- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
size de anlatacagim sanirim ben konusmadik deyince guldu sonra kiz arkadan bir sey dedi buna birden dellendi sinirliydi zaten bizden cikardi cok acimasizsiniz bunu bilinKendini bilmez mi?
Haddini mi aştı?
Sana hakaret etmemis, yaptigin yanlistan dolayi uyarmiş ve sen ozur dilerim bir daha olmaz yerine, konusmana ragmen konusmadik diyorsun ve dogal olarak ogretmenin de sinirlenmis.
kendini bilmez, hadsiz varsa o da sensin.
Saniyorsunuz ki ogretmenler her birinizin sımariklığıni, kustahligini alttan alsin.
Aileler sagolsun diyorumYeni nesil gümbür gümbür geliyor.
ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyosunuz bu adam oncesinde asiri sakindi guldu gidiyodu kiz ona bir seyler yapti dellendi bas bas bagirdiBence yorumum acimasizca degil ama siz durumunuzun ozel oldugoldugunu dusunerek etrafinizdan ozel muamele bekliyorsunuz.Kendinizde yazmissiniz birkere konustuk diye hocanda uyarmis daha uzatmanin anlami nedir anlamiyorum kimse size birsey soylemesinmi uyarmasinmi
Aynen öyle bekliyor.Bence yorumum acimasizca degil ama siz durumunuzun ozel oldugoldugunu dusunerek etrafinizdan ozel muamele bekliyorsunuz.Kendinizde yazmissiniz birkere konustuk diye hocanda uyarmis daha uzatmanin anlami nedir anlamiyorum kimse size birsey soylemesinmi uyarmasinmi
ya niye oyle dediki bana oyle dese aglardim heraldeİlk okul ögretmenide der cocuklara ve yerlerini degiştirir.. Benim ögretmenim dikte yaptıktan sonra bana " sen harfleri yiyip o yüzdenmi şişkosun, niye harfleri yazmaya unutuyorsun" dedi.. Bütün sınıf gülmüştü. Boşuna stres yapıyorsun..
ozel muamele bekliyorum mu demisim allah askina merak etmeyin ben gercek dunyayla sizden daha cok karsilastimAynen öyle bekliyor.
Buradaki çoğu yorumu da acımasızca buluyor ya, gerçek hayatla tanışınca neler olacak çok merak ediyorum. Hani şuradaki şu üç beş yorum çok acımasızsa dış dünyada üzerler.
Sanmıyorum.ozel muamele bekliyorum mu demisim allah askina merak etmeyin ben gercek dunyayla sizden daha cok karsilastim
en ufak lafa tuvalette aglamam merak etmeyin insanlari yargilamadan once dusunmelisiniz bence benden yasca buyuksunuz surda beni anlayarak adam akilli yorum yazan bir elin parmagini gecmezSanmıyorum.
Daha lisedesiniz. Hayat tecrübeniz doğal olarak benimkiyle bir olamaz, benimkinin 45 yaşındaki üyelerle bir olamayacağı gibi. Siz hele bir iş hayatına atılın, o zaman en ufak lafa tuvalette ağlarken aklınıza gelir "gerçek dünya buymuş" diye.
Yavrum evladimsize de anlatacagim sanirim ben konusmadik deyince guldu sonra kiz arkadan bir sey dedi buna birden dellendi sinirliydi zaten bizden cikardi cok acimasizsiniz bunu bilin
derste konusulmaz evet ama obur ogrencinin lafiyla da baska ogrenci azarlanmaz.Hoca hakli
Derste bir kere de konusmayin bir zahmet.
Bir de bu ota cope ogretmen sikayet etmek cikti simdi yeni moda
Yok aglamadım ozaman ilkokuldaydım, ertesi gün unutuldu giti..ya niye oyle dediki bana oyle dese aglardim heralde
tam dileyecektim zaten lafi agzima tikti adam,deli gibi bagirmaya basladiYavrum evladim
Sen bir konus açmıssin, yorum bekliyorsun ve yorumlarin da cogunlugu haksiz oldugunu belirtiyor. Neden herkese acimasizsin diyerek cevap veriyorsun? Acaba bu ablalarim annelerim bana dogrusunu diyor olabilir mi diyor musun hic? O anda guluyordu diyorsun ya, ogretmenin aslinda sana insancil yaklasmis. sen de o anda tamam hocam kusura bakmayin deseydin, ben konusmuyorum ki dememis olsaydin ki bence soyleme tarzin da önemli orada, sinirlenmiş dogal olarak.
Ben de cok uyaririm, kizarim yeri gelince ama hocam kusura bakmayin dediklerinde gecer kizginligim. Ama karsimda kustah bir tavirla yaa hocam konusmuyoruz, bir biz mi konusuyoruz derseler de sinirlenirim.
Benden sana tavsiye, yarin hocana git ve hocam dun yanlis anlasilma oldu, eger saygisizlik yaptimsa ozur dilerim sizin de su tutumunuzdan dolayi uzuldum dersen hem ogretmeninle aran acilmaz, hem de kendini iyi hiss3dersin
Biz sizi anlıyoruz da siz kendinizden başka kimseyi anlamıyorsunuz.en ufak lafa tuvalette aglamam merak etmeyin insanlari yargilamadan once dusunmelisiniz bence benden yasca buyuksunuz surda beni anlayarak adam akilli yorum yazan bir elin parmagini gecmez
Normal degil mi sence? Ozur dilemeden once karsi geliyorsan dogal olarak sinirlenecektam dileyecektim zaten lafi agzima tikti adam,deli gibi bagirmaya basladi
Ya benim sizin gibi bir stajyerim vardi vicdanima tukureyim staji yanmasin die disimi sika sika disim kirildi sonunda ben sinir sahibi oldum Hocaniza Allahtan sabir diliyorum onu cok iyi anliyorum.en ufak lafa tuvalette aglamam merak etmeyin insanlari yargilamadan once dusunmelisiniz bence benden yasca buyuksunuz surda beni anlayarak adam akilli yorum yazan bir elin parmagini gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?