Haklısın bazen durağana uğruyor vücüt alışıyor olağan diyete bazen değişik şeyler yapıp şaşırtmak lazım vücudu tabiki sağlıklı olmak kaydıyla ben İsveç diyeti yapmıştım 6 günde 5 kilo verdim halsizlik yaptığı için bırakmıştım ama tekrar denemeyi düşünmedim değilBu arada hiç bozmadım sadece arada çok tatlı krizim olursa 1-2 tane medine hurması yiyorum ya da çok acıkırsam 1-2 ceviz yiyorum. Normalde bu diyeti yaptığımda 2 haftada en az 5-6 kg verirdim, çok şaşkınım. Belki de ilk defa evdeyken yapıyorum, hareketsizin diyedir bilemedim...
Hadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar ben de bugün başladım. 82 kg ile başlıyorum. Elma suyu havuç suyu şade kahve ve su içtim.
Akşam 40 dk yoğun tempoda yürüdüm. Çok açım yaHadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruz
Güzel bitki çayları da iç bol bol su iç motivasyona yada bir şey danışmak istediğinde biz buradayız
Canım merhaba bende dün başladım.. 65.500 gr ile sabah 64.900 çıktım.. inşallah sonunu -10 kg ile getiririm.. bari burdan birbirimizi motive edelim.4.gün de başarıyla atlatıldı, -300gr daha gitmiş toplamda 4 gün sıvı beslenerek 900gr vermiş oldum.
Hollywood diyeti diye başlamıştım, o yüzden bu sayfaya yazıyordum ama katı beslenmeye geçmediğim için hollywood yapıyor sayılmam.
Hatta 3 ve 4.günler bağırsaklarım çalışsın diye smoothie yi azaltıp kefir kattım diyetime.
Sıvıyla beslenmeye devam edebilirim gibi hissediyorum, pek zorlanmıyorum.
Ancak bu beslenme şekli yağ ve proteinden eksik olduğu için uzun süre yapmak sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Yağda çözünen vitaminlerden faydalanabilmek için biraz yağ şart.
Günde 1 kaşık zeytinyağı katarak yağ eksiğini tamamlayabilirim, hem bağırsaklarımı da çalıştırır belki.Bu diyette hiç beklemiyordum ama kabızlık çekiyorum.
Merhaba, öyle hırstan kendi kendime yazışıyordum, kimseyi beklemiyordum nedense, seni gördüğüme sevindimCanım merhaba bende dün başladım.. 65.500 gr ile sabah 64.900 çıktım.. inşallah sonunu -10 kg ile getiririm.. bari burdan birbirimizi motive edelim.
Günaydın canım bende bu sabah 64.300 çıktım.. 2 günün sonunda 1.200 gr gitmiş oldu.. ben bugün listedeki kahvaltıyla devam edeceğim.. Sende sürekli smoothie içmek yerine birebir uysan daha iyi olmazmı.. |
Tebrik ederim 1200gr için
Günaydın canım bende bu sabah 64.300 çıktım.. 2 günün sonunda 1.200 gr gitmiş oldu.. ben bugün listedeki kahvaltıyla devam edeceğim.. Sende sürekli smoothie içmek yerine birebir uysan daha iyi olmazmı..
Portakal suyu sıktım içtim.. bide dimesin cam şişelerinde olan nar suyundan içtim.. aklıma geldikçe.. Filtre kahve içtim 1 kupa 2-3 kez yeşil çay içtim.. su günde en fazla 2-3 bardak içtim ama çoğaltacam.. bunları içince suya ihtiyaç kalmıyor ama içmek lazım.. tuvalete 1 kez çıktım 2 gün içinde..Tebrik ederim 1200gr için
Haklısın artık normal beslenmeye geçmeliyim hatta kaç gün önce geçmeliydim.Ama o kadar az/yavaş gidiyor ki kilolar, katı beslenmeye geçersem kilo verememekten korktum.
Bi de garip şekilde alıştım hani tok değilim ama aç da kalmıyorum, yemek yemek diye ölmüyorum, baktım sürdürebiliyorum, devam ediverdim.
2 gündür neler içtin, ne kadar içtin, hazır mı aldın kendin mi yaptın?
Tuvalete çıkabildin mi?
Canım sen bu diyeti tam yap bence bundan 3-5 srne once yaptım bu diyeti 1 ay sonunda tam 9 kilo civarı vermiştim..6.gün geride kaldı, -400gr daha gitti ve veremiyorum/zor veriyorum derken toplamda 6 gün sıvı diyeti ile 2 kg gitmiş oldu.
Bu sabah tam 80.0 kg geldim, yarın 79lu bişey görmeyi umuyorum.
Sevgili Caznur, kahve ben de içiyorum yazmasam da, kalorisi yok diye yazmıyorum.Portakalı kendin sıkmışsın tazecik mis gibi, nar da çok faydalı, dimes de güvenilir markadır.Su özellikle ilk gün içemedim aç karna şıldır şıldır zaten mide, sonraki günlerde susama duygum geri geldi, artık içebiliyorum bol bol. Tuvalet işi sıkıntılı bende baya, içtiklerim nereye gidiyor anlamıyorumBen bu kadar meyve sebze suyu ve kefirden bağırsaklarımı çalıştırmasını beklerdim.Diğer yandan da ne yiyorum ki ne çıksın di mi 1 kaşık zeytinyağı da içtim dün, artık içicem hep sıvıya devam ettiğim müddetçe.Çünkü diyet sıfır yağ, yağda çözünen vitaminlerden eksiklik yaşamak istemem.Biraz eklemlerim ağrıyor, gece de ağrıdı.Sanırım mineral eksikliğinden o da, tuzsuz besleniyorum ya.Kefiri tuz ilabesi yok diye tercih ediyordum belki de ayran alsam iyi olacak .Protein işini hala çözemedim.Protein shake mi alsam ya da her öğünde 1 haşlanmış yumurta mı yesem napsam.Kefirde var biraz protein ama ihtiyacımı karşılayacak kadar değil.Bakalım düşünücem bi formül artık.Bugün 7.gün ve sıvı diyetiyle bir haftamı dolduracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?