Hollywood Diyeti Macerası BAŞLANGICI

Çok sevindim senin adına, olsun kaçamak olabilir önemli olan pes etmeden devam edebilmek.. senin adına çok mutlu oldum bende 81.0 ile sıvı detoxunun 2.günündeyim benim için bu iki gün çok iyi oluyor gerçekten kendimi arınmış ve hafif hissediyorum . Bir dahaki hafta sonuçları ile görüşmek üzere

Kizlar ben de yarin baslamak istiyorum ozellikle ilk 2 gun neler ictiniz fikre ihtiyacim var bir de diyette sade kahve içebiliyor muyuz yardimci olursaniz sevinirim

Kizlar ben de yarin baslamak istiyorum ozellikle ilk 2 gun neler ictiniz fikre ihtiyacim var bir de diyette sade kahve içebiliyor muyuz yardimci olursaniz sevinirim
Aramıza hoşgeldin öncelikle. Sade kahve içebilirsin, sütlü ve şekerli olmadığı sürece yasaklı değil. Ben katı meyve sıkacağı ile portakal, havuç, greyfurt karıştırıp içiyorum. Ama hazır %100 olarak geçen hazır meyve sularını tüketenlerde var, sonuçlarda çok değişiklik yapmıyor anladığım kadarıyla. Onlardan alıp deneyebilirsin.

Meyve sikacagim yok o yuzden evde tek sikabilecegim portakal var bi iki cesit de hazir alirim o zman.meyveli soda falan icebiliyor muyuz acaba

Hoşgeldin , umarım senin içinde sağlıklı ve kolay bir yol olur . İlk iki sıvı ve sabırlı olup kafanı başka şeylerle meşgul edersen kolay ve hızlı geçiyor . Bende şade kahve hatta sütlü kahve tükettim ama şeker yok onun dışında sadece ilk hafta kendim hazırladığım meyve suyunu içtim ikinci hafta marketlerden satın aldığım %100 meyve suyu şeker 0 olanları tükettim . Bugün bu haftaki sıvı günümü bitirmiş oldum . Ve faydasınız ister istemez görüyorsun gerek zihnen gerek bedenen bütün toksinlerden arınmış gibi ki öylede bunun dışında bol bol sıvı tüketmeyi ihmal etme , biz buradayız ne zaman motivasyona ihtiyacın olursa

Tesekkur ederim yarin tartilip yazarim ilk 2 gunu kolay atlatirim umarim

şekersiz meyve sularının markasını yazabilir misiniz ben bilmiyorum

Ilk gun biraz bas agrili geciyor onun disinda bi sıkıntı yok
Evet ama insan zamanla alışıyor ben ikinci haftamda sanki normal besleniyormuş gibi hiç bir zorluk hissetmedim . Ama etrafta çok diyetbızucu insan ve materyal var onlara dikkat etmek lazım keşke kısa bir süre için görünmez olsalar

Aynen canim ya bizim evde yiyip de kilo alamayanlardan 2 tane var onlarla diyet yaomak cok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…