdir. Oturup buna ağlanır mı yahu. Hakaret etmemiş, uyarı vermiş birde. Bu kadar kafaya takacak bir şey yok.
16 yaşında üniversite 1 derken, 16 yaşımda liseden mezun olup üniversiteye başladım demek. Yani kendi 16 yaşımı düşünüyorum da lisede hocamdan bu lafı işittim diye dünyanın başıma yıkıldığını falan hayal edemiyorum.16 yasinda univ 1 derken? ayrica depresyon olunca noluyor ki?
Yani psikolojik sıkıntılarınız olmasa farklı yorum yapardım ama madem siz bu kadar içerlenmenizi hastalıklarınıza bağlıyorsunuz, o zaman çok yorum yapmamak gerek diyorum. Hastalıklarınızdan ötürü böyle davranıp hissediyorsunuz çünkü.depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Madem teshislisiniz ve insanlarin siradan tepkileri sizi cok cok daha derinden etkiliyor ozaman onleminizi alacaksiniz ve bulundugunuz ortamin kurallarina uyacaksiniz.Ne guzel dunya hem ders dinleme hem konus sonrada uyariyi alinca teshisliyim.Ne yapsaydi hocan madalyami taksin ne guzel konustunuz dersimi sabote ettiniz afferim... Bu ogretmenler ne yapsin artik kime nasil yaransin kimin gonlunu eylesin konusmak istiyorsan girme derse kimseyide cileden cikarmayeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da
sizi biri oyle azarlasa ne hissedersinizBen de öğretmenim .
Ve zamanında ben de ögrenciydim.
Hiçbir öğretmen öğrencisine garez ya da düşmanlık beslemez. Kötülüğünü istemez. Kalbini kırmaya çalışmaz.
Öğretmenler şikayet etmek için değil,onlardan bir şey öğrenmemiz icin ordalar.
Aslında kendine karşı saygılı oluyorsun . Karşındaki insana had bildirmek laf yetiştirmek saygılı olmak demek değil.simarik degilim bu bir biri sizi herkesin icinde once gulup sonra bagirarak azarlasa naparsin acaba?Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz bazi seylere sonra saygisiz oluyorum
gercekten yorumunuz cok acimasizca ettiginiz lafi bir tartin derim bilerek yapti diyorum konusmadik diyince guluyodu sonra kiz yuzunden dellendi sinirini bizden cikardiMadem teshislisiniz ve insanlarin siradan tepkileri sizi cok cok daha derinden etkiliyor ozaman onleminizi alacaksiniz ve bulundugunuz ortamin kurallarina uyacaksiniz.Ne guzel dunya hem ders dinleme hem konus sonrada uyariyi alinca teshisliyim.Ne yapsaydi hocan madalyami taksin ne guzel konustunuz dersimi sabote ettiniz afferim... Bu ogretmenler ne yapsin artik kime nasil yaransin kimin gonlunu eylesin konusmak istiyorsan girme derse kimseyide cileden cikarma
Kendini bilmez mi?Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
Bence yorumum acimasizca degil ama siz durumunuzun ozel oldugoldugunu dusunerek etrafinizdan ozel muamele bekliyorsunuz.Kendinizde yazmissiniz birkere konustuk diye hocanda uyarmis daha uzatmanin anlami nedir anlamiyorum kimse size birsey soylemesinmi uyarmasinmigercekten yorumunuz cok acimasizca ettiginiz lafi bir tartin derim bilerek yapti diyorum konusmadik diyince guluyodu sonra kiz yuzunden dellendi sinirini bizden cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?