hiç duymamştm denemkte fayda var teşekkrler :)
amestist taşı tek önerim bu deneyin işe yaradığını sizde farkedeceksiniz. geçmiş olsun
amestist taşı tek önerim bu deneyin işe yaradığını sizde farkedeceksiniz. geçmiş olsun
rica ederim. ametist taşını alın hemen takmayın akan sura biraz bekletin sonra bir bardağa koyum 3-4 saat bekletin yada toprağa gömün imkanız var ise sonra yıkayın takın. başka ten temas etmeycek tek sizin enerjiniz olacak bu sayede hapşurmalar burun akıntıları azalacak düzenli kullanınca yaraı görülür.
her taşta bu dediğim işlemleri uygulayabilirsiniz.
Gercegini bulmak kolay mi peki tas konusunda sahtecilik cok yapilio malum
haklısınız mor eflatun arası olacak taş ve ayrrıca ateşe tuttuğunuz sadece is olacak yani yanmayacak çünkü taş gibi olup kaliteli plastiktende üretenler var. birde öyle çok sosyetikler yerler pahalı satıyorlar ama ayırt etmek için bakıp daha sonra başka yerlerden alabilrisiniz.
ben kesinlkle direk takardım :)
Evet cok akillica teşekkür ederim :) internette var mi ki satilan güvenilir yer bildiginiz o şekilde de alabilirim. Artık ne olsa denicek psikolojideyim
Evet halı döşelii ve çok da steril bir kreş değil açıkcası yarı devlet kreşi artıları yanında eksilerinde var işte
1 yaş civar oldu bronşit bir süre ventolin makinası kullandık hatta eve de almıştık sonra araştırdığımda onun astımı tetiklediğini öğrenmiş ve kullanmamıştım bir daha. Oğluma şimdiye kadar 2 defa antibiyotik verdim. Genellikle bitkisel yollarla iyileşiyoruz ama bu kez kurtulamadık bu öksürük belasından nerdeyse 40 gün oluyor
Tamam cok tesekkur ederim. Carsiya çıkınca ilk alcgm sey bu. Sizi bulmusken migren icin öneriniz var mi bide bunu sorsam :)taşlar olumlu enerji verir insana ben taşları keşfedeli 7-8 sene oluyor.
her sene ölürdüm baharda güneşe çıkamazdım hapşurmaktan gözlerim sulanmasından neler kullanmadım ne doktorlara gitmedimsadece geçici çareler ilaç bitince herşey aynı.
ama ametist taşını rengini sevdiğim için aldım cahillik tabi o kafa ozaman. sonra yay burcunun taşı olduğunu öğrendim sonra alerjiye iyi geldiğini öğrendim sonra sonra... bu böyle gitti. şimdi taşlar ile aramda kocaman bir bağ var. üzeri tırıldı olanlarda iyi. yüzük çok kullanışlı gibi duruyor ama direk tene temas etmediği için etki alanı az. ya bileklik tarzını alacaksınız yada kolye ucu. kolye ucunuda gümüşe bağlayacaksınız. ve taşın arkası önü teninize mutlaka değecek. internette satan yerler var fakat pahalı olduğuna inanıyorum . gümüş satan yerlerde de var artık şehriniz bir araştirin derim ben
Tamam cok tesekkur ederim. Carsiya çıkınca ilk alcgm sey bu. Sizi bulmusken migren icin öneriniz var mi bide bunu sorsam :)
nisan ayı yüzünü gösterir göstermez benim de 6 aylık misafirim alerjik rinitim geldibunun sıkıntısını yaşayan var mı,nelere dikkat ediyorsunuz,bir de alerji hapları hep mi uyku yapar
Kizlar bende dun haberlerde duydum dilalti aşı varmis bahar alerjisi icin bida ömür boyu olmuyo diodu. Bende de alerjik astim var bahar ayi işkence gibi geçer herkes piknik hayali kurup kosa kosa giderken ben bahar geldgne uzulenlerden oluyorum. Birazdan doktorumu arayip asiyi sorcam buraya yazarım yine.
rica ederim. ametist taşını alın hemen takmayın akan sura biraz bekletin sonra bir bardağa koyum 3-4 saat bekletin yada toprağa gömün imkanız var ise sonra yıkayın takın. başka ten temas etmeycek tek sizin enerjiniz olacak bu sayede hapşurmalar burun akıntıları azalacak düzenli kullanınca yaraı görülür.
her taşta bu dediğim işlemleri uygulayabilirsiniz.
bende bu seneye kadar deloday kullanyrdum aynı şeklde kafamı kaldramyrdum doktoruma syledim desmont kullanyrm 2 gündr ama pek farkı yok gbi
Ya ilaçları gece kullanmıyor musunuz? Bana da Desmond verdi doktor bu hafta, o gündüz içilmez ki zaten. Gece tek hap
canm bna günde 2 kez dedği için mecbr gündzde kullanyrm
Gündüz içmeden sadece gece alarak bir denesen? Kardeşimde de ileri derecede alerji var, bu hapı gündüz içemezsin dedi doktor.
Bilmiyorum, kuvvetli bir ilaç, günde 2 adet alanı hiç duymamıştım. Mümkünse farklı bir doktora daha görünsen.
evet kuvvetli genelde günde tek tablet öenrdğni doktr kendiside syledi fakat benm burun kemğmde eğrilik oldğu için birda alerjik astıma yaklaştğm dha skıntılı geçrdiğimi tek tabletn yeterli gelmeyebileceğini syledi ama bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?