- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aradan 8 ay geçti
Davamız sürüyor ve o kızdan ayrıldı annesinin eteğinin altından çıkamıyor
kızını ilk aylarda hiç aramayan adam hergün arıyor alıyor
bana jestler yapıyor o değişti herşey değişti bende
ben artık onun msjlarına hemen cevap yazmıyorum, aramıyorum,hiç kimseyle bu konuyu konuşmuyorum ve önüme bakıyorum mecburum
sende böyle olacaksın zamanla sindireceksin ama tekbir pişmanlık var içimde keşke dön diye yalvarmasaydım ona keşke
iyiki kızım var ondan bana kalan o olmasaydı kızımda olmazdı..
herşey için ona teşkkür ettim bıraktım onuda tüm yaşadıklarımızıda,duygularımıda..
kızım bana yeter
ailemin hali vakit yerindedir. annem ve babam torun küçük ilgileniriz diye kendilerine ev almıştı bu ilden.sanıyorduki annemin babamın evine sığınacağım.
ev tutacağım. oğlum ve benim için. iki kişilik bir aile için dediğimde çok şaşırdı. bugün bu sebeple buluştuk.
konular yine sarpa sardı." eğer iş yerinde anlatmasaydın bu noktada olmazdık" dedi. kahkaha attım elimde olmadan. rezaleti yapan o utanması gereken ben. nedenmiş???! erdem nedir dedim? ahlak? dürüstlük? samimiyet?nedir??? kol kırılıp yen içinde kalmamalı. kalmayacağı için herkes adımlarını dikkatli atmalı. utanacağı şeyleri asla yapmamalı dedim. bayram dönüşü bu işi halledelim ben yoruldum kendi sesimi duymaktan sen bıkmadın dedim. yine alı al moru mor ayrıldı. üzgün falan da hissetmedim kendimi. niye hissedeceğim?
öyle demeyin ya feleğin ne suçu var
adam ve ailesi yapmış etmiş
felek, kader insanın kendi tecihidir
insan başına gelenler için feleği ve kaderi suçlayamaz
bizim kaderde tercih edemediğimiz şeyler dilimiz, rengimiz, vatanımız, ömrümüz vs dir
bu tür aslı omayan laflar büyük sorumluluk yükler söyleyene
peki bizi yakından tanıyan insanların tepkilerini yazayım sizlere siz söyleyin kararım ne kadar doğru
annem "alçak nasıl yapar.zaten dengesizdi iyi oldu"
babam "amaaan o dava açmazsa sen aç vur tekmeyi. kişiliksiz"
kardeşim "çok mutsuzdun abla son 1 senedir farkında değildin o zaten hep öyleydi. iyi yaptı gözün açıldı"
teyzem ve eniştem "ohhh beeee darısı bizim oğlanın başına nedir bu çocuklarımızın saf iyi niyetlerinden çektikleri"
kocamı ve beni 10 yıldır tanıyan ortak arkadaşlarımız " soa at o adamı sırtından yeter artık"
kalbim "eşşek sıpası, beceriksiz. aldatmayı bile beceremedi. hayatta neyi becerdin be adam?? "
aklım " oh be! nefes almak varmış"
kahve içerken arka masamda boşanmış ama çocuk için arefe günü biraraya gelmiş bir karı koca oturuyor. konuşmalar kadın: babası ben her gece şarkı söylüyorum kaan a çok seviyor. hangi şarkıyı soyluyoruz oğlum?
adam: hııı (ilgisiz)
ah be güzelim o adam geceleri ne şarkı söylediğinizi merak etseydi evde dururdu ya! bırak fiziksel olarak yaşadığını gör dugunuz belki bir belki iki saatinizde bay ilgisiz ne merak ediyorsa onu sorsun merak etmiyorsa da susup susup gitsin diyesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?