hoşçakal çocuk için teşekkürler

aynen katılıyorum bana da öyle gelmedi
bu durumu eğlenceli hale getiriyor
Adam aldatmış ötesi mi var
ailesi desteği ile olcak iş değil adamın içinde varmış demek ki

kızlar bence en iyisi yapıyo konu sahibi, ki bende destekliyorum ve ona göre yorumlar yapıyorum, değmicek bi adam için gerek yok ciddi laf etmeye

bu olayda safsalak kocamın yakalanma macerasını anlatmadım ki en komedi tarafı orası. kocamın telefon hattı benim üzerime. benimde 1 aydır telefonla yatıp kalkan adamdan işkillenip şeytana uyup hatları ayrıntılıya geçireceğim tuttu. e telefona msj gidiyor hattınızın faturası x mailine gidecek diye. bu adamcağızda gizli aşkına diyorki "hanım çaktı galiba" gizli aşkıda başka ilden kargoyla buna hat yolluyor :))) bu da çantasında saklıyor hattı 2. gün ben enseliyorum. yahu be adam sen kapatma mısın dedim :))) çok alınmış bu lafa küsmüş ilk. resmen yavuz hırsız.

desene ya bitti gel ayrılalım. yok. illaki bir alavere dalavere yapılacak. kadına ne dersin. okumuş insanlar bunlar bide. yuh!!! vallahi üzülmüyorum arkadaşlar gülüyorum.

ayyy yemin ederimmm valla bu adam hiç bişeyi kendi aklı ile yapmıyo inan
kıss aldatmak aklına nerden geldii acaba
iana kimse olmasa yanımda yarıla yarıla gülecemm..kapatma nerden cıktı yahu..

kızlar bence en iyisi yapıyo konu sahibi, ki bende destekliyorum ve ona göre yorumlar yapıyorum, değmicek bi adam için gerek yok ciddi laf etmeye

Şunu hepimiz biliyoruz ki biz bayanlar aldatılcaz ve takmıyoruz eğlenceli ayağına yatıcaz külliyen yalan
yolarım o adamı parça pinçik edip ailesinin önüne atarım

çok haklısın. her kelimenin altına imzamı atarım. lakin bu adam benimle evlenmek için annesini karşısına aldı. 12 sene boyunca ah o kaynar kazana düşesice kaynana neler etti neler dedi bana. ama kocam bana hep sarılıp" göz yaşına kıyamam. sen nasıl dersen onu yapalım gülüm" diye teselli etti beni.
"ben halledicem herşey güzel olacak senin bir saniyelik üzüntüne dünyaları yakarım" derdi.

oğlu olmadan yemek yemez, uyumaz. annesine bir saat bırakıp dışarıda gezelim demezdi.

vallahi arkadaşlar bende şaşkınım. bir o kadar da soğuk kanlı. sanki kocam değil de 13 yaşında ergen bir oğlum var. :)

vallahi arkadaşım sen birçok şeyi aşmışsın..
Takdir ettiğim insanlar senin gibidir..
senin kimseye ihtiyacın yok bence..
ama birçok kişinin sana ihtiyacı var gibi..

ne kadar takdir edilesi bir özgüvene sahipsin..
Herşeyine MAŞALLAH senin..

Şunu hepimiz biliyoruz ki biz bayanlar aldatılcaz ve takmıyoruz eğlenceli ayağına yatıcaz külliyen yalan
yolarım o adamı parça pinçik edip ailesinin önüne atarım

sanmayın ki herşey güllük gülistanlıktı benim için.olayların başladığı 19 haziran-19 temmuz arasını malum şekilde geçirdim arkadaşlar.
kendimi kanapeden kanapeye atarak ağladım. yemek yemedim. mide ilaçlarıyla yaşadım (6 kilo verdim süper oldu) yıkanmadım.pis saçlarla dolaştım. aynı gömleği 1 hafta giydim. oğluma sarılıp ağladım. resimlerine bakıp ağladım. giysilerine sarılıp yattım. şarkılar söyledim. şarkı söyleyip geri manevra yaparken arabamın arkasını da vurdum. ona da ağladım. iş yerinde kocamın başka kadına kaçtığını müdürlerime anlattım (aynen böyle söyledim. başka kadına kaçtı) çünki ilimiz küçük bir il duyulacak. kadınla maddi bir birliktelik planlıyorsa herkes bilecek ve gurursuzca bunu kabul ederek bu maceraya atılacak.

hiiç üzülme herkes ettiğini çeker bu dünyada sap döner hesap döner. çocuğunu al evini tut çalışmana bak.yaşadığın herşeyi unut bak ne güzel bi hediyen var

sanmayın ki herşey güllük gülistanlıktı benim için.olayların başladığı 19 haziran-19 temmuz arasını malum şekilde geçirdim arkadaşlar.
kendimi kanapeden kanapeye atarak ağladım. yemek yemedim. mide ilaçlarıyla yaşadım (6 kilo verdim süper oldu) yıkanmadım.pis saçlarla dolaştım. aynı gömleği 1 hafta giydim. oğluma sarılıp ağladım. resimlerine bakıp ağladım. giysilerine sarılıp yattım. şarkılar söyledim. şarkı söyleyip geri manevra yaparken arabamın arkasını da vurdum. ona da ağladım. iş yerinde kocamın başka kadına kaçtığını müdürlerime anlattım (aynen böyle söyledim. başka kadına kaçtı) çünki ilimiz küçük bir il duyulacak. kadınla maddi bir birliktelik planlıyorsa herkes bilecek ve gurursuzca bunu kabul ederek bu maceraya atılacak.

boşver dallanıp budaklanmadan böyle anlattıgın iyi olmuşş
kadın baska şehirdemi eger değilse
aynı sehirdeysenizz amann hemen git oralardan...:19:

canım Allah sana sabır sağlık versin.çok ugrasmıssın ama vaz gecirememişsin , yapacagın herseyi yaptıysan bırak artık ugrasma... senin çırpınmanla, tek taraflı bir cırpınmanla olacak bir evlilik her an tekrar bozulmaya müsayit demektir...ben şuan cok sinirlendim... annemin başına aynı senin işin geldi...yuvası varken 2. evliliğine çanak tutan o ailesinin burnundan gelsin...sen şuan mazlumsun, bırak onları, uğraşma kendini yıpratmanla kalacaksın... Allah belalarını versin...

neden dil döküyorsunuz ki...
bir başkasını size tercih etmiş birine diyeceğiniz tek bir kelime olabilir.... "eyvallah..."

ha birde eşinizin beyaz kanatları ve kafasının üstünde parıldayan bir çember yoksa işinizi, mesleğinizi onun için bırakmayın derim....

tamamen anlayabilmek için ve tüm saflığımla soruyorum :) siz gerçekten boşanmayı düşünüyor musunuz?

tabiki boşanacağız. adli tatil bitsin onu bekliyorum. neden boşanmak istiyorum:

1-Salağın önde gideni 12 yıllık en iyi arkadaşım olan kocam kendini toz pembe bir hayat bekliyor sanıyor boşanınca. Görsün bakalım.
2-Ailesinden kurtuldum. O annesi olacak kadın çekilmez. O kadın baktığı diğer torununa ayaklarını falan öptürüyor. psikopatın önde gideni çünkü.o kadının yatacak yeri yok. yatacak yer bulunca toprak kabul etmez başıma kalır diye korkuyorum bende bu saflık olunca.
3-Oğlumun dengesiz insanlardan uzakta rahat ve aklı başında büyümesini istiyorum.
4-Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Adamın uzmanlığını, askerliğini zorunlu hizmeti bitirttirdim. Eh artık bensiz de yaşayabilir. Ben de bu hayatta varım demeliyim
5-Gece ayaklarımı duvara dayayıp televizyon izlemek, kitap okumak istiyorum. her daim morali bozuk 13 yaşında bir ergenin gönlünü hoş etmek istemiyorum artık

bu olayda safsalak kocamın yakalanma macerasını anlatmadım ki en komedi tarafı orası. kocamın telefon hattı benim üzerime. benimde 1 aydır telefonla yatıp kalkan adamdan işkillenip şeytana uyup hatları ayrıntılıya geçireceğim tuttu. e telefona msj gidiyor hattınızın faturası x mailine gidecek diye. bu adamcağızda gizli aşkına diyorki "hanım çaktı galiba" gizli aşkıda başka ilden kargoyla buna hat yolluyor :))) bu da çantasında saklıyor hattı 2. gün ben enseliyorum. yahu be adam sen kapatma mısın dedim :))) çok alınmış bu lafa küsmüş ilk. resmen yavuz hırsız.

desene ya bitti gel ayrılalım. yok. illaki bir alavere dalavere yapılacak. kadına ne dersin. okumuş insanlar bunlar bide. yuh!!! vallahi üzülmüyorum arkadaşlar gülüyorum.

Kontor de yüklemiş mi? :ssz:
Liseli aşıklar gibi. Babam öğrendi, telefonumu aldı der o ona hat alır. Hay allah. :1: Gerçi artık liseliler bile aştı ya bunu :1:
Kız yer mi onun arş-ı alaya değen totosu seni boşamaya? :27:
Nasıl doktor olmuş bu çözemedim. İnsan kendine bi hat alamıyosa :26:

peki bizi yakından tanıyan insanların tepkilerini yazayım sizlere siz söyleyin kararım ne kadar doğru

annem "alçak nasıl yapar.zaten dengesizdi iyi oldu"
babam "amaaan o dava açmazsa sen aç vur tekmeyi. kişiliksiz"
kardeşim "çok mutsuzdun abla son 1 senedir farkında değildin o zaten hep öyleydi. iyi yaptı gözün açıldı"
teyzem ve eniştem "ohhh beeee darısı bizim oğlanın başına nedir bu çocuklarımızın saf iyi niyetlerinden çektikleri"
kocamı ve beni 10 yıldır tanıyan ortak arkadaşlarımız " soa at o adamı sırtından yeter artık"

kalbim "eşşek sıpası, beceriksiz. aldatmayı bile beceremedi. hayatta neyi becerdin be adam?? "
aklım " oh be! nefes almak varmış"

''Kocam, eşim, eşşek sıpası.'' Bunlar sevilen insnalara söylenir. Sen de seviyosun. Hatta belkide onu suçlamıyosun. Aldatılmak gerçekten zor ama sen bu süreçleri bi şekilde atlatmışsın. Sana biyıkım daha yaşatmadan sen hayatını başına yık. Zaten olurda o kadınla ileride hayatları birleşirse bu anne-baba bagımlısı adam kendini iyice pasif ve aciz hissedicektir o kadın karşısında. Öyle kadınlar istediklerini aldıktan sonra üzerlerinde hakimiyet kurarlar, ulaştıktan sonra o kadarda cazip gelmez. Velhasıl bi gelecek yok. Yasak onlara tatlı gelmiş.

Yalnız ben hala bu kadar soğukkanlı olmanıza şaşırıyorum.. Boşanmayı düşünüyorsunuz ama konuşmalarınız çok rahat.. Bu durum beni korkuttu açıkçası.. Bence yardım almalısınız.. Çocuğunuz için en azından.. Şu anda bu durumda olmanız ileride telafisi imkansız sonuçlar doğurabilir ve çok büyük bir patlama yaşayabilirsiniz.. Pek sağlıklı bulmadım ve inanın çok üzüldüm..

peki eşiniz o kaçtığı kadınla mı birlikte şu anda?

nerdeeee! farklı şehirdeler. bizim saftirik evi terketti hemen kaçar yanına gider sanmıştım ama anasının evinden çıkamadı daha. dur az sakinleşsin diye bekliyor sanırım. birde olay yeniydi yani 1 aydır sadece telefonda konuşmaya başlamışlar. ben çomak soktum enseleyerek.
ham meyvayı dalından kopardım yani :))) olay olgunlaşamadı.

valla çok zor, insan başına gelmeden anlayamıyor aslında tam olarak. ama kendimi senin yerine koydum, eşinin durumunu da anlatmışsın. belki de iyi oldu bu kadar pasif bir adamı daha fazla sırtında taşımayacaksın. çok sevdiğiniyse ta burdan hissediyorum. dedimya kendimi senin yerine koydum, yerinde olsam öyle bir dava açarım ki o yeni evlenmek istediği zengin kadının mal varlığıyla bile altından kalkamaz. okul hayatında iş hayatında her daim yanında arkasında olmuşsun, bi çocuk vermişsin ama sırf para için annesinin lafıyla bir başka kadınla görüşüyor. hem de bulunduğunuz il çok küçükmüş, oldukça da gurur kırıcı.

bence o iş çıkışı görüşmelere de gitmeyin, hafta sonu isterse gelsin çocuğunu görsün. eve de almayın, siz de çıkmayın. çocuğu parka mı götürür, annesine mi götürür, sabah alır akşam da 5,6 gibi çok geç olmadan bırakır. siz de biraz kafa dinlersiniz kuaföre gidersiniz aslında sizin için de iyi olur. bunları söylememin nedeni hemen ayrılın demek değil, ama kararınız ayrılmaksa bunu bir anlasın. anladığım kadarıyla işin ciddiyetine varamamış hala eşiniz. biraz prova yapın bakalım hoşuna gidecek mi ayrı olmak?

tabiki boşanacağız. adli tatil bitsin onu bekliyorum. neden boşanmak istiyorum:

1-Salağın önde gideni 12 yıllık en iyi arkadaşım olan kocam kendini toz pembe bir hayat bekliyor sanıyor boşanınca. Görsün bakalım.
2-Ailesinden kurtuldum. O annesi olacak kadın çekilmez. O kadın baktığı diğer torununa ayaklarını falan öptürüyor. psikopatın önde gideni çünkü.o kadının yatacak yeri yok. yatacak yer bulunca toprak kabul etmez başıma kalır diye korkuyorum bende bu saflık olunca.
3-Oğlumun dengesiz insanlardan uzakta rahat ve aklı başında büyümesini istiyorum.
4-Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Adamın uzmanlığını, askerliğini zorunlu hizmeti bitirttirdim. Eh artık bensiz de yaşayabilir. Ben de bu hayatta varım demeliyim
5-Gece ayaklarımı duvara dayayıp televizyon izlemek, kitap okumak istiyorum. her daim morali bozuk 13 yaşında bir ergenin gönlünü hoş etmek istemiyorum artık

size hayran kaldım şu anda! keşke her kadın bu kadar güçlü durabilse..kocamdır aldatır,1-2 fiske vurur,evine geri döner mantığında olmasa...şu son 2 madde bile ne yaşadığnızı çok güzel açıklıyor..umarım çocuğunuz ve siz çok mutlu olursunuz..eşiniz için iyi dileklerim yok maalesef!!

Yalnız ben hala bu kadar soğukkanlı olmanıza şaşırıyorum.. Boşanmayı düşünüyorsunuz ama konuşmalarınız çok rahat.. Bu durum beni korkuttu açıkçası.. Bence yardım almalısınız.. Çocuğunuz için en azından.. Şu anda bu durumda olmanız ileride telafisi imkansız sonuçlar doğurabilir ve çok büyük bir patlama yaşayabilirsiniz.. Pek sağlıklı bulmadım ve inanın çok üzüldüm..

aslına bakarsan soğukkanlılığımın sebebi evliliğimi sorguladığım bir dönemim olmuştu geçen 6 ay. 3 tane trafik kazası geçirdim arka arkaya. Büyükbabam vefat etti. Oğluma otizm başlangıcı teşhisi kondu daha doğrusu ya otizm ya ileri zeka göstergesi denildi. (ki kocam kesinlikle kabul etmedi bunu. doktora götürtemedim çocuğu. annemin desteği ve çabalarıyla gizlice psikologlara götürerek ilgilenerek aştık allaha şükür normal oğlum şimdi) bu sürede ailesi hasta ruhlu davranmaya devam etti. o erkek gibi yanımda olmadı. hep ilgi istedi hep ilgi istedi. oğlunu kıskandı. ne yapıyorum ben dediğim bir 6 ayın sonunda bu işler oldu. ondan rahatım.

korkusundan sığınmıştır anasının yanına. madem sevgilisi zenginmiş sana tazminat öderken de sponsor oluversin kadın, hem kendi adına açılan tazminatı hem de evli sevgilisinin ödeyeceği parayı ödesin. yok öyle romantik romantik takılmak elini cebine atsın zenginmiş madem. kolay mı bu işler öyle hat alıp göndermekle mesajlarla şiirlerle çiçekle böcükle olmaz risk alacaklar haliyle.

bence siz hala kadının çirkinliği! zenginliği! hatta koca adamı ailesinin zorla gerdeğe sokmak istediği bir saftirikolarak nitelendirip, bir takım bahanelerinin arkasına saklanıyorsunuz.
hatta pişman olcak, kimse onu çekmez diyorsunuz....
o zaten sizin gibi merhametli hatta geyşa bir kadın tarfından yedirilmiş, içirilmiş, büyütlmüş.
sanırım şimdi kendine çirkin! de olsa bir kadın bulmuş.
bir an önce gerçekleri görürseniz aldatılma aşamsının 2. basamağına geçer ve daha çabuk kurtulursunuz bu illetten....
kendinizi kandırmayın artık. nasıl olması gerekiyorsa bu duyguyuda o şekilde yaşayın....

Son düzenleme:
Back
X