Bende :)Siz de mi
Ben sistit olup yatağa kaçırmıştım evliliğimizin ilk aylarında :))) kocamı da gece kaldırıp koltuğa yatalım demiştimValla çok çişli kakalı hikayeler duydum burada nasıl soğunmuyor bilmiyorum
Horlayan insanla olmak zor bence.. kimi ucak sesi gibi horlaeken kimininki sinek viziltisi.. ha exleri salla.. telefona sesini kaydet, ya da o kaydetsin
O kasar horlamaya sanmıyorum zaten yanında yatacağını..
En fazla derin nefestir kuzum, takma. Dönüp kendine bir baksın o da
Iste tamda bu yuzden:)) kendimi ariyorken olmaktan korktugum yerdeyim:)) demeyesinBen deeeee sevmem işte babamın horlamasını öteki odalardan duyduğumuz için takıntım var : D
Ya erkekler çok acımasız bir de fark ettikleri zaman hele uyuyamadım senin yüzünden falan deyip gülüyor
Vurucaksın bi tane
Aynen öyleBen deeeee sevmem işte babamın horlamasını öteki odalardan duyduğumuz için takıntım var : D
Ya erkekler çok acımasız bir de fark ettikleri zaman hele uyuyamadım senin yüzünden falan deyip gülüyor
Vurucaksın bi tane
Bende :)
Başta itham edilmiştim, inanmamıştım, inanamaıştım. Nasıl olurdu, olamazdı
teknoloji batsın, şimdi video kaydıyla tescilli :))))
Ben sistit olup yatağa kaçırmıştım evliliğimizin ilk aylarında :))) kocamı da gece kaldırıp koltuğa yatalım demiştim
7 sene geçti hala evliyiz
Iste tamda bu yuzden:)) kendimi ariyorken olmaktan korktugum yerdeyim:)) demeyesin
KBB bakıyor yani, teşekkürler, aslında dahiliyeden de başlayabilirim başka sebebi varsa o yönlendirebilir.
Kilom normal aslında şu anda fazla değil
aynı ben de öyle dedim
Nasıl olabilir, olamaz, ben horlayamam
Doktora gitmediniz mi?
Çözüm aramadınız mı?
İnş çözülebilir bir şeydir ya
Daha bunun hamileliği bilmem nesi oluyordur evlilikte ah ahh insanlık halleri ama işte
O zaman mutlaka kbbye gitmelisin. Et vardir belki. Annem de horluyordu. Kemik yapisiyla ilgili falan demisti doktor. Kucuk bir operasyonla gecer demisti. Tabi annem korktu ameliyat falan istemedi olmadi da olanlar varmis yani.
Ben horlamama kendim uyaniyorum resmen. Benim de en buyuk sorunum bu oldu kac aydir
Erkek arkadaşım burun, bademcik kombosu yüzünden hormalada nirvanaya çıkıyor. Ama ne zaman beraber uyusak, uykusuz da kalsam yanında yatmak beni mutlu ettiğinden dürtmem bile ki uykuyu çok seven uykusuz kalınca da huysuz olan biriyim
Niye soğusun insanlar senden bu yüzden yahu.
Her gece uyursan valla rahatsiz edebiliyor. Heleki erken kalkacaksan heleki uykun zaten 40 defa bolunuyorsa ve dalamiyorsan: ( ozur dilerim romantik degilim fazla realistim: (Erkek arkadaşım burun, bademcik kombosu yüzünden hormalada nirvanaya çıkıyor. Ama ne zaman beraber uyusak, uykusuz da kalsam yanında yatmak beni mutlu ettiğinden dürtmem bile ki uykuyu çok seven uykusuz kalınca da huysuz olan biriyim
Niye soğusun insanlar senden bu yüzden yahu.
Ben gorundum. Hicbisey yok. Kilodan dedi doktor daYa azıcık gülümsedim valla şirin ama kendi kendini uyandırabilmek haha
Siz de bir görünün bence o zaman doktora:)
Yok bosamiyorlar ama evin maskarasi oluyosunBen de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani
İtiraf edeyim birkaç sene önce bana oluyordu o ağzı açık uyuma ama birkaç ay sürdü geçti neden bilmem
Şimdi de horlama çıktı başımıza
Sen doktora falan gittin mi?
Sana da mı oluyor Kudrocum
Her zaman olmuyor, gün içinde çok yorulduysam veya burnum tıkalıysa. Öyle gümbür gümbür, kapı pencere titreten türünde değil benimki.aynı ben de öyle dedim
Nasıl olabilir, olamaz, ben horlayamam
Doktora gitmediniz mi?
Çözüm aramadınız mı?
İnş çözülebilir bir şeydir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?