hoşçakal çocuk için teşekkürler

konunuzu bastan sona okumaya calıstım hep sıır tadında cumleler kıtap yazmaya baslamıssınız sanırım ılk kıtabınız burda bıraz pratik yapıyorsunuz .yasadıklarınıza dıyecek sozum yok yalan felan demıyorum denemezde zaten aglayıp sızlanın uzulun ben sımdı yapıcam aaa dostlarda dıyın demıyorumda bıraz sırkelenın ve kendınıze gelın sıze yazılan yorumlara bıle sıır gıbı cvp vermıssınız bu sıırsel yasam tarzı sızı daha cok bunalıma sokar yakında markete gıttıgınızde bıle .HEY BAKKALCI ACILARIMA ORTAK OLACAK ASITLI BIR kola AYNI ZAMANDA BENI YUMUSATACAK YUMUSACIK BIR ETİ PUF ISTIYORUM falan dersınız kendı ıyılıgınız normale donun lutfen yok ben kıtap yazmaya basladım ılk deneyımım dersenız yazdıgınız sıırsel kelımelere bızde cemal sureyya gıbı karsılık verırız

Ben de bu yorumu ayakta alkisliyorum. Daha once de dedigim gibi uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ama boylesini ilk kez okuyorum. Bu kadar da kitap cumleleriyle anlatilmaz ki bir ayrilik konusu. Tamam ayrilmissin guclu bir kadin ornegi sergiliyorsun ama daha samimi ve gercekci sozler kullanabilirsin anlatiminda. Kitap mi okudum bir aldatilma hikayesi mi anlamadim dogrusu.

güçlü kadın bravo demiştik.

ay ne güzel ifade etti kendini.

kitap benzetmesine bayıldım demiştim de...

2-3 gündür dön dolaş kabak tadı verdi.

aşırı metafor.

benzetmenin de bir dozajı var.

Edebiyattan soğuttunuz insanı. (metafor = edebiyat ise tabi)

Size olan tepkinin nedeni budur.

Geceleri ağlamamanızı dilediğinden değil de,

yapay uslubunuzdan kaynaklanıyor.

ortam sanal olsa da bizler hepimiz gerçek insanız ya,

gerçek kadınlarız.

öyle lafolojiyi geçip çözüm derdindeyiz.

ondandır tüm tepkiler.

şükür ya biriinin kral çıplak demesi gerekiyordu
yetti garii

bukadar elestiri uzerıne konu sahıbının yapacagı acıklamayı gercekten coook merakla beklıyorum acaba yıne sıırsel bısılermı yazıcak yoksa ıcındekı bızım gıbı olan gercek kadınımı cıkaracak merak ıcındeyım artık dogal bır konusma beklıyorum senden konu sahıbı

İsteyen istediği gibi yazar kime ne?

Begenmeyen okumasın o zaman.

Uslubu çok hoş bence.

Tecahül-i Arif , Teşbih ve Teşbih-i Beliğ sanatını muhteşem bir biçimde kullanıyor.
Herkes kullanamaz.
Dolayısıyla da herkes şair ya da yazar olamaz...

KK kadınlarına da uslup begendirilmiyor,
meşhur zat-ı muhterem natlus gibi yazsa daha mı iyi olurdu?

İlginç gerçekten :D

Son düzenleme:
İsteyen istediği gibi yazar kime ne?

Begenmeyen okumasın o zaman.

Uslubu çok hoş bence.

Tecahül-i Arif , Teşbih ve Teşbih-i Beliğ sanatını muhteşem bir biçimde kullanıyor.

KK kadınlarına da uslup begendirilmiyor,
meşhur zat-ı muhterem natlus gibi yazsa daha mı iyi olurdu?

İlginç gerçekten :D

tatlım uslubunda bır adabı var konu baslarında uslubu benımde hosuma gıttıkı okudum zaten ılk bastakı konuyu anlatıs bıcımıne dıyecek hıcbır sozum yok ama her sorulan soruya bıle konu sahıbı sıırsel cvplar verıyor ve buda baygınlık verdı ki zaten belırttık avukatlık yapmadan once ne yazdıklarımızı anlamaya calıs adabı muhasereden bıraz ötelerde arkadasım herseyın fazlası zarardır

Belki siir gibi anlatımıyla baydı kimimizi , cok sanal cok yavan cok duygusuz geldi bu kadar ben güçlüyum ben iyiyim demesi konu sahibinin

Ama ilk defa bdv de bir konuda sanki ogrencilik yillarimdaki gibi ders çalışırken notlarımın üstünü fosforlu kalemlere çizer gibi çizmek istedim bazı cümlelerin altını

Burda kac kadına ışık olmuş kac kadının yıllardır dilinin ucunda çıkaramadıgi baklayı çıkartmış konu sahibi
Öyle guzel yazmış ki
Ders verir gibi
Adım kadar eminim buradaki konu sahibinin yazdigi kac cümle okuyunca kafasına birşeyler dank eden kadinlar tarafından eslerine kullanıldı
Varsın edebiyat parçalasın varsın kitabina deneme yapsın kk da
Fake olucaksa eğer boyle bir konu Fake olsun
Bir kadının bu kadar güçlü bu kadar Zeki ve bu kadar öğretici olması bende sadece hem cinsim adına gurur duygusu uyandırdı

Not: kitabını okumayi sabırsızlıkla bekliyorum, hersey gönlünce olsun

İçim ezildi okuyunca:50:

Ben kendilerini seven insanları riske atıp, bu denli yanlış tercihler yapan insanların, tercihleriyle sınanmasını dilerim her zaman Allahtan.
Eşin için de bunu diliyorum.
Dilerim kendi tercihiyle zor bir sınavın içine çekilir.

Son düzenleme:
helal olsun arkadaşım, cesaretine sağlık.
çok bile vermişsin kendinden.

"Cagirin artik garsonu, toplasin hayatimdaki boslari" bak bu da cok etkileyici bir soz. Buram buram edebiyat kokuyor. Yazdiklarina ek olarak katabilirsin diye dusundum :)

Back
X