hoşçakal çocuk için teşekkürler

psikolojik yardım alıyormusunuz suan??? çünkü çok soğukkanlısınız maşallah . hep böyle olursunuz inşallah

bence siz hala kadının çirkinliği! zenginliği! hatta koca adamı ailesinin zorla gerdeğe sokmak istediği bir saftirik bahanelerinin arkasına saklanıyorsunuz.
hatta pişman olcak, kimse onu çekmez diyorsunuz....
o zaten sizin gibi merhametli hatta geyşa bir kadın tarfından yedirilmiş, içirilmiş, büyütlmüş.
sanırım şimdi kendine çirkin! de olsa bir kadın bulmuş.
bir an önce gerçekleri görürseniz aldatılma aşamsının 2. basamağına geçer ve daha çabuk kurtulursunuz bu illetten....
kendinizi kandırmayın artık. nasıl ılması gerekiyorsa bu duyguyuda o şekilde yaşayın....

hımmm. bundan sonraki ilişkilerimde bu dediklerinizi dikkate alacağıma emin olabilirisiniz. yalnız bence biz kadınların yaptığı en büyük hata olaya hesaplaşma mantığıyla yaklaşmamız. ne yaşanmışsa her iki tarafta öyle yaşamak istediği için yaşanmıştır.

sürüm sürüm sürün lanet herif ! dersem eğer beklenti içerisine girerim. sürünsün isterim. süründü mü acaba diye merak ederim. gündemimi meşgul eder.

kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz.

herkes kendine yeter hayata tek başımıza başladık ve ölürken de tek başımıza öleceğiz.

bence de bir an önce dava açın üstünüzdeki yükü atın.emin olun herşeyden önce cocugunuz için hiç sağlıklı bir durum değil. yaşadıgınız yer küçükse bu durum kısa zamanda cocugunuzun kulagına da gider dengesiz cahil insan cok baban kaçmış bile derler cocugunuza...artı sizin bu depresif durumu atmış ayağına yatmanız da normal değil.önce hayatınızı karartmıssınız şimdi işin dalgasındasınız ama bence hala içinizde büyük öfke var ve sevdiğğiniz için o malla konuşmaya ikna etmeye çalışmışsınız.okuduğum ve anladığım kadarıyla eski eşiniz,silik olarak geçirdiği çocukluk ve ergenlik dönemini doktor olarak statü sahibi olarak ve sizi bularak atlatmaya çalışmış.okumakla adam olunmuyor maalesef saglıklı bir kişiliği yok.kendisine telefon hattı aldırıp kargoyla yollatacak kadar salak- beceriksiz ve aptal.anladıgım kadarıyla ailesi de paragözmüş sizden istediklerini bulamayınca işte onu onaylamışlar.emin olun bence eski kaynananızgil de sırf sizi cekemedikleri için sizi vaktiyle kabul etmemişlerdir.genelde öyle oolur çünkü kendileri büyksünen ve bilinçaltında kendılerını ezik hisseden insanlar kendilerini üstün göstermeye çalışır ve herkesi kolay kolay begenmezler.bence ailecek sorunlu onlar.siz de cocuktan öte hala seviyorsunuz ve merhamet edıyorsunuz bu adama. nasıl bakacaklar affetseniz yüzünüze ailesiyle.baksana adama öyle salak ki karısı anlayınca anasının eteğinin altına saklanmış...hem ne derece bi kişilik bozukluğu bu kii, sizinle iş cıkısı buluşmak gezmek istio hem de işine gelince o kadınla fingirdiyo. kardeşim bu adama sen çoookkk tolerans tanımışsın zaten yıllardır,emin ol senin affedeceğini sanıo hala o ufak beyinciği ile. bırak g.tünn üstüne hanyayyı konyayı görsün.iki gün sonra o kadında anlar ne mal oldugunu bırakır zaten.böyle tiplerden uzak dur bi daha da niye dıosun yeni bir düzeltme zamanı dıe bırak ya tüm kişilik bozukluğu olanlar kendıne baksın.sen karakteri oturmus oturaklı beyefendi kendinden emin bi adam bul.cocugunu da o aileden ve babadan uzak tut durumu kısaca ona özetle. baban bizimle artık yaşamak istemıyor ama hala seni cok sevıyor istediğin zaman onunla görüşebilirsin de. bu kadar dava olayından falan da uzak tut cocugu bunlar senden tazmınat nafaka falan istemezse de yat kalkşükret...

aslına bakarsan soğukkanlılığımın sebebi evliliğimi sorguladığım bir dönemim olmuştu geçen 6 ay. 3 tane trafik kazası geçirdim arka arkaya. Büyükbabam vefat etti. Oğluma otizm başlangıcı teşhisi kondu daha doğrusu ya otizm ya ileri zeka göstergesi denildi. (ki kocam kesinlikle kabul etmedi bunu. doktora götürtemedim çocuğu. annemin desteği ve çabalarıyla gizlice psikologlara götürerek ilgilenerek aştık allaha şükür normal oğlum şimdi) bu sürede ailesi hasta ruhlu davranmaya devam etti. o erkek gibi yanımda olmadı. hep ilgi istedi hep ilgi istedi. oğlunu kıskandı. ne yapıyorum ben dediğim bir 6 ayın sonunda bu işler oldu. ondan rahatım.

Çok geçmiş olsun hem de bütün yaşadıklarınız için.. Herkesin kaldıramayacağı ağır travmalar mevcut hayatınızda.. Gerçekten çok güçlü bir kadınsınız, tebrik ederim.. Ancak işte bu güçlü görüntünün kaldıramadığı bir durumda hem de belki de hiçbir sorun yokken bir gün çıkacak olan yorgun kadın sizi çok zor durumda bırakabilir.. O dönemde ise toparlanmak çok daha zor olur diye düşünüyorum.. Psikolog muyum hayır.. Sadece avukatım ama boşanma konusunda gelen kadınları çok iyi biliyorum. İlk andaki soğukkanlılık ileride yaşamınız için felakete dönüşebiliyor.. Onun için söyledim, yoksa amacım kesinlikle yargılamak değil.
Ama acınızı dilediğiniz gibi ve dilediğiniz sürece yaşamalısınız ki, adama hoşçakal derken sağlıklı ve huzurlu bir yaşama merhaba diyebilesiniz..

hımmm. bundan sonraki ilişkilerimde bu dediklerinizi dikkate alacağıma emin olabilirisiniz. yalnız bence biz kadınların yaptığı en büyük hata olaya hesaplaşma mantığıyla yaklaşmamız. ne yaşanmışsa her iki tarafta öyle yaşamak istediği için yaşanmıştır.

sürüm sürüm sürün lanet herif ! dersem eğer beklenti içerisine girerim. sürünsün isterim. süründü mü acaba diye merak ederim. gündemimi meşgul eder.

kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz.

herkes kendine yeter hayata tek başımıza başladık ve ölürken de tek başımıza öleceğiz.

ilk mesajımı bilmem okudunuz mu ama ben zaten beddua edin, yada kendinizi küçük düşürüp kadınla karşıkarşıya gelin demedim..... hatta bence o adamla birdaha hiç karşılaşmayın....
bir "eyvallah" yeter. ama ağlamak istiyorsanız ağlayın... üzüntünüzü yaşayın. çünkü evliliğinizden bahsederken çok güzeldi, çok büyük bir aşktı diye tasvir etmişsiniz. şimdi boşanınca sanmıyorumki yapacağınız tek şey ayaklarınızı uzatıp kitap okumak olsun....
neyse. yaşanması gerekenler yaşanıyor maalesef. size güzel bir gelecek diliyorum....

Duruşunuz, sakin oluşunuz güzel. Yalnız ilişkiniz sanki bir karı koca ilişkisi gibi değil de anne oğul gibi. Yanlış anlamayın ama annesinin yapmadığı özveriyi siz yapmışsınız. Evlilik için iki tarafın eşit şekilde özveri göstermesi taraftarıyım. Dengeler bozulunca kendilerini bir şey sanıyorlar işte. Ayrıv-ca lütfen ama lütfen kendinize bunu yapmayın. Daha genç bir hanım olarak daha haysiyetli insanlarla hayatınızı sürdürmelisiniz.

adli tatil bitince boşanacağım. affetmek. yeniden aynı evde durmak falan söz konusu değil. sadece nefret etmiyorum. kendimi kullanılmış da hissetmiyorum. haykırdığım. haksızlık!!!!! neden beeeeen!!!! diye ağladığım bir dönem de oldu. serin kanlılıkla yaşadıklarımı paylaşmak istedim. "atlatmış ayağına yatmak" gibi bir açıklama beni gülümsetiyor. herkesi memnun edecekse dün mustafa ceceliden ES i açtım. ağlaya yazdım. ama olmadı.
ardından Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You) açtım moralim yerine geldi. pedikür yaptım. çamaşır yıkadım.

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum.
tek yapacağın şey şimdiki gibi ayakta dimdik durmak ne olursa olsun ileride de.

kadının parası göz boyamış iyice. Allah ıslah etsin.

bencede donuna kadar almakta fayda var, donunuda yer bezi yaparsın :D

bu mesaja kesınlıkle katılıyorum. aılesının agzıyla hareket eden bır kısılıksızden koca olsa nolur olmasa. hem ılgı gostermesı gereken daha cok o sız yeterınce yapmıssıınız zaten.

Son düzenleme:
Su akar yolunu bulur.

Benim hikayem bire bir aynı olmasa da sizinkine çok benziyor.

Acı, öfke, kendini değersiz hissetme, verilen emekler için pişmanlık..

Aşama aşama hepsi yaşanacak ve geçecek.

Yeni bir hayat, yeni bir düzen hepsi olacak. Seyredilmiş bir filmin ya da okunmuş, kenara atılmış bir romanın kahramanı gibi gelecek size o adam.

Duygularınızı bastırmaya çalışmayın. Acının da hakkını vermek gerek, mücadelenin de. Ki ruhunuzda tortusu kalmasın.

"Çocuk için teşekkürler" cümlesini kuruyorsanız zaten size önerebileceğim hiç bir şey kalmıyor. Evladınızla güzel bir hayat bekliyor sizi.

O çocuğu kaybetmeyi göze alana Allah akıl fikir versin. Başka ne denir ki?

adli tatil bitince boşanacağım. affetmek. yeniden aynı evde durmak falan söz konusu değil. sadece nefret etmiyorum. kendimi kullanılmış da hissetmiyorum. haykırdığım. haksızlık!!!!! neden beeeeen!!!! diye ağladığım bir dönem de oldu. serin kanlılıkla yaşadıklarımı paylaşmak istedim. "atlatmış ayağına yatmak" gibi bir açıklama beni gülümsetiyor. herkesi memnun edecekse dün mustafa ceceliden ES i açtım. ağlaya yazdım. ama olmadı.
ardından Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You) açtım moralim yerine geldi. pedikür yaptım. çamaşır yıkadım.

Kayınvalidem eşim henüz bebekken aldatılmış ve yıllardır öcünü alacağı günü bekliyor. Ama alamıyor ve bu durum onun her geçen gün daha da tükenmesine sebep oluyor. Eski kocasına söyleyemediklerini yapamadıklarını alamadığı hıncını çevreden çıkarıyor (ki ben de nasiplendim eski konularımı bilen bilir) ve insanlar ondan uzaklaşmaya başladılar. Hala kayınpederimin mesela grip olduğunu duysa "duuuur dur bunlar daha iyi günleri" gibi saçma sapan şeyler konuşuyor. Affetmek konusunda size sonuna kadar hak veriyorum. Ne gereği var sinir hastası olmaya?

nefret etmediğin çok belli zaten canım :) sevdiğin çok net anlaşılıyo. ama dışardan yazılanlarla senin cevaplarını okuyunca insan içinde büyük fırtınalar var da işi dalgaya verip atlatmaya çalışıosun gibi hissediyor.sen hiç sıkma canını kendini yorma, ayağına taş dokunursa da allahtan diye bir deyim vardır. belki de allah sen oğlunla daha rahat ilgilen diye memur olmana yaşadıklarına sebep oldu :) herşeyde vardır bir hayır. emin ol çok başı dik bir kadnsın sen.çevremde aldatılan kadınlar var gepegenç güzel, yeri gelmiş dayak yemişler yeri gelmiş kaynanalarına hizmetçi olmuşlar herşeye gözyumdukları halde kocaları pavyon karlarına para yedirir eve barka gelmez sevgili dost tutar olmuş. hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar.el alem ne der düşüncesi falan filan.kendini tabiki kullanılmış hissetmıyorsun herşeyi gönüllü isteyerek severek yapmışsın.insan evlenırken karsı taraf reddedince gözlerine sokmak istercesine onlara iyi davranıyor sırf eşini onlara utandırmamak için maalesef bazen de böyle oluyor. ya vekil de bol bol hakkında en hayırlı şeyler neyse bir an evvel gerçekleşsin. tayin ister gidersin oradan sonra kendine yeni bi hayat kurarsın...çook öpüyorum niye ben deme kimisi hastalıkla kimisi sağlıkla kimisi ölümle kimisi kocayla herkesin bir türlü sınavı var bu dünyada...

nasıl bi kadar rahatsınız anlamadım?
sizin istediğiniz de buydu sanırım...
insanın yapısında bile olsa aldatımak bu ya kadınlığın gururu!...

siz asla eşinizden boşanamazsınız bunu buraya yazıyorum adli tatil bittikten sonra buraya dönmenizi sabırsızlıkla bekliycem :32::32::32:

şimdi boşanmazsam bu adamla evliliği sürdürebilmem için (ki evlilik derken aynı evde yaşama anlamında.huzurla yaşama)

1-onun 7/24 kameralar tarafından izlenmesi lazım.
2-cep telefonu kullanmaması lazım
3-benim işten ayrılıp onunla işe gitmem lazım olur ya yolda biri kargoyla bir paket yollar
4-Ailesiyle kesinlikle görüşmemesi ve haklarında devamlı atıp tutması lazım.

lazım da lazım. büyümesi lazım.

yani boşanmak değil mesele derken bunu kastettim. huzurlu yaşam. güven duygusu. kaliteli yaşam. dolu dolu yaşanması gereken bir ömür.

şimdi boşanmazsam bu adamla evliliği sürdürebilmem için (ki evlilik derken aynı evde yaşama anlamında.huzurla yaşama)

1-onun 7/24 kameralar tarafından izlenmesi lazım.
2-cep telefonu kullanmaması lazım
3-benim işten ayrılıp onunla işe gitmem lazım olur ya yolda biri kargoyla bir paket yollar
4-Ailesiyle kesinlikle görüşmemesi ve haklarında devamlı atıp tutması lazım.

lazım da lazım. büyümesi lazım.

yani boşanmak değil mesele derken bunu kastettim. huzurlu yaşam. güven duygusu. kaliteli yaşam. dolu dolu yaşanması gereken bir ömür.

rabbim sabrınızı arttırsın aldığınız kararda adım adım ilerlemeyi nasip etsin .umarım oğlunuzla yepyeni huzur dolu bir yaşantınız olur ve o zatı muhteremden eser kalmaz sizin hayatınızda...

woohoo acılara inat gülen bir zeki yüz :)

yalnız tek sorun, kocan gerçekten oldukça zayıf karakterli bir adam
ola ki şu an görüşmeler yaptığı kadın, onu dehlerse, senin kapına gelecektir yüzde yüz
ne zaman olur bilmem ama bu forumda bir konu vardı daha önceden
adam eski sevgilisine kaçtı, 7 ay o kadınla yaşadı, sonra konu sahibine döndü
(konu sahibi, boşanma davasını çekip, kocasını kabul etmişti hikayenin sonunda)

şu an ailenle aynı şehirde misin?
tayin vs bişeyler düşünüyo musun?
kocanla aynı şehirde yaşamaya devam mı edeceksin?

bir de adli tatil varken dava açılabiliyor diye biliyorum

ben bir soru sormuştum ama cevap alamadım.. neyse artık...sabrınıza, dik duruşunuza sağlık

Son düzenleme:
Back
X