bende bugün başlıyorum dun akşam üye oldum ancak bugün üyeliğim açıldı. Bende bu sabah başladım. inş olumlu sonuçlar alırız hep beraber. gelişmlerden haberdar edicem sizi:))
kızlar ben 1hafta yaptım bu diyeti sonrasındada azar azar yiyerek 2haftamı geçirdim 81.5ti kilom 77 78civarı sporla 3haftada vermiştim bu diyetlede 74e düştüm şuan 73üm dikkat edilirse geri alınmıyor kilolar ben bugün ikinci günüm tekrar başladım bakalım hafta sonu kaç kilo göstericek tartım acayip mutluyum kilo verdikçede hırsalnıyorum buarada azar azar yedim dediğimde hiç ekmek tüketmedim başladığım günden beri yemeklerden 2 3 yemek kaşığı yedim kahvaltımıda ekmeksiz yaptım asla ekmeksiz yiyemem diyordum ama öyle bir alıştımki ekmek aklıma bile gelmiyor düzene sokunca yemeği veriyorsunuz 65e kadar devam inş öptüm hepiniziii
slm ceren bende bugün başladım.daha öncelerden de bu diyetle iyi zayıflamıştim.sonra yine başlama deneyimlerim oldu ama devam edemedim.iradenin güçlü olması lazım.birbirimizi motive edersek daha başarılı oluruz gibi geliyo.inşallah başarıriz ben bu sabah tartıldigimda 77.500 geldim.ilk hedefim 65 sonrasına bakarız.sende yazarsan sevinirim görüşüruz
olucak ıns anemle ablamdan bılıyorum 2 haftada 8 kg garantı oyuzden basladım bende :) bır bırımıze destek olursk atlatırız sımdılık ıyı zaten ısvec dıyetınden cıktım :) motıvem ıyıumarım basarılı olursun bende 2 bardak portakal suyu ıle gune basladım hadı hakımızda hayırlısı
bende bugün bu diyete başladım :) kızlarrrr
selam kızlar meyve suyu hazırmı yoksa evde sıkılmlşmı biliyormusunuz
slm başlamana sevindim ceren.bende şu saate kadar meyve suyu içtim.şimdilik cok iyi ama akşam bozarım diye korkuyorum.inşallah bozmam.görüşürüz
henüz hiçbirşey yemedim çok iyi gidiyorum.yürüyüşümüde yaptım.senin nasıl gidiyo cerencim.görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?