Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

Keşke öğretmeninizin de psikoloğunuz gibi sizi başından atma imkanı olsa ama hayat şartları işte...
Adamı sinirlendirmişsiniz, he deyin geçin. Üstüne bir de cevap veriyorsunuz. Bağırdı diye titremek, ağlamak nedir ya? Nihal gibi bayılsaydınız bari bir de.
Öğretmenleri sizin gibilerin kaprisini çekmeye mahkum bırakan sistem utansın.

Ahh keşke o sıralara yeniden oturabilsem
Azar yeseydim ne olacaktı ki,insan özlüyor

Madem bu kadar gurur yapacaksın bağırdığı için konuşma gülüşme olsun bitsin ben yanımdaki lise stajyerlerine bile tahammül edemiyorum öğretmenler gayet haklı

hem konuşuyorsunuz, hem de "ilk kez konuştum" diyorsunuz. adam size "sen beşinci defa konuştun" demiyor ki "bir daha konuşma" diyor. ne yanlış burada? car car hocaya laf yetiştireceğinize matematik gibi önemli bir dersi dinlemeye çalışın. sınava gireceğiniz zaman aynı konulara 3 kez daha çalışmak zorunda kalmazsınız.

Öğretmeninizin yaptiği hiç olmamış ama

yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da
Ben bunu yeni gordum, sanirim bu teshisi ogretmenlerine, ailene, arkadaslarina karsi kullaniyorsun.
Ben ergenim bana iyi davranin modasi out, ben teshisliyim bana iyi davranin in

Ay bu yeni nesil lafını da herkes iyi ki öğrenmiş. E kendi kendilerine böyle olmadılar ya siz yetiştirdiniz bu şımarık çocukları süper anneler. Eserinizle övünmek yerine neden kötülüyorsunuz anlamadım

+39362826362828
Çocugum ozguvenli olacak, cocugum kendini ifade edecek derken sonuc bu iste

Herkesin dokunulmazlığı var mübarek. Öğretmen bu bağıracakta kızacakta. Oraya ders dinlemeye, birşeyler öğrenmeye gelen kişilerin hakkına giriyorlar konuşarak. Sınıf otoritesini sağlamak isteyen öğretmen de suçlu oluyor.

Üniversitede koca amfiden 1 dk geç kaldığın için atılabilirsin ve sesini dahi çıkaramazsın hoca size konuşmayın demiş bunun üstüne bağırmışsa bağırır yani ne kadar hassas bu yeni nesil bizi sıra cetveline çekerlerdi kimsenin sesi çıkmazdı

Öğretmenin tek hatası "be" demesi bence.
Onun dışında haklı.
Dersin işleyişini bozanlardan birisiniz, adam uyarmasın mı? Haddini sen aşmışsın, hoca değil.

Ayrıca hastaysan tedavi ol. Kimse senin hastalığını çekmek zorunda değil. Hele de okul gibi toplu bulunan yerlerde. Toplum içinde kurala uyamıyorsan okuldan çık, yatılı tedavi gör. Ne diyelim yani? "Sen hastasın diye sınıfta kafana göre davranabilirsin" mi diyeceğiz?

Adam size 'konustunuz ayrilin' dememiş ki, 'konuştuğumuzu gorursem ayiririm' demiş. Hiç sevmem bağıran - anıran öğretmeni. Ama burada adam haksız değil, haklı da değil. Boşu boşuna alinmişsin. Bence böyle zamanlarda çok da kişisel alıp moralini bozmamayi öğren. Sonuçta bugün de yarın da, iş yerinde de çok lazım olacak bu özellik sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…