Bakacağım , teşekkür ederimcanım istersen
Aşağıdaki linki tıklayıp motive ile zayıflatabilirsin
Başka bi zayıflama gurubunda diilsen tabi :))
Kep de kaparsın benim gibi :)))
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-23577#post-57704188
Bakalım daha bir hafta dolmadı umarım istediğimiz sonuçlara ulaşırız .. pes etmek Yok ama dediğin gibi bir düre sonra mide kendini adapte ediyor ve şişkinlik oluyor bu hafta toplam kaç veririm bir tahminim yok ama spor yapsak daha çok kilo kaybı olur .. zorluyorum ama ancak bir gün aralıklrka spor yapabiliyorum neyse bakalım sıvı gününü bekliyorum5.günden merhabalar, herşey gayet yolunda. Haftayı tahminimce -3 kg ile kapatacağım. 4 hafta boyunca böyle gitse, toplamda -12 kg yapar diye kendimi motive ediyorum. Sıvı günlerinde açlığa alışıyor insan, şu an gayet tok hissediyorum kendimi. Hatta diyet dahilinde yemek yesem bile şişkinlik ve suçluluk hissediyorumspor bende de yok malesef, kısa yürüyüşler dışında çok birşey yapamıyorum. Pazartesi günü, 1 haftanın kilo sonucunu yazarım.
Evett tartıldın mı ?? Ben bir haftanın sonucunda 81 kiloyum sadece -4 kg gidebilmiş bakalım yine sıvı 1.gündeyim5.günden merhabalar, herşey gayet yolunda. Haftayı tahminimce -3 kg ile kapatacağım. 4 hafta boyunca böyle gitse, toplamda -12 kg yapar diye kendimi motive ediyorum. Sıvı günlerinde açlığa alışıyor insan, şu an gayet tok hissediyorum kendimi. Hatta diyet dahilinde yemek yesem bile şişkinlik ve suçluluk hissediyorumspor bende de yok malesef, kısa yürüyüşler dışında çok birşey yapamıyorum. Pazartesi günü, 1 haftanın kilo sonucunu yazarım.
Tebrik ederim canım, -4 kg süper 1 haftada çok sevindim. Bende bugün itibariyle, 1 haftayı tamamladım ve tekrar 2 gün sıvı detoksu ile yeni haftaya başladım. -2,6 kg gitti benden, çünkü biraz kaçamak yapmış olabilirimEvett tartıldın mı ?? Ben bir haftanın sonucunda 81 kiloyum sadece -4 kg gidebilmiş bakalım yine sıvı 1.gündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?