konunuzu bastan sona okumaya calıstım hep sıır tadında cumleler kıtap yazmaya baslamıssınız sanırım ılk kıtabınız burda bıraz pratik yapıyorsunuz .yasadıklarınıza dıyecek sozum yok yalan felan demıyorum denemezde zaten aglayıp sızlanın uzulun ben sımdı yapıcam aaa dostlarda dıyın demıyorumda bıraz sırkelenın ve kendınıze gelın sıze yazılan yorumlara bıle sıır gıbı cvp vermıssınız bu sıırsel yasam tarzı sızı daha cok bunalıma sokar yakında markete gıttıgınızde bıle .HEY BAKKALCI ACILARIMA ORTAK OLACAK ASITLI BIR kola AYNI ZAMANDA BENI YUMUSATACAK YUMUSACIK BIR ETİ PUF ISTIYORUM falan dersınız kendı ıyılıgınız normale donun lutfen yok ben kıtap yazmaya basladım ılk deneyımım dersenız yazdıgınız sıırsel kelımelere bızde cemal sureyya gıbı karsılık verırız
Ben de bu yorumu ayakta alkisliyorum. Daha once de dedigim gibi uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ama boylesini ilk kez okuyorum. Bu kadar da kitap cumleleriyle anlatilmaz ki bir ayrilik konusu. Tamam ayrilmissin guclu bir kadin ornegi sergiliyorsun ama daha samimi ve gercekci sozler kullanabilirsin anlatiminda. Kitap mi okudum bir aldatilma hikayesi mi anlamadim dogrusu.