Tebrik ederim, süper başlangıç olmuşKizlllaaar 1 gunde 1.7 gitmis saka gibi :)
Ilk hafta -3 mu gitti canimTebrik ederim, süper başlangıç olmuşaynen devam kızlar, bu yeme düzenini diyet değil yaşam biçimi haline getirmemiz lazım. Ben inanıyorum hepimiz bu azimle kurtulacağız fazlalıklardan ben bugün regl oldum ve kilom 69,8 de çakılı kaldı, asla düşmüyor -3 kg ya şükür diyip bozmadan devam ediyorum. Bu dönemi atlatınca tekrar düşmeye devam edecektir ümidi ile, 2. Haftaya tam gaz devam ediyorum.
Tebrik ederim seni , inanıyorum pes etmeden bitireceksin bu işiHollywoodun 1. Gunundeydim canim yani sadece meyve suyu ve bol spor yaptım.odem 2 gunde atilir heralde
İlk hafta -2,6 kg gitti canım, şimdi 2. Haftanın 3. Günündeyim. 10 günde -3 kg gitmiş oldu yani. Ama ben verilmesi zor yerleşmiş kilolardayım. Şu an 69,8 kg yim, 10 yıldır 66 kg yi hiç görmedim mesela. 1,72 boyum ortAma 68-75 arası gidip geliyorum yıllardır.Ilk hafta -3 mu gitti canim
İyi gidiyor canım, yukarıda yazmıştım uzun uzuuun ama görmedin sanırım. 69,8 kg de bozmadan devam 2. HaftayaGokcenc sende durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor diyet
Super canim o zman aynen devam.dedigin gibi senin biraz daha yavas gidebilir ben gece sene 73tum bu yaz 85e kadar ciktim son 1 senede alindigi icin dahabrahat veririm ama 73ten sonra ne olur bilemem :)İlk hafta -2,6 kg gitti canım, şimdi 2. Haftanın 3. Günündeyim. 10 günde -3 kg gitmiş oldu yani. Ama ben verilmesi zor yerleşmiş kilolardayım. Şu an 69,8 kg yim, 10 yıldır 66 kg yi hiç görmedim mesela. 1,72 boyum ortAma 68-75 arası gidip geliyorum yıllardır.
Harika gerçekten tebrik ederim seni . Evet haklısın bazen tıkanıp kalıyor regl döneminde ise duruyor . Bende de durumlar iyi 79 kiloyum bakalım devam ediyorum halaİyi gidiyor canım, yukarıda yazmıştım uzun uzuuun ama görmedin sanırım. 69,8 kg de bozmadan devam 2. Haftayasen nasılsın?
Canim spor yapiyor musun?Kızlar sinirlerim bozuldu , biliyorum kilo verme süreçlerinde böyle tıkanıklıklar olabilir ama beni. Kilo vermem durdu bu hafta yalnızca iki kilo gitti 79 da kaldım ben
Heeeyyy moral bozmak yokkkk, hem farkında değilsin ama 2 haftada -6 kg verdinKızlar sinirlerim bozuldu , biliyorum kilo verme süreçlerinde böyle tıkanıklıklar olabilir ama beni. Kilo vermem durdu bu hafta yalnızca iki kilo gitti 79 da kaldım ben
Evet herggun yarim Saat- 45dk yuruyus yapiyorumCanim spor yapiyor musun?
İşte hızlı gidince , birden durdu ya moralmen düşüyor yani .. haklısın 1 ayda almadık bu kilolarıHeeeyyy moral bozmak yokkkk, hem farkında değilsin ama 2 haftada -6 kg verdintabiki artık yavaşlayacak, normal olan bu. En kötü ihtimalle haftada 2 kg versen, 1 ayda 10 kg vermiş olacaksın kuzum böyle düşün. Motive et kendini. Bu kiloları 1 ayda almadık, gitmesi de 1 ayda olacak iş değil. Yavaş yavaş gidecek ve herşey yoluna girecek inan...
Canim ben 1 gun fena bozdum sonra 2 gun normal diyet seklinde gittim yarin tekrar 1. Gunden basliyorumKuzular nasılsınız ? Diyetiniz nasıl gidiyor ? Umarım hala devam ediyorsunuzdur . Bende moral bozmadım ve devam ettim . Şuan 78 kiloyum . Biraz yavaşladı evet regl dönemimime çok yakınım buna bağlıyorum. Siz de durumlar nasıl ?
İnsan bazen dayanamıyor gerçekten . Ama olsun pes etme devam et sıvı günlerinde meyve suyu çeşidin olsun ki sıkılma , kahve iç bitki çayı iç çeşitlendirCanim ben 1 gun fena bozdum sonra 2 gun normal diyet seklinde gittim yarin tekrar 1. Gunden basliyorum
En sevdigim gun meyve suyu gunu canim kuru izgara tavuk yemektem daha keyifli :)İnsan bazen dayanamıyor gerçekten . Ama olsun pes etme devam et sıvı günlerinde meyve suyu çeşidin olsun ki sıkılma , kahve iç bitki çayı iç çeşitlendir
Bende 3. Haftaya başladım bugün meyvesuyunun 2. Günündeyim ama malesef durum bende de aynı ilerleme neredeyse yok... 69,3 kg ile devam ediyorum, geçen hafta regl dönemindeyim diye hiç gitmedi diye düşünüyorum. Ama bu hafta en az -2 kg oynamazsa, bir hafta isveç diyetine geçmeyi düşünüyorum. Bakalım hafta sonuna kadar sabırla devam edeceğim.Kuzular nasılsınız ? Diyetiniz nasıl gidiyor ? Umarım hala devam ediyorsunuzdur . Bende moral bozmadım ve devam ettim . Şuan 78 kiloyum . Biraz yavaşladı evet regl dönemimime çok yakınım buna bağlıyorum. Siz de durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?