Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

size de anlatacagim sanirim ben konusmadik deyince guldu sonra kiz arkadan bir sey dedi buna birden dellendi sinirliydi zaten bizden cikardi cok acimasizsiniz bunu bilin

İlk okul ögretmenide der cocuklara ve yerlerini degiştirir.. Benim ögretmenim dikte yaptıktan sonra bana " sen harfleri yiyip o yüzdenmi şişkosun, niye harfleri yazmaya unutuyorsun" dedi.. Bütün sınıf gülmüştü. Boşuna stres yapıyorsun..

ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyosunuz bu adam oncesinde asiri sakindi guldu gidiyodu kiz ona bir seyler yapti dellendi bas bas bagirdi

Aynen öyle bekliyor.

Buradaki çoğu yorumu da acımasızca buluyor ya, gerçek hayatla tanışınca neler olacak çok merak ediyorum. Hani şuradaki şu üç beş yorum çok acımasızsa dış dünyada üzerler.

ya niye oyle dediki bana oyle dese aglardim heralde

ozel muamele bekliyorum mu demisim allah askina merak etmeyin ben gercek dunyayla sizden daha cok karsilastim

ozel muamele bekliyorum mu demisim allah askina merak etmeyin ben gercek dunyayla sizden daha cok karsilastim
Sanmıyorum.
Daha lisedesiniz. Hayat tecrübeniz doğal olarak benimkiyle bir olamaz, benimkinin 45 yaşındaki üyelerle bir olamayacağı gibi. Siz hele bir iş hayatına atılın, o zaman en ufak lafa tuvalette ağlarken aklınıza gelir "gerçek dünya buymuş" diye.

en ufak lafa tuvalette aglamam merak etmeyin insanlari yargilamadan once dusunmelisiniz bence benden yasca buyuksunuz surda beni anlayarak adam akilli yorum yazan bir elin parmagini gecmez

size de anlatacagim sanirim ben konusmadik deyince guldu sonra kiz arkadan bir sey dedi buna birden dellendi sinirliydi zaten bizden cikardi cok acimasizsiniz bunu bilin
Yavrum evladim
Sen bir konus açmıssin, yorum bekliyorsun ve yorumlarin da cogunlugu haksiz oldugunu belirtiyor. Neden herkese acimasizsin diyerek cevap veriyorsun? Acaba bu ablalarim annelerim bana dogrusunu diyor olabilir mi diyor musun hic? O anda guluyordu diyorsun ya, ogretmenin aslinda sana insancil yaklasmis. sen de o anda tamam hocam kusura bakmayin deseydin, ben konusmuyorum ki dememis olsaydin ki bence soyleme tarzin da önemli orada, sinirlenmiş dogal olarak.
Ben de cok uyaririm, kizarim yeri gelince ama hocam kusura bakmayin dediklerinde gecer kizginligim. Ama karsimda kustah bir tavirla yaa hocam konusmuyoruz, bir biz mi konusuyoruz derseler de sinirlenirim.
Benden sana tavsiye, yarin hocana git ve hocam dun yanlis anlasilma oldu, eger saygisizlik yaptimsa ozur dilerim sizin de su tutumunuzdan dolayi uzuldum dersen hem ogretmeninle aran acilmaz, hem de kendini iyi hiss3dersin

Off offf bir öğretmen olarak neler çekiyoruz bir bilseniz. Öğrenci ayrı kapris, veli ayrı kapris . Sanıyorlar ki öğretmen taştan. Sabrından, sinirinden, duygularından söz edilemez bile . Bazen sınıfta tırnaklarım ellerimi yumruk yapmaktan kendi etime geçmiş oluyor. Dersin başından beri konuşuyor. Gözüne bakıyorum, ses tonumu değiştirerek ders anlatıyorum tık yok. Bir de anlamdım sanıyor konuştuğunu . En sonunda uyarıyorum.Bir daha konuşursanız yerinizi değiştiririm..içinde şiddet yok, taciz yok, kaba kuvvet yok. Dersin akışı diğer öğrencilerin hakkı için en kibar uyarı..Öğrenci hemen savunmaya geçiyor biz konuşmadık ki.Görüyorum konuştuğunuzu çocuklar neden yalan söylüyorsun . Konuşmadık hocam, sadece birşey sordum. İşte o an Allahım ya sabır diyorum . Sonumuz hayır olsun diyorum . Ha bir de ertesi gün müdür çağırıyor . Veli şikayete gelmiş. Neden? Yerinizi değiştiririm diye tehdit etmişim . İşte o an içimden eğitim sistemine de, öğretmenleri el kadar bebelerin elinde oyuncak haline getirenlere de diye başlayan güzel özdeyişler sıralıyorum.
Size gelince sayın öğrenci kardeşim. Haklısın. Ne haddine çocuğu yaşında birine yerini değiştiririm demek. Hele bağırmak . Hemen şikayet edin. Zaten biz bütün öğretmenler aslında öğrencilerin iyi birer insan olması ileride iyi bir meslek sahibi olması için uğraşmıyoruz. Hele kız öğrenciler özellikle meslek sahibi olmasın ki evlenince nasılsa kocaları onlara hayatlarında işitmedikleri hakaretleri edip, bağırmak nasıl olur gösterecekleri için önceden prova yapıyoruz.

tam dileyecektim zaten lafi agzima tikti adam,deli gibi bagirmaya basladi

en ufak lafa tuvalette aglamam merak etmeyin insanlari yargilamadan once dusunmelisiniz bence benden yasca buyuksunuz surda beni anlayarak adam akilli yorum yazan bir elin parmagini gecmez
Biz sizi anlıyoruz da siz kendinizden başka kimseyi anlamıyorsunuz.
Neredeyse herkes sizin haksız olduğunuzu söylediği halde hala herkesi acımasızlıkla suçlayıp öğretmene suç atma peşindesiniz. Herkes birleşti size karşı duruyor sanki, siz tek biz hepimiz.

Daha ilk sayfada depresyon ve sinir hastalığınızı yazdınız. Olayı bu şekilde algılamanızın sebebi de muhtemelen bu ikisi. Hastalıklarınızın arkasına sığınmaktansa "ya bu kadar kadın aynı fikirdeyse acaba ben mi yanlış düşünmüşüm, hastalıklarım mı gölgelemiş düşüncelerimi" diye sorgulamasınız.

Matematik derside konusma ozaman git tenefuste konus hocan uyarmis zaten bu ne simariklik. 28 yasindayim lise yillarimizda hoca karsisinda titrerdik bi konussak dovmekten beter laf yerdik susup otururduk. Karsindaki kisi sanabirsey ogretmeye hayatta bir yerlere getirmeye calisiyor. Senin vasfin ne ki o haddini aşti diyorsyn şikayet edicekmissin...hocalarimiz bizi sikayet ederdi şimdiki nesli okadar şimarik yetistirmisler ki içleri bos bir ozguvenleri var...bombos simarik nesil gumbur gumbur geliyor

tam dileyecektim zaten lafi agzima tikti adam,deli gibi bagirmaya basladi
Normal degil mi sence? Ozur dilemeden once karsi geliyorsan dogal olarak sinirlenecek
Kendi kendine kurma kafanda. dedigim gibi git konus ozur dile sorun kalmaz. Hicbir ogretmen ogrencisine garez beslemez. Inan kizdigini unutmustur bile.

Ya benim sizin gibi bir stajyerim vardi vicdanima tukureyim staji yanmasin die disimi sika sika disim kirildi sonunda ben sinir sahibi oldum Hocaniza Allahtan sabir diliyorum onu cok iyi anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…