hımmm. bundan sonraki ilişkilerimde bu dediklerinizi dikkate alacağıma emin olabilirisiniz. yalnız bence biz kadınların yaptığı en büyük hata olaya hesaplaşma mantığıyla yaklaşmamız. ne yaşanmışsa her iki tarafta öyle yaşamak istediği için yaşanmıştır.
sürüm sürüm sürün lanet herif ! dersem eğer beklenti içerisine girerim. sürünsün isterim. süründü mü acaba diye merak ederim. gündemimi meşgul eder.
kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz.
herkes kendine yeter hayata tek başımıza başladık ve ölürken de tek başımıza öleceğiz.
mide ilaçlarıyla yaşadığım bir ay 30 gün geçirdim. midem deliniyordu üzüntüden. üzülmenin yeteri, kararı nedir? çözemedim. midesi delik bir annenin oğluma pek bir faydası yok diye düşünüp ayağa kalktım. üstümü başımı silkeledim. tiyatro sahnesi gibi olan yaşamımdan sıyrılıp sizler gibi seyirci koltuğuna oturup yaşamıma bakmak tek yaptığım.
tabiki boşanacağız. adli tatil bitsin onu bekliyorum. neden boşanmak istiyorum:
1-Salağın önde gideni 12 yıllık en iyi arkadaşım olan kocam kendini toz pembe bir hayat bekliyor sanıyor boşanınca. Görsün bakalım.
2-Ailesinden kurtuldum. O annesi olacak kadın çekilmez. O kadın baktığı diğer torununa ayaklarını falan öptürüyor. psikopatın önde gideni çünkü.o kadının yatacak yeri yok. yatacak yer bulunca toprak kabul etmez başıma kalır diye korkuyorum bende bu saflık olunca.
3-Oğlumun dengesiz insanlardan uzakta rahat ve aklı başında büyümesini istiyorum.
4-Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Adamın uzmanlığını, askerliğini zorunlu hizmeti bitirttirdim. Eh artık bensiz de yaşayabilir. Ben de bu hayatta varım demeliyim
5-Gece ayaklarımı duvara dayayıp televizyon izlemek, kitap okumak istiyorum. her daim morali bozuk 13 yaşında bir ergenin gönlünü hoş etmek istemiyorum artık
12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.
1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.
aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.
konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.
2 aydır peşindeyim. konuşuyorum. anlatıyorum. gel gitler içinde.
ama artık yoruldum. pes ediyorum.
bugün kesin kararımı verdim.
hoşçakal çocuk için teşekkürler
evlenme fıkrını gozdenmı gecırsem yenıden he ne dersın 21 gun var daha :18:
senin durumun için
istediğini yaşa. gönlüne göre. canın nasıl isterse. sevmek istiyorsan sev. çocuk istiyorsan o adamdan yap.ister annelik yap o adama ister geyşalık. gönlün nasıl çekerse .gönül senin gönlün. hesap, kitap ,taktik, numarayla bu işler yürümez bence. gönlünce isteyerek yaşadığın için işler sarpa sarsa da ileride benim gibi sadece "kahpe felek" diyebilirsin hırpalanmadan.
benim durumum için
Üzülme der Mevlana ..! istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.
canım, iliklerine kadar kadın,tüm gücüyle anne olan güzel insan;
Tam bir kadın gibi yaşa bu süreci,hıçkıra hıçkıra ağlamak mı istiyorsun?tutma kendini,o kadını deli gibi kıskanıyormusun? saklama içinde ,o adamı hala seviyormusun?kendine itiraftan kaçma,saçını başını mı yaptırmak istiyorsun?hala aynada o güzel alımlı kadını mı görmek istiyorsun? git kuaförüne,ulu orta ağlamak mı istiyorsun? ağla.Acını saklayarak gizleyerek ağlama.TAm bir kadın gibi geçir bu süreci,kalbindeki ışığı,zekanı pırıl pırıl oluşunu,ta buralardan hissediyorum. Tek sorunumuz ne biliyormusun ,kinden ,nefretten ,hasetten uzak hümanist aileler tarafından yetiştirildik,sevgi nedir,paylaşmak nedir biliyoruz,daha küçücükken karıncaları ezmeden yürümeyi öğreniyoruz,penceremizin önüne kuşlar için ekmek,bahçemize kediler için su koyarak büyütülüyoruz,onları öyle sevgisiz,buz kalpli görünce dayanamıyoruz,yardım edersek adam olurlar sanıyoruz,o da sevsin ,o da mutlu olsun istiyoruz,buna gücümüzün yeteceğine inanıyoruz,öyle ya herşeyi başarabileceğimize inanan,düşünce bizi yüreklendiren,dizlerimizdeki kanı silip,devam edebileceğimizi söyleyen aileler büyütüyor bizi...
Ama herşeyi başaramayız,tek problemimiz bu.
Sen ,sen olmaktan memnunsun,bırak gücünün yetemediği,düzeltemeyeceğin şeylerde olur,bırak tatlım, elinin değdiği herşeyi beyaza boyayamazsın,maalesef siyah daha güçlü beyazdan.Bir damla beyaz,siyahı beyaz edemez ama bir damla siyah,beyazı karartır.
Benım durumum içiinde bir zamanlar bu söz gecerliydi
şöylee ; şuanda 24.5 yasında 2.5 yasında bir tüp bebek yoluyla cocugu olmus(kendıyle gurur duyuyor ) o mucize bıyolojık babasını tanımıyor
işler sarpa sarmasın cünkü ben senin kadar güclü değildim artık hiç olamam da ,
lohusaydım savastan cıkmıs gıbıydım tedavılerden ve bır baska kadın bence ben cok guzel bı kadınım gerçekten yolda yurudugumde 10 kısıden 7 sı donup bakar bana , çirkin değil ama bana hiç benzemeyen bırıyle gitti ve bende bunu herkeze söylemiştim. neyse benım hıkayem dramatık
şimdi içimden geldiği gibi yasama zamanı
Hayat artık bana güzel olacak yüzüm gibi gözlerimin içide ışıl ışıl olacak
Allah nasip ederse
12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.
1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.
aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.
konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.
2 aydır peşindeyim. konuşuyorum. anlatıyorum. gel gitler içinde.
ama artık yoruldum. pes ediyorum.
bugün kesin kararımı verdim.
hoşçakal çocuk için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?