Horlamak!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tam bir pembik gelin gibi konuştum farkındayım Milanacım
Az daha kalsa benim çişim de pembe moduna girecektim
Aynen haftaya gideceğim bir doktora

Yok bosamiyorlar ama evin maskarasi oluyosun
Bazen benim oglanla kocam sesimi kaydedip sabah dinletiyorlar bana , elimde terlikle kovaliyorum ikisini de

Seneler önce bir kere oldu bana arkadaşımla geziye gitmiştik sırt çantaları alıp tabii uykusuz kalınca horlamışım, kaydedip arkadaş grubuna atmıştı whatsappte öfffff

Ben degil ama esim horluyor. Hem de kukreyerek. Sevgiliyken de horluyordu. Yine de evlendim, sogumadim ha bazen kafayi yicek gibi oluyorum, baska odaya gidiyorum uyumaya. Bazen ise hayalet gibi gidiyorum uykusuzluktan.

Soyle bir sey var yalniz, onun horlamasi surekli degil. Burun ameliyati oldu. Su an cok iyi durumda. Eskisi gibi horlamiyor. Bir de alerjisi azdiginda horluyor. Sizde de belki tedavi gerektiren durumlar vardir. Kulak burun bogaza gitmekte fayda var.

Deviasyon var benim burnumda. Burnum tıkalıysa sırt ustü de uyuduysam mahallaeyi inletecek kapasiteye sahibim.
Peki ameliyat olmayı düşünmüyor musunuz ?
Benim kardeşimde de vardı bu durum. Biz aynı doktora ameliyat olduk. Çok çok memnun kaldık. Çünkü bu şekilde olmanız uyku kalitesini çok düşürür ve kalp krizini bile tetikliyor

Canım ben horlamıyordum ama ağzım açık yatıyordum. Burun estetiği oldum geçti vallahi
Zaten benim içte et büyümesi varmış. Kkbciye görünmelisin bence

Evet benim de burnum tık tık ses yapıyor bazen en iyisi haftaya bir görüneyim ben doktora

Aynen yakistiramadim sana , yapma bi daha boyle seyler
Git doktora ama nerse ikinci bir doktordan teyit ettir mutlaka , abla tavsiyesi

Arkadaşım horluyor sevgilisinin yanında da horladığına eminim ama çocuk deli divane 3 yıldır.. ara bozmadığına eminim yani

Düşünüyorum da korkuyorum. Bir cesaret bulursam gidicem işalla.

Düşünüyorum da korkuyorum. Bir cesaret bulursam gidicem işalla.
Ben iğneden korkardım. İğne görünce rengim atardı o kadar söyleyeyim. Herkes çok abartıyor bu ameliyatı. Sadece ilk 3 gününde biraz zorluk oluyor o da buz meselesi yüzünden. Benim yüzümde morluk bile çok az olmuştu. Kardeşim de de benden bi tık fazlaydı. 2 tane arkadaşım daha yaptırdı sonrasında onların da öyle fazla olmamıştı. Yani diyeceğim o ki iyi bir uzmana gidersen hiç bir şekilde sıkıntı çekmezsin. Ben 2 yıla yaklaştım hala bir sorun olunca arar giderim . Çok ilgilenir. Eğer istanbuldaysan istanbul onkoloji hastanesinde Hakan Akçin diyorum.

Allah Allah kadınlar insan değilmi fizyolojik olarak bende çok yorgun olursam falan bazen horlarim esim de her seferinde videoya alır sabah işletir büyük bı zevkle rahatsız edici olmadığı sürece sorun yok bence

Öyle kesmeli kırmalı bir işlem değil mi yani burun ameliyatı deyince aklıma öyle şeyler geliyor

Tek boynuzlu at sanıyorum kendimi işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…