Hollywood Diyeti Macerası BAŞLANGICI

Isabelleu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
43
21
3
26
herkese merhaba diyetlerle uzun süredir başım belada çok sayıda kilo alıp vermişimdir . bu zamana kadar inebildiğim en düşük kilo 77 olmuştur . 1.63 boyundayım . şuan ki güncel kilom 85 sağlıklı olmak , hayatı daha iyi yaşamak için kilo vermek isityorum . çevremdeki baskılar ruh sağlığımı çok kötü etkiledi ve etkiliyor , uzun yıllardır kilom herkesin dilinde ama herkesin. sanırısn dünyanın derdi benim kilom olmuş (ki hele anneler ablalar teyzelerin nitelendirdiği evlenme çağına geldiyseniz vay halinize ben bu durumdayım .) sürekli tek kusurun kilon diyorlar . TAMAM HAKLSINIZ SAĞLIĞIM AÇISINDAN KÖTÜÜÜ AMA orada bir durun ya kilo bir kusur olarak nitelendirilmemeli . ben kötü biri miyim ? çalmadım , öldürmedim , bu bir kusur değil sadece yaşam kaliteni etkileyen bir durum . kilolu insan olarak nitenelendiriyorux bende yapıyorum ama yanlış , neden toplumdan dışlıyoruz kendimizi diğerlerini . Neyse daha fazla uzatmadan hollywood diyetini araştırdım . zaralarını etkilerini okudum . lütfen yapma etme şöyle böyle demeyin sadece denemek istiyorum günlük 40 dk yürüyüşlerle destekleyeceğim diyetimi . bu diyetin 1 haftalık yada bir aylık uygulama şansımız var . bu diyette bana eşlik etmek isteyen olursa buradayım . diyetin linkinide bırakacağım . benim durumumda olan bir sürü kadın vardır . manevi destek olarak motivasyon olsun . yardıma açığım . yeterki birbirimize destek olalım !

Son düzenleyen: Moderatör:
Isabelleu selam canım bende bugün başladım. Diğer topic üzerinden yazmıştım ama orada kimse yok. Az önce tesadüfen senin başlığı gördüm bende 1,72 boy ve 72,8 kg ile başladım, 58 kg olmak istiyorum birbirimize destek olalım. Nasıl gidiyor başladın mı sen?

Selam Gokcenc bugün ikinci günüm birazcık zorlasa da iyi gidiyor ve yarın artık katı gıdaya geçeceğim için mutluyum bu iki gün sindirim sistemime iyi geldi kendimi arınmış hissediyorum benim de hedefim 55-58 kg arası olmak yolum biraz daha uzun ama umarım bu sefer son bu sefer bitecek . Sen de durumlar nasıl ? Tabiki birbirimizi destekleyelim . Bugün neler içtin ? Ben elma suyu , yeşil çay , şekersiz sütsüz kahve ve bolca su tükettim . Ve inanıyorum ki sen de istediğin hedefe ulaşacaksın

Ve ek olarak dün spor yapmamıştım . Bugün yarım saat kondisyon bisikleti sürdüm . Sporsuz olmuyor maalesef

Valla ilk gün daha fazla zorlar diye düşünmüştüm. Biraz baş ağrısı ile atlattık sayılır çok şükür. Havuç ve portakal karıştırıp taze sıktım evde onu içtim canım bol bol da bitki çayı ve su içtim. İlk gün spor yapamadım malesef vücut biraz alışsın başlayacağım spora ben yıllardır arada bir yaparım bu diyeti ama meyve suyu günü olmadn yaptım hep. Her başım sıkıştığında 7-8 kg verdim bu diyetle. Bu sefer 15 kg hedeflediğim ve çalışmadığım bir dönem olduğu için, ilk 2 gün meyvesuyunu da denemek istedim. Kilo fazlanı takma kafana, ben hamilelikte 96 kg yi gördüm. Şimdi oğlum 2,5 yaşında ve 72,8 im fazla kilo daha çabuk gidiyor, öyle motive et kendini. Gel 1 ay sıkalım dişimizi herkes yapmış bizde yaparız bende sana inanıyorum canım, öyle bir kilo ver ki hepsi diyet listesi istesin senden

Gerçekten bu kadar etkili olduğunu duymak daha da motive ediyor . Teşekkür ederim canım Hadi bakalım bir ay sonra neler olacak . İlk gündense ikinci gün biraz daha zorlu evet ama çok da değil zaten daha önce yapmışsın daha iyi biliyorsun . O zaman Bir hafta sonra tartılalım

Bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği , domates salatalık, 1 dilim ince yağsız peynir ve haşlanmış yumurta yedim ama kahvaltı öncesi limonlu su içtim , bağırsakların hızlı çalışımı için . Birebir listeye uymaya çalışıyorum gerçekten . İlk iki gün sıvı tüketirken aç kalacağım ya pes edersem diye korkuyordum ama öyle olmadı arınmış gibi hissediyorum. Sabah kahvaltı ederken tabakdakiler o kadar çok geldiki gözüme neyseki iki günü atlattım

Isabelleu harikasın canım, afiyetler olsun. Bende napayım bol bol su işte o zaman mucize haberi veriyorum, ben günlük tartılıyorum alışkanlık böyle. Bu sabah itibariyle tartıda 70,9 çıktım 1 günde 1,9 kg gitmiş yani, vücudumun suyu ne kadar fazlaysa artık hepsi 1 günde gitti sonsuz motive bir şekilde 2. Güne bende ılık limonlu su ile başladım. Yarın sabahta tartılırım, sonra 1 haftayı doldurunca tartılacağım. Çünkü sıvı detoksun üzerine yemek yiyince, ister istemez o gün kg olarak bir artış çıkıyor. Onu görüp moral bozmadan devam edersen, diyet sonuca ulaşıyor. Çok azimliyim, başaracağız canım inan...

Harikasın Senin adına çok sevindim , umarım devamı gelir
Bende yarın tartılacağım inşallah
Sonucunu yazarım

Herkese mutlu bir gün dilerim , bugün sabah tartıldım ve sonucuna çok sevindim . Pazartesi 85 kiloydum ama bugün 81,8 kiloyum . Diyetime uymaya devam ediyorum . En kısa zamanda 70leri görmek in sabırsızlanıyorum . Uzun zamandır 85 kiloyum ve bu canıma tak etmişti artık . Hadi bakalım diğer herkese de söylemek istediğim sabır ve dirayet sadece bu

Canım çok sevindim süper gidiyorsun. Bu gidişle 1. Haftanın bitiminde 7 li rakamları göreceksin zaten bende bugün 70,1 çıktım, haftayı bitirene kadar artık tartılmayacağım. 2 gün sıvı açlığından sonra bugün o kahvaltı, beni benden aldı. Öğlen salatamı da yedim, şimdilik herşey yolunda. Sabır, herşey çok güzel olacak.

Gokcenccimm bende senin adına çok sevindim aynen haklısın hafta bitiminde tartılacağım bende sürekli tartılmak da insanın dengesini bozuyor . Ve o ilk kahvaltı hissi dediğin gibi harika oluyor . Hadi bakalım Pazartesi sonuçlarlı için sabırsızlanıyorum

Diyetgüxel gidiyor fakat tatlı krizine tutuyor heryerden tatlı şyler görüyprıö . AMa pes etmedim ve diyetimi bozmadım . Bu arlar pek spor yapamıyorum fırsat olmuyorumarım kilo verişimde bir sorun olmaz

5.günden merhabalar, herşey gayet yolunda. Haftayı tahminimce -3 kg ile kapatacağım. 4 hafta boyunca böyle gitse, toplamda -12 kg yapar diye kendimi motive ediyorum. Sıvı günlerinde açlığa alışıyor insan, şu an gayet tok hissediyorum kendimi. Hatta diyet dahilinde yemek yesem bile şişkinlik ve suçluluk hissediyorum spor bende de yok malesef, kısa yürüyüşler dışında çok birşey yapamıyorum. Pazartesi günü, 1 haftanın kilo sonucunu yazarım.

Bakalım daha bir hafta dolmadı umarım istediğimiz sonuçlara ulaşırız .. pes etmek Yok ama dediğin gibi bir düre sonra mide kendini adapte ediyor ve şişkinlik oluyor bu hafta toplam kaç veririm bir tahminim yok ama spor yapsak daha çok kilo kaybı olur .. zorluyorum ama ancak bir gün aralıklrka spor yapabiliyorum neyse bakalım sıvı gününü bekliyorum

Evett tartıldın mı ?? Ben bir haftanın sonucunda 81 kiloyum sadece -4 kg gidebilmiş bakalım yine sıvı 1.gündeyim

Evett tartıldın mı ?? Ben bir haftanın sonucunda 81 kiloyum sadece -4 kg gidebilmiş bakalım yine sıvı 1.gündeyim
Tebrik ederim canım, -4 kg süper 1 haftada çok sevindim. Bende bugün itibariyle, 1 haftayı tamamladım ve tekrar 2 gün sıvı detoksu ile yeni haftaya başladım. -2,6 kg gitti benden, çünkü biraz kaçamak yapmış olabilirim yinede benim için güzel sonuç, çünkü yerleşmiş verilmesi zor kilolardayım. Birkaç gün içindede regl olacağım ama bırakmak yok aynen devam. 70,2 kg ile yeni haftanın 1. Gününe başladım, hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…