- 21 Kasım 2017
- 28.884
- 125.343
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
Öğretmeninizin yaptiği hiç olmamış amaİlk okul ögretmenide der cocuklara ve yerlerini degiştirir.. Benim ögretmenim dikte yaptıktan sonra bana " sen harfleri yiyip o yüzdenmi şişkosun, niye harfleri yazmaya unutuyorsun" dedi.. Bütün sınıf gülmüştü. Boşuna stres yapıyorsun..
Ben bunu yeni gordum, sanirim bu teshisi ogretmenlerine, ailene, arkadaslarina karsi kullaniyorsun.yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da
Teşhisliyim ne oluyor kız? İlk defa duydumBen bunu yeni gordum, sanirim bu teshisi ogretmenlerine, ailene, arkadaslarina karsi kullaniyorsun.
Ben ergenim bana iyi davranin modasi out, ben teshisliyim bana iyi davranin in
Doktor onayli psikolojik sorunu varmisTeşhisliyim ne oluyor kız? İlk defa duydum
+39362826362828Ay bu yeni nesil lafını da herkes iyi ki öğrenmiş. E kendi kendilerine böyle olmadılar ya siz yetiştirdiniz bu şımarık çocukları süper anneler. Eserinizle övünmek yerine neden kötülüyorsunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?