Horlamak!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de horluyorum. Rahatsızlık verecek düzeyde ise uyku kliniklerine gorunebilirsiiniz. Onun dışında bu sebeple soguyacak adamla ömür geçmez

Horluyormuyum bilmiyorum. Eşim hiç öyle bir şey demedi dersede umurumda değil o kendine baksın. Ben ona ayaklı orkestra diyormuyum.

Yok yok boşamıyolla. En fazla dürtüp dön yan tarafa diyorlar.
Zaten zaman içinde eşler birlikte horlamayı öğrenip senfoni yapıyorlar:)))
Velvette uykusuz veya yorgun muydun? Normalde hiç horlayan biri değilim, kıvrıldığım yerde sessiz sedasız uyurdum, -dum diyorum çünkü son yıllarda uyku düzenimin hepten bozulmasıyla pert bir halde uyuduğumdan horlamaya başladım, geniz, burun eti, bademcik gibi sıkıntıların yoksa yorgunluk ve uykusuzluğa bağlı olarak horluyor olabilirsin, kullandığın yastık ve yatış pozisyonunda tetikliyor olabilir.

Yorgun olduğum zaman horlarım çok nadir ama. Eşim de bildiğin kükrer , horlamanın da ötesinde. Çok rahatsız olduğumda burun bandı taktırıyorum gece , horultu kesiliyor. Bence gayet insani birşey yani bu kadar kafana takma canım.

Sevgilim bazen horluyor ben de tabii ki görevimi yapıp sabah dalga geçiyorum. Geceleri de döndürüyorum ya da uyandırıyorum. Eğer horlamıyorsa konuşuyor o daha kötü. Bazen beni uyandırıp konuşmaya dahil etmeye çalışıyor. BANA BAK YARIN BİRLİKTE GİDİCEZ TAMAM MI? Tamam gideriz ama nereye gidiyoruz diye uyku sersemi anlamaya çalışıyorum. Horlamak daha iyi ya

Yalnız şunu fark ettim ben de dun gece şey diyordum adama uyku arasinda "Rüyalarım Gallerle İngiltere gibi ayrıldı ama dilleri değil rüyalarım ayrı iki taneler"
Niye böyle bir şey dedim bilmiyorum

Bende de geniz eti var bana özelden doktorun ismini söyleyebilirmisin? Korkuyorum yillardir ameliyat olmaktan.
Hiç korkmayın . İçinizi ferah tutun . Ben aşırı korkak biriyim normalde ama o gün hiç korkamadım:) Doktorum istanbul onkoloji hastanesinde Hakan Akçin. Ben,kardeşim ve arkadaşlarım memnun kaldık epey. Hatta abimde yaptıracak.
Benim sinüzit vardı bir de onu da halletmişti. Ona yaptırmayacaksanız bile KKB ciye yaptırın mutlaka.

Güldürdün beni Allah iyiliğini versin bu arada gecen konu acmıstınız biri vardı tuzağına düsürmeye çalısıyodun noldu o iş

Güldürdün beni Allah iyiliğini versin bu arada gecen konu acmıstınız biri vardı tuzağına düsürmeye çalısıyodun noldu o iş

Valla ben de yattığım pozisyonda uyanırdım ama içime ne kaçtıysa artık

Ben hep yorgunum zaten

Bana da oluyormuş, e 2 çocukla uykusuzluk ve yorgunluktan tabi ki horluycam, eşim çok yorgunsun diye uyandırmadım ama bende uyuyamadım der bana ayda yılda bir oluyor, o hergün hor horrr hoorrrrr horultusunu duysanız ayı kükrüyor sanarsınız, kendi de sen ayı sesi açıp da senin horlamanı kaydettim diye beni mi kekliyon demişti

Zati evlilikte, kustuğunu bayıldığını horladığını pırtladığını her şeyini duyup görüyon ister istemez. Soğuyan defolup gitsin boşversene

İtiraf edeyim birkaç sene önce bana oluyordu o ağzı açık uyuma ama birkaç ay sürdü geçti neden bilmem
Şimdi de horlama çıktı başımıza
Sen doktora falan gittin mi?
Yok gitmedim daha. Koca bulduktan sonra gideceğim. Belki" ne kadar güzel horluyorsun hayatım. Salyana bayılıyorum" diyen bir kocam olur.

Ben de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani

Benim gebelikte olmuştu horlama oda sırt üstü yattığımda ve bebek yukarı baskı yaptığında olmuştu çok utanmistim
Ama hâlâ bugün cok yorgun uyudugumda gözlerim yarı açık uyuyormusum ki (resim cekip) göstermişti eşim
Tavşan gibi uyuyan bir ben miyim acep

Benimkide horluyor- normalde fazla takmıyorum ama son 3 gündür koltukta yatiyorum. Boğarim yoksa- adam horul horul uyuyor ben yatakta 4 dönüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…