Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti'ne 1 ay boyUNCA
devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor. Hollywood Diyeti'nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:
Hem de çok sağlıklı "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75'ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte ‘mucize'nin formülü:
1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.
4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.
7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.
BU KURALLARA DİKKAT! • Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.
:sm_confused: ARKADASLAR ARANIZDA DENEYEN VARMI BUGUNLERDE HERKEZ TARAFINDAN YAPILAN VE ISE YARADIGI SOYLEYEN BU DIYETI BERABER YAPALIM NE DERSINIZ:içelim:
bence onların içinde ki meyve oranları düşük %100 değil içeriğini okuyunca öyle olmadığı anlaşılıyor hem çoğunun içinde şeker var.birde doğal içmek gibi olmaz ne kadar katkısız densw bile o kadar uzun süre muhafaza edebilmek için içine bişeyler giriyodur elbet saf olması imkansız.ama yinede dışardan almak istiyosan bence elma yada nar suyu gibilerini al çünkü onlar daha doğal ve şeker ilavesiz olur kanımca.tabi en doğrusu kış ayındayız evde portakal,mandalina elma falan vardır onları sıkıp içmek çok daha iyi
aslında denemek istiyorum bende ama kendime güvenmiyorum.eskiden olsa yapacağım derdim ama doğumdan sonra iştahım çok açıldıbütün günü meyvesuyuyla geçirebilirmiyim acaba:44:
bence güzel bir diyet ve sonuc alan arkadasların sayısı hayli fazla tabi yinede sen bilirsin ama bence denemekte fayda var sonuc alacagımıza eminim ben .Arkadaşlar bana yardımcı olun bu diyet nasıl
başla canm başla valla daha once yaptıysan yine yaparsın insanın istedikten sonra yapamayacagı sey yok ve eminim ki sen de başarabilirsin isteyen olursa benimle birlikte baslasın birbirmize yardımcı da oluruz hem motive acısındanben yaptıysam herkes yaparrrrrryıne baslıycam baslayamıyorum ama
yarın başlayım o zaman en azından denemek istiyorum içimdeki şevki çıkarmak adınason zamanlarda öyle bir miskinlik halsizlik var içimden ne diyet ne spor hiçbirşey yapmak gelmiyor bir yandan da kilo vermem gerek of sinir oluyom kendime artık silkinip doğum öncesi halime dönmem lazım yoksa çok geç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?