valla çok zor, insan başına gelmeden anlayamıyor aslında tam olarak. ama kendimi senin yerine koydum, eşinin durumunu da anlatmışsın. belki de iyi oldu bu kadar pasif bir adamı daha fazla sırtında taşımayacaksın. çok sevdiğiniyse ta burdan hissediyorum. dedimya kendimi senin yerine koydum, yerinde olsam öyle bir dava açarım ki o yeni evlenmek istediği zengin kadının mal varlığıyla bile altından kalkamaz. okul hayatında iş hayatında her daim yanında arkasında olmuşsun, bi çocuk vermişsin ama sırf para için annesinin lafıyla bir başka kadınla görüşüyor. hem de bulunduğunuz il çok küçükmüş, oldukça da gurur kırıcı.
bence o iş çıkışı görüşmelere de gitmeyin, hafta sonu isterse gelsin çocuğunu görsün. eve de almayın, siz de çıkmayın. çocuğu parka mı götürür, annesine mi götürür, sabah alır akşam da 5,6 gibi çok geç olmadan bırakır. siz de biraz kafa dinlersiniz kuaföre gidersiniz aslında sizin için de iyi olur. bunları söylememin nedeni hemen ayrılın demek değil, ama kararınız ayrılmaksa bunu bir anlasın. anladığım kadarıyla işin ciddiyetine varamamış hala eşiniz. biraz prova yapın bakalım hoşuna gidecek mi ayrı olmak?