Merhaba,
Konu aktif değil, yine de en yeni tarihli başlık buydu, belki bahaneyle canlanır.
Kilo almaya müsait bir yapım var, yıllardır alır alır veririm, denemediğim diyet kalmadı gibi.
Bu kış zaten azami kilomdayken bir de sigarayı bırakınca rekor kırdım ve 82 kilo oldum malesef.Boyum 1.72.
Önceleri ‘amaç sigarayı bırakmak, kilo nasılsa verilir’ diyerek yediklerime dikkat etmedim, ikisini bir arada yapmaya kalkarsam ikisini de başaramamaktan korktum.
1,5 ay sonra falan, sigara konusunda kendime güvenim gelince artık diyete başlayayım dedim.1 aydır kendimle boğuşuyorum, her pazartesi diyete başlıyorum, yok yapamıyorum.Sigarasızlıktan iştahım mı açıldı, insülin dengem mi kafayı yedi bilmiyorum, pazartesi bilemedin salı bir göz dönmesiyle diyeti bozuyordum.
Geçen pazar bu böyle gitmez diyerek ‘ölsem de gebersem de yemeyeceğim’ kafasıyla diyete başladım.
Pazar + pazartesi+salı belli bir programa bağlı kalmadan, düşük karbonhidratlı beslendim. Önceden ekmeği vb kesince 2-3 günde karnım iner, yüzüğüm bollaşır, rahat hissederdim kendimi, bu kez baktım öyle olmuyor, daha katı bir diyet yapayım dedim ve hollywood diyetine başladım.
Dün gün boyu elite firmasının smoothielerinden içtim 2 lt toplamda.Boş ve şıldır şıldır mideyle su çok içemedim.Yeşilçay içmedim, 1 sütlü nescafe içtim kaçamaktan sayılırsa.
Velhasıl kelam bu sabah bir ümitle tartıldım yine eksi göremedim tartıda.Çok canım sıkıldı, hiçbirşey yemedim sadece meyve+sebze suyu içtim ayol dün.İnsan bi utanır 100gr bari zayıflar
Bugün 2.gün yine smoothie içerek geçireceğim, bu kez 1,5 lt içmeyi planlıyorum.
Umarım yarın tartıda eksi görürüm.