Hollywood Diyeti Macerası BAŞLANGICI

Haklısın bazen durağana uğruyor vücüt alışıyor olağan diyete bazen değişik şeyler yapıp şaşırtmak lazım vücudu tabiki sağlıklı olmak kaydıyla ben İsveç diyeti yapmıştım 6 günde 5 kilo verdim halsizlik yaptığı için bırakmıştım ama tekrar denemeyi düşünmedim değil

Devam ediyorum diyeti bozmadım 45 dk yoğun tempo yürüdüm evi de temizledim

Bende devam ediyorum bu hafta tam bir ay olacak ama ben regl oldum bu yüzden zaten yavaş olan kilo verme sürecim durdu ama bozmak yok devam ediyorum

Merhaba,
Konu aktif değil, yine de en yeni tarihli başlık buydu, belki bahaneyle canlanır.
Kilo almaya müsait bir yapım var, yıllardır alır alır veririm, denemediğim diyet kalmadı gibi.
Bu kış zaten azami kilomdayken bir de sigarayı bırakınca rekor kırdım ve 82 kilo oldum malesef.Boyum 1.72.
Önceleri ‘amaç sigarayı bırakmak, kilo nasılsa verilir’ diyerek yediklerime dikkat etmedim, ikisini bir arada yapmaya kalkarsam ikisini de başaramamaktan korktum.
1,5 ay sonra falan, sigara konusunda kendime güvenim gelince artık diyete başlayayım dedim.1 aydır kendimle boğuşuyorum, her pazartesi diyete başlıyorum, yok yapamıyorum.Sigarasızlıktan iştahım mı açıldı, insülin dengem mi kafayı yedi bilmiyorum, pazartesi bilemedin salı bir göz dönmesiyle diyeti bozuyordum.
Geçen pazar bu böyle gitmez diyerek ‘ölsem de gebersem de yemeyeceğim’ kafasıyla diyete başladım.
Pazar + pazartesi+salı belli bir programa bağlı kalmadan, düşük karbonhidratlı beslendim. Önceden ekmeği vb kesince 2-3 günde karnım iner, yüzüğüm bollaşır, rahat hissederdim kendimi, bu kez baktım öyle olmuyor, daha katı bir diyet yapayım dedim ve hollywood diyetine başladım.
Dün gün boyu elite firmasının smoothielerinden içtim 2 lt toplamda.Boş ve şıldır şıldır mideyle su çok içemedim.Yeşilçay içmedim, 1 sütlü nescafe içtim kaçamaktan sayılırsa.
Velhasıl kelam bu sabah bir ümitle tartıldım yine eksi göremedim tartıda.Çok canım sıkıldı, hiçbirşey yemedim sadece meyve+sebze suyu içtim ayol dün.İnsan bi utanır 100gr bari zayıflar
Bugün 2.gün yine smoothie içerek geçireceğim, bu kez 1,5 lt içmeyi planlıyorum.
Umarım yarın tartıda eksi görürüm.

2.gün de kaçamaksız geçti, 7 şişe(1750ml) smoothie içtim.Bu sabah 81.6 geldim 2 gündür lokma yememenin sonucu -400gr olmamalıydı, oturup kahvaltı etsem geri gelir ayol o 400gr.
3.gün bugün, yine sıvıyla devam edicem bu kilolar ya gidecek ya gidecek çok kızgınım...

Çok olumsuz yazdım ama yapacakları demotive etmek istemem.Benim metabolizma kafayı yedi sigarayı bırakınca, o yüzden gitmiyor kilom.Yoksa çok güzel kilolar veriyor insanlar.İlk gün sırf meyve/sebze suyuyla nasıl geçer fln diyorsun ama bakıyorsun ki geçiyor, 2.gün daha özgüvenli geçiyor.Bugün 3.gün, açlık duygum adeta yok oldu, yoksa bu moral bozukluğuyla 3.gün de sıvı diyeti yapmazdım.Sigarayı bıraktığımdan beri bağırsaklarım da çalışmıyor, bu kadar meyve/sebze suyu bile hareketlendiremedi henüz.Ama el mi yaman bey mi yaman inat ettim gidecek bu kilolar

3.günü de sıvı diyetiyle atlattım, 200gr daha düşmüşüm.
3 günlük sıvı diyetiyle sonuç -600gr
Hiç hafiflemiş fln hissetmiyorum, belki de hafiflemediğim içindir
İlk sayfada baktım da Gökçen 1 günde 1,9kg vermiş, isabella 3 günde(ki bunun 1 günü katı diyettir) 3,2 kg vermiş.
Ben zayıflamak ve sonrasında zayıf kalmak için hayatımın geri kalanını aç mı geçirmeliyim anlamadım ki.
Bugün de sıvıya devam bakalım.Ya bağışıklığım düşer corona olur ölürüm ya zayıflarım artık hayırlısı.

4.gün de başarıyla atlatıldı, -300gr daha gitmiş toplamda 4 gün sıvı beslenerek 900gr vermiş oldum.
Hollywood diyeti diye başlamıştım, o yüzden bu sayfaya yazıyordum ama katı beslenmeye geçmediğim için hollywood yapıyor sayılmam.
Hatta 3 ve 4.günler bağırsaklarım çalışsın diye smoothie yi azaltıp kefir kattım diyetime.
Sıvıyla beslenmeye devam edebilirim gibi hissediyorum, pek zorlanmıyorum.
Ancak bu beslenme şekli yağ ve proteinden eksik olduğu için uzun süre yapmak sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Yağda çözünen vitaminlerden faydalanabilmek için biraz yağ şart.
Günde 1 kaşık zeytinyağı katarak yağ eksiğini tamamlayabilirim, hem bağırsaklarımı da çalıştırır belki.Bu diyette hiç beklemiyordum ama kabızlık çekiyorum.

Canım merhaba bende dün başladım.. 65.500 gr ile sabah 64.900 çıktım.. inşallah sonunu -10 kg ile getiririm.. bari burdan birbirimizi motive edelim.

Canım merhaba bende dün başladım.. 65.500 gr ile sabah 64.900 çıktım.. inşallah sonunu -10 kg ile getiririm.. bari burdan birbirimizi motive edelim.
Merhaba, öyle hırstan kendi kendime yazışıyordum, kimseyi beklemiyordum nedense, seni gördüğüme sevindim
ilk gün için 600gr benim için büyük,bazıları için küçük bir adım
Başarılar dilerim, görüşürüz buradan

Evet, 5.gün geride kaldı ve -300gr daha eksilmişim.Lakin kafam karışık.
Bu tip juice cleanse ler 1-3 gün den fazla yapılmamalı diyen kaynaklar okuyorum, hazır kür şeklinde satanlar da 1-3-5 günlük kürler satıyorlar.Diğer yanda 15gün-1ay-2ay yapmış olan radikaller var -youtube da videolar ve hatta Joe Cross diye bi adam 60 gün yapıp kitabını yazmış-
Diyetin protein ve yağ dan fakir olduğu sır değil.
‘Uzun süre yaptım ama deli gibi saçlarım dökülüyor, resmen yüzüm daha yaşlı görünüyor, hala mide problemleri çekiyorum’ diyen de var, protein olmayınca kaslar erir diyenlere inat aylarca bu diyeti yapıp içinden taş gibi kaslı abi çıkan videolar da.
Acımdan ölmüyorum.Sıvıyı sürdürebilirim gibi geliyor (eve de deli gibi smoothie yığdım) ama diğer yandan vitamin eksiklikleri vb sorun yaşar mıyım diye de korkuyorum.
Günde 200-300gr daha insancıl diyetlerle de vermişliğim var.Gerçi o zaman sigarayı bırakmamıştım.
Gerçekten çok kafam karışık ve kararsızım, sıvı mı katı mı karışık mı devam edeyim diye.Gideyim bi smoothie içeyim şimdilik bakalım.

Günaydın canım bende bu sabah 64.300 çıktım.. 2 günün sonunda 1.200 gr gitmiş oldu.. ben bugün listedeki kahvaltıyla devam edeceğim.. Sende sürekli smoothie içmek yerine birebir uysan daha iyi olmazmı..

Günaydın canım bende bu sabah 64.300 çıktım.. 2 günün sonunda 1.200 gr gitmiş oldu.. ben bugün listedeki kahvaltıyla devam edeceğim.. Sende sürekli smoothie içmek yerine birebir uysan daha iyi olmazmı..
Tebrik ederim 1200gr için
Haklısın artık normal beslenmeye geçmeliyim hatta kaç gün önce geçmeliydim.Ama o kadar az/yavaş gidiyor ki kilolar, katı beslenmeye geçersem kilo verememekten korktum.
Bi de garip şekilde alıştım hani tok değilim ama aç da kalmıyorum, yemek yemek diye ölmüyorum, baktım sürdürebiliyorum, devam ediverdim.
2 gündür neler içtin, ne kadar içtin, hazır mı aldın kendin mi yaptın?
Tuvalete çıkabildin mi?

Portakal suyu sıktım içtim.. bide dimesin cam şişelerinde olan nar suyundan içtim.. aklıma geldikçe.. Filtre kahve içtim 1 kupa 2-3 kez yeşil çay içtim.. su günde en fazla 2-3 bardak içtim ama çoğaltacam.. bunları içince suya ihtiyaç kalmıyor ama içmek lazım.. tuvalete 1 kez çıktım 2 gün içinde..

6.gün geride kaldı, -400gr daha gitti ve veremiyorum/zor veriyorum derken toplamda 6 gün sıvı diyeti ile 2 kg gitmiş oldu.
Bu sabah tam 80.0 kg geldim, yarın 79lu bişey görmeyi umuyorum.
Sevgili Caznur, kahve ben de içiyorum yazmasam da, kalorisi yok diye yazmıyorum.Portakalı kendin sıkmışsın tazecik mis gibi, nar da çok faydalı, dimes de güvenilir markadır.Su özellikle ilk gün içemedim aç karna şıldır şıldır zaten mide, sonraki günlerde susama duygum geri geldi, artık içebiliyorum bol bol. Tuvalet işi sıkıntılı bende baya, içtiklerim nereye gidiyor anlamıyorum Ben bu kadar meyve sebze suyu ve kefirden bağırsaklarımı çalıştırmasını beklerdim.Diğer yandan da ne yiyorum ki ne çıksın di mi 1 kaşık zeytinyağı da içtim dün, artık içicem hep sıvıya devam ettiğim müddetçe.Çünkü diyet sıfır yağ, yağda çözünen vitaminlerden eksiklik yaşamak istemem.Biraz eklemlerim ağrıyor, gece de ağrıdı.Sanırım mineral eksikliğinden o da, tuzsuz besleniyorum ya.Kefiri tuz ilabesi yok diye tercih ediyordum belki de ayran alsam iyi olacak .Protein işini hala çözemedim.Protein shake mi alsam ya da her öğünde 1 haşlanmış yumurta mı yesem napsam.Kefirde var biraz protein ama ihtiyacımı karşılayacak kadar değil.Bakalım düşünücem bi formül artık.Bugün 7.gün ve sıvı diyetiyle bir haftamı dolduracağım.

Canım sen bu diyeti tam yap bence bundan 3-5 srne once yaptım bu diyeti 1 ay sonunda tam 9 kilo civarı vermiştim..
Bugün 4. Günüm 3. Günün sonunda 500 gr daha vermişim.. 63.800 gr çıktım tartıda.. Toplamda 1.700 gr oldu.. biraz yavaş gidiyor bu sefer ama olsun yola devam...

Diyette 4. Gün bitti 200 gr daha gitmiş.. 63.600 gr geldim bu sabah.. toplamda 1.900 gr olmuş oldu

7.gün bitti, -200gr daha vermişim.
Sıvı diyetiyle 1 hafta, sonuç : -2.200gr
Bu arada 80lerden kurtuldum ve 79.8 geldim, mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…