Üzüldüm valla sen okadar sıkıntı çek ver hop diye geri gelsin bütün diyetlermi böle anlamadımki neye başlamak için heves etsem sonu böyle çıkıyo . :1shok: Ben düşünüyordum canım ama bu durumda vazgeçtim :1no2: Bir nam arkadaşımız memnun bu diyetten anladığım kadarıyla
canım ben bu diyeti 5 kilo verdim 1 ay oldu hala almadım ama her diyet sonrasında olduğu gibi verilen kiloları almamak en öneli olanı,yani ben de bu diyetten cooooooooooooook memnun kaldım:dance:

bu sefer kafama koydum ama motivasyona ihtiyacım var..biraz destek şart yani:1rolleyes: ızgara yerine haşlama yada buğulama olabilir sanırım..bu yöntemlerde en az ızgara kadar sağlıklı sonuçta..biraz deneyimli olan arkadaşlar bize bu konuda yardımcı olursa çok sevineceğim ..:Saruboceq:
 bu sefer kafama koydum ama motivasyona ihtiyacım var..biraz destek şart yani:1rolleyes: ızgara yerine haşlama yada buğulama olabilir sanırım..bu yöntemlerde en az ızgara kadar sağlıklı sonuçta..biraz deneyimli olan arkadaşlar bize bu konuda yardımcı olursa çok sevineceğim ..:Saruboceq: