Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence siz hala kadının çirkinliği! zenginliği! hatta koca adamı ailesinin zorla gerdeğe sokmak istediği bir saftirik bahanelerinin arkasına saklanıyorsunuz.
hatta pişman olcak, kimse onu çekmez diyorsunuz....
o zaten sizin gibi merhametli hatta geyşa bir kadın tarfından yedirilmiş, içirilmiş, büyütlmüş.
sanırım şimdi kendine çirkin! de olsa bir kadın bulmuş.
bir an önce gerçekleri görürseniz aldatılma aşamsının 2. basamağına geçer ve daha çabuk kurtulursunuz bu illetten....
kendinizi kandırmayın artık. nasıl ılması gerekiyorsa bu duyguyuda o şekilde yaşayın....
aslına bakarsan soğukkanlılığımın sebebi evliliğimi sorguladığım bir dönemim olmuştu geçen 6 ay. 3 tane trafik kazası geçirdim arka arkaya. Büyükbabam vefat etti. Oğluma otizm başlangıcı teşhisi kondu daha doğrusu ya otizm ya ileri zeka göstergesi denildi. (ki kocam kesinlikle kabul etmedi bunu. doktora götürtemedim çocuğu. annemin desteği ve çabalarıyla gizlice psikologlara götürerek ilgilenerek aştık allaha şükür normal oğlum şimdi) bu sürede ailesi hasta ruhlu davranmaya devam etti. o erkek gibi yanımda olmadı. hep ilgi istedi hep ilgi istedi. oğlunu kıskandı. ne yapıyorum ben dediğim bir 6 ayın sonunda bu işler oldu. ondan rahatım.
hımmm. bundan sonraki ilişkilerimde bu dediklerinizi dikkate alacağıma emin olabilirisiniz. yalnız bence biz kadınların yaptığı en büyük hata olaya hesaplaşma mantığıyla yaklaşmamız. ne yaşanmışsa her iki tarafta öyle yaşamak istediği için yaşanmıştır.
sürüm sürüm sürün lanet herif ! dersem eğer beklenti içerisine girerim. sürünsün isterim. süründü mü acaba diye merak ederim. gündemimi meşgul eder.
kocamın gerçekten kendisine değer veren biriyle birlikte olmasını isterim ki çocuğumun babası perişan olmasın sağlığı keyfi yerinde olsun çocuğuyla yine bir şekilde ilgilensin. kadının fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsetmem o yüzden. yani çok iyi tanıdığım insanın taleplerini karşılayamaz.
herkes kendine yeter hayata tek başımıza başladık ve ölürken de tek başımıza öleceğiz.
bencede donuna kadar almakta fayda var, donunuda yer bezi yaparsın![]()
adli tatil bitince boşanacağım. affetmek. yeniden aynı evde durmak falan söz konusu değil. sadece nefret etmiyorum. kendimi kullanılmış da hissetmiyorum. haykırdığım. haksızlık!!!!! neden beeeeen!!!! diye ağladığım bir dönem de oldu. serin kanlılıkla yaşadıklarımı paylaşmak istedim. "atlatmış ayağına yatmak" gibi bir açıklama beni gülümsetiyor. herkesi memnun edecekse dün mustafa ceceliden ES i açtım. ağlaya yazdım. ama olmadı.
ardından Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You) açtım moralim yerine geldi. pedikür yaptım. çamaşır yıkadım.
adli tatil bitince boşanacağım. affetmek. yeniden aynı evde durmak falan söz konusu değil. sadece nefret etmiyorum. kendimi kullanılmış da hissetmiyorum. haykırdığım. haksızlık!!!!! neden beeeeen!!!! diye ağladığım bir dönem de oldu. serin kanlılıkla yaşadıklarımı paylaşmak istedim. "atlatmış ayağına yatmak" gibi bir açıklama beni gülümsetiyor. herkesi memnun edecekse dün mustafa ceceliden ES i açtım. ağlaya yazdım. ama olmadı.
ardından Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You) açtım moralim yerine geldi. pedikür yaptım. çamaşır yıkadım.
siz asla eşinizden boşanamazsınız bunu buraya yazıyorum adli tatil bittikten sonra buraya dönmenizi sabırsızlıkla bekliycem![]()
şimdi boşanmazsam bu adamla evliliği sürdürebilmem için (ki evlilik derken aynı evde yaşama anlamında.huzurla yaşama)
1-onun 7/24 kameralar tarafından izlenmesi lazım.
2-cep telefonu kullanmaması lazım
3-benim işten ayrılıp onunla işe gitmem lazım olur ya yolda biri kargoyla bir paket yollar
4-Ailesiyle kesinlikle görüşmemesi ve haklarında devamlı atıp tutması lazım.
lazım da lazım. büyümesi lazım.
yani boşanmak değil mesele derken bunu kastettim. huzurlu yaşam. güven duygusu. kaliteli yaşam. dolu dolu yaşanması gereken bir ömür.