Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

ablacim ben o derste ilk kez konusmustum hep konussam istedigini yapsin

Ya benim sizin gibi bir stajyerim vardi vicdanima tukureyim staji yanmasin die disimi sika sika disim kirildi sonunda ben sinir sahibi oldum Hocaniza Allahtan sabir diliyorum onu cok iyi anliyorum.
ben burdaki ablalarima daha laf anlatmayacagim gercekten yoksa ben sinirleniyorum hepinize yine de tesekkur ederim

simarik degilim sizlere daha kendimi anlatmayacagim sinirleniyorum cunku yinede tesekkurler ama bunun simariklikla alakasi yok haksiz yere azarladi

ben o adamla daha asla konusmam

Hala haksiz diyosun konusmasaydin cok mu zor ha bir kere ha üç kere gülmek nedir...haa bende cok yapardik yerdim azari otururdum yerime git sikayet et ozaman...ne gunlere kaldik

simarik degilim sizlere daha kendimi anlatmayacagim sinirleniyorum cunku yinede tesekkurler ama bunun simariklikla alakasi yok haksiz yere azarladi
Farklı goruslere acık degılsen konu acma miniğim.
Bizim jenerasyon ergenken de kendını dunyanın merkezinde gormez, ogretmenin yasına meslegıne saygı duyardı.
Biz seni elbette anlamayız.
Tamam sen konustuk ama konusmadık diyorsan ve sözlü uyarı alınca aglıyorsan matematik öğretmenin olan beyefendi hatalıdır Evet elbette baska ne olabilir ki

derste konusulmaz evet ama obur ogrencinin lafiyla da baska ogrenci azarlanmaz.
Adam gozuyle gormus
Siz de tamam kusura bakmayin demek yerine cevap vermissiniz
Hatanizi kabul edip ozur dileseydiniz wclerde aglamak zorunda kalmazdiniz

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Belli belli ne kadar hasta oldugun

sizi biri oyle azarlasa ne hissedersiniz
Bizim öğretmenimizden dayak yediğimiz oldu ve ne hissettiğimizi kimse sormadı. Bir önemi yoktu çünkü.

Artık devir değişti. Biz öğrenciyken öğretmenler çok kıymetli.

Biz ögretmen olduk. Şimdi de öğrenciler çok kıymetli.

Bilmelisin ki öğretmenler ciddi bir baski altında.

Şımarık ògrenci ve şımarık veli sebebiyle.. birinin çocuğuna yan gözle baksak şikayetler dilekceler...

Herkesin psikolojisi cok önemli.

ben burdaki ablalarima daha laf anlatmayacagim gercekten yoksa ben sinirleniyorum hepinize yine de tesekkur ederim
Yaşınızdan dolayı sen diye hitap etmek istiyorum.Kimseye sinirlenme rahat ol biraz hayat böyle geçmez sakin sakin sakin ol lütfen.Mutlu olmaya bak yaşın daha çok küçük her olaydan kendine gülümseyecek bir taraf bul.Lütfen bu kadar hassas olma

Allah öğretmenlere sabır versin.. Öğretmen herkesin kac defa konustugunu sayacak. Ona gore izin isteyecek sizi uyarabilir miyim? diye soracak ondan sonra da yerini degistirip onlem alabilsin. O da dinlenirse tabi. Bi sinir siz de var zaten. Orda öğretmen sessizliği saglayip dersini anlatmak zorunda. Cunku dersi ilgiyle dinlemek isteyenleri siz magdur edemezsiniz

O senin ogretmenin. Kendini bilmez, haddini asti diye kelime kullanman cok yanlis. Konunun basligini gorunce dovdu vs sandim. Ogretmenin sizi uyarmis sizinde tamam deyip derse devam etmeniz gerekiyordu ama siz cvp verip konuyu uzatmissiniz. Ee haliyle de o da konu uzayinca kizmis ve sesini yukseltmis bu cok normal. Koca sinifa mudahale etmesi gerekiyor herkesle arkadas gibi sevecen konusamaz. Bu yuzden de sikayet edilmez. Sana fiziki siddet uygularsa, hakaret ederse, taciz vs olursa sikayet edersin bu yuzden ogretmen sikayet edilir mi ?

Lütfen öğretmenine karsı saygılı ol evladım! Öğretmenınin yerine kendini koy bakalım sadece 1 kere konuştuk değil o işte sende biliyorsundur bunu eminim..

ablacim ben o derste ilk kez konusmustum hep konussam istedigini yapsin
Valla senin ogretmenin hakkindaki cumlelerinden nasil bir ogrenci oldugun aşikar zaten.
Bogasim geliyor, hadsiz, kendini bilmez
Yazik yaa yazik
"Bana bir harf ogretenin kirk yil kolesi olurum" diyen Hz Ali'den, gunumuz gencligine.

Bu kadar yillik okul hayatim oldu. Hic de begenmedigim, sikayetci oldugum hocam olmadi. Bir tek size mi dusuyor boyle hocalar?
Bu arada konunu okudum. Sonra "ben mi kacirdim acaba" diye bir daha okudum. Rezil oldugun yeri goremedim.
Eger bu tip ikazlar hosuna gitmiyorsa kendini bu duruma dusurmemeyi ogrenmelisin.
Konuna yazdiklarina bakilirsa elestiriden hoslanmiyorsun ama insanlarin soylediklerini de gozardi etmemelisin.
Bence oz elestiri yapmalisin. Hocayi suclayacagin yerde disaridan bir gozle kendine bakmalisin.
Bu arada tipta ergenlik 12-20 yas arasidir. Yani ergensin.
Ben de hocayim ama ortaokul, lisede degil. Ogrenci de oldum. Hoca da. Hocani anlayabiliyorum.

Tabi tabi hemen şikayet et geç kalmışsın hatta keşke yazmadan etseydin tövbe ya
Peki dersin huzurunu bozmak disiplin suçu olduğu için öğretmenin seni disipline gönderebileceğini biliyor musun ? Konuşmak da dersin huzurunu bozmaktır

Ne bu şımarıklık?
Bu nesil ne zannetmekte kendini?
Tmam hakkını savun, ezilme de, asıl hadsizliği özgüvenli olacam derken sen yapmışsın. Öğretmenine cevap yetiştireceğine eğip başını özür dilemeliydin. Bir de şikayet etmeyi planlıyorsun, ne var bunda? Sıradan bir öğretmen azarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…