Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Benim istahim kaciyo onumdeki yemekten igreniyorum
Sofra adabi denen bisey var

Ben de. Ağızlarına kürekle vurasim geliyor.

neyseki sayemizde artık senden rahatsız olmayacaklar

Şaka bir yana da itiraf etmek gerekirse yanımda kahvem soğumuş tam yudumlarken hopurdettim

Birine mana bulunca başına gelir derler ya şok oldum

Ayy keşke bu farkındalığı daha erken yaşasaymışım, insan kendini hiç farketmiyor yaa

Bilmiyorum ben hiç duymuyorum çevremde yemek yeme sesini. Belki çevremdekiler düzgün yiyordur bilemem ya da ben hiç dikkat etmedim. Yemek yerken konsantre olun güzel güzel yiyin kulağınızı kapatın :)
Yok malesef aşamiyorum bu konuyu annem de yapar mesela uyaririm sonra dikkat eder ama uyaramadigim durumlar oluyor. Beyin ilk önce o sesi duyuyor sanki

Bence biz rahatsız olmakta haklıyız. Tedavi görmesi gerekenler bizler değiliz. Koca koca insanlar görgü kurallarindan haberleri yok. Her firsatta Geğiren,ve burun karıştıran bir kaynanam var(malesef)
Onun yanında direk ona soylememekle beraber,binlerce kez böyle şeylerden nefret ettigimi alttan alttan belirttigim halde hiç duzeltmiyor hareketlerini. Lütfen artık geğirmeyin ağzınızı sapirdatmayin. Kimse sizi çekmek zorunda degilllll !!

Benim istahim kaciyo onumdeki yemekten igreniyorum
Sofra adabi denen bisey var
İğrenç ya yemeğini yiyemezsin ki

Benim kayınvalidem i yaptığı yemeğin tadına bakıp aynı kaşıkla karıştırırken görmüştüm. Eşime söyledim tiksinirim yaptığı yemeği yiyemem dedim. Kaç defa o konuda uyardım ben hallederim dedi. Bir daha görmedim

Bir anda kendimi gordum.. Aynen bende oyleyim. Aileden biriyse sapurdatmadan ye derim ama degilse cildiriyorum ya!
Daha dun metrodayim karsimda kapali bi bayan oturuyo agzinda sakiz ya afedersinizde inek gibi gevis getirerek cigniyo sakirdatiyo cildirdimmmm
Metronun onca sesine ve kalabalikligina ragmen sanki kafamin icindeymis gibi hissettim bende kitap okuyorum... Birkac kez kadina uyarici bakislar attim ama banamisin demedi. Kalktim yer degistirdim...
Cok sinir olurum agiz sapurdatmasina gegirmeye hic tahammul edemiyorum

Ben sakız cignemeyi çok severim özellikle patlatmayi ama dışarı çıktığımda atarım.hemen kendimi kaybedip patlatirim diye

Al benden de o kadar :) isyerimde yanimdaki arkadas her sabah kahvesini ve suyunu höpürdetip icerdi. Kendisiyle sıkıntım yoktu ama artik gicik kapmistim o sese. O kahve icmeye baslayinca yuzume yansiyordu ister istemez.
Takma diş takanlar haric gerisi sapirdatip hopurdetmesin lutfen :)

Ben sakız cignemeyi çok severim özellikle patlatmayi ama dışarı çıktığımda atarım.hemen kendimi kaybedip patlatirim diye
Evet bende severim sakiz cignemeyi ama disarida elimden geldigi kadar dikkat ederim edebime yakistiramam insanlarin bana nebicim sakiz cigniyo diye bakmasini.. Hadi sakizi gectim yemektede skntiliyildir. Soyle soyleyim abimler anneme gelince yani toplandigimizda abimle ayni masaya oturmamaya calisiyorum kucuk masada yerim kizimin yaninda yicem dokmesin diyerekten. Tahammul edemiyorum... Bikac kez abimi uyardim ama bise degismedi onu bildim bileli hunharca yiyo ben cok sinir oluyorm

Ahahaah.
Malesef allahtan birlikte yemiyoruz. O erken yiyo haftanın iki günü görüyorum ama bana yetip artıyor bile.

Bende rahatsız oluyorum bu durumdan. Özellikle bu davranışa sahip bireylerle sürekli ayni ortamı paylaşmak gibi bir zorunluluk varsa zamanla o kişiden nefret etmeye başlıyor insan. Bu sorunu karşı tarafa iletip anlayış beklediğinizde karşı taraf gamsız bir şekilde devam ediyorsa iste burada asıl sorun karşı tarafta oluşuyor. Kimisi en ufak gürültüde uyuyamaz kimisi en kalabalık yerde uyur. İnsanların farklılıkları vardır ve esas mesele anlayışlı olup olmamak durumudur. Ama genelde bu davranışlara sahip insanların gamsız olduğunu düşünüyorum.

Agzina kürekle vuracan bak bi daa yapiyor mu Ben de hic hoslanmam bisey de diyemem sinirimden dislerimi sıkarim

Çok fena ya hani istemsizce oluyor malesef neden bu şekilde buna takılıyoruz anlamiyorum. Gerçi ben genel olarak çoğu şeye takintiliyim dir

Ben şey diye düşünüyorum kendileri rahatsız olmuyor bu tarz davranışlardan o yüzden onemsemiyorlar

Çok fena ya hani istemsizce oluyor malesef neden bu şekilde buna takılıyoruz anlamiyorum. Gerçi ben genel olarak çoğu şeye takintiliyim dir
Bilmiyorum ama acikcasida cozum aramadim hic. Yapan kisi cekinmiyosa benim tavrimda zoruna gitmesin

Bende cok gıcık oluyorum özellikle hatır hutur salatalik yiyenlere..

Misophonia diye de bi adi vardir bu hastaligin. Bende de abarti boyutta olmasa da mevcut. Cidden zor. Uzak durmak ya da odaklanmamaya calismaktan baska care yok. Bir de takti mi takiyo ya insan birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…