- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Bende de geniz eti var bana özelden doktorun ismini söyleyebilirmisin? Korkuyorum yillardir ameliyat olmaktan.İstanbul da olsan sana direkt kendi doktorumu söylerdim. Biraz pahalı ama çok uzman işinde.
Horluyormuyum bilmiyorum. Eşim hiç öyle bir şey demediAy çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir
Çünkü tamam bazen derin nefes alır insan da ya bu yüzden benden soğursa?
Ya exlerim benden bu yüzden sogudularsa?
Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an
Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama
Nasıl çözülür bu ya hep horluyorsam size de oldu mu hic
Zaten zaman içinde eşler birlikte horlamayı öğrenip senfoni yapıyorlar:)))Yok yok boşamıyolla. En fazla dürtüp dön yan tarafa diyorlar.
Sevgilim bazen horluyor ben de tabii ki görevimi yapıp sabah dalga geçiyorum. Geceleri de döndürüyorum ya da uyandırıyorum. Eğer horlamıyorsa konuşuyor o daha kötü. Bazen beni uyandırıp konuşmaya dahil etmeye çalışıyor. BANA BAK YARIN BİRLİKTE GİDİCEZ TAMAM MI? Tamam gideriz ama nereye gidiyoruz diye uyku sersemi anlamaya çalışıyorum. Horlamak daha iyi ya
Hiç korkmayın . İçinizi ferah tutun . Ben aşırı korkak biriyim normalde ama o gün hiç korkamadım:) Doktorum istanbul onkoloji hastanesinde Hakan Akçin. Ben,kardeşim ve arkadaşlarım memnun kaldık epey. Hatta abimde yaptıracak.Bende de geniz eti var bana özelden doktorun ismini söyleyebilirmisin? Korkuyorum yillardir ameliyat olmaktan.
Güldürdün beni Allah iyiliğini versinAy çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir
Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an
Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama
Güldürdün beni Allah iyiliğini versinAy çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir
Güldürdün beni Allah iyiliğini versinbu arada gecen konu acmıstınız biri vardı tuzağına düsürmeye çalısıyodun noldu o iş
Zaten zaman içinde eşler birlikte horlamayı öğrenip senfoni yapıyorlar:)))
Velvette uykusuz veya yorgun muydun? Normalde hiç horlayan biri değilim, kıvrıldığım yerde sessiz sedasız uyurdum, -dum diyorum çünkü son yıllarda uyku düzenimin hepten bozulmasıyla pert bir halde uyuduğumdan horlamaya başladım, geniz, burun eti, bademcik gibi sıkıntıların yoksa yorgunluk ve uykusuzluğa bağlı olarak horluyor olabilirsin, kullandığın yastık ve yatış pozisyonunda tetikliyor olabilir.
Yok gitmedim daha. Koca bulduktan sonra gideceğim. Belki" ne kadar güzel horluyorsun hayatım. Salyana bayılıyorum" diyen bir kocam olur.İtiraf edeyim birkaç sene önce bana oluyordu o ağzı açık uyuma ama birkaç ay sürdü geçti neden bilmem
Şimdi de horlama çıktı başımıza
Sen doktora falan gittin mi?
Ben de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani
E o civciv tuzaktan kaçtıydı o konunun sonundaBu o tuzağa düşen civciv işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?