Hoşlandığım bey kardeşim dedi 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki konuda da belirtmemişsiniz bunda da ilk iletişim nasıl oldu kim kime hangi sebeple yazdı?
Buradan bile anlamış olabilir ilginizi.

Şurada fırsat bulmuşken bebişi bir tebrik edeyim. Uzun sağlıklı musmutlu bir ömrü olsun analı babalı büyüsün

Ortaokulda bile reddedilen kendine yediremiyor gurur meselesi yapıyor. Halbuki çocuk 12 yaşında. Zaten kimseyi kabul etmeyecekti . Taaa o zamanlardan alışıyoruz: yavvvv ben reddedilecek adam mıyım reddedilecek kadın mıyım diye?

O kadar negatifsiniz ki hepiniz alışmışsınız kendinizi alt segment insanlarla olmaya

Demek ki neymiş, "alt segment"e de razı olmak gerekiyormuş önceki konunuza yorum yapan insanlara negatif ve başkalarının mutluluğunu istemiyorsunuz demişsiniz, hatta birlikte oldukları kişileri bile "alt segment" olarak küçümsemişsiniz ama haklılarmış.

Nerede yazdı alt segment?valla şaşırdım. En güzel en başarılı kadınlar reddediliyor ne var ki bunda? Gülüp eğlenilecek bir konuydu halbuki

Nerede yazdı alt segment?valla şaşırdım. En güzel en başarılı kadınlar reddediliyor ne var ki bunda? Gülüp eğlenilecek bir konuydu halbuki

Burda 4. Sayfada konu kapanmadan önceki son mesajı şöyle:
O kadar negatifsiniz ki hepiniz alışmışsınız kendinizi alt segment insanlarla olmaya. Başkasıyla bir başkası mutlu olmasın istiyorsunuz.

Mune abla konumu kapatır mısın ?

Şaşırdım. Karşımızda ki erkek ya da kadın biz hoşlandık diye sevgili olmak zorunda mı? Hoşlandık diye olmaya mecbur olsa yav ben kendime en yakışıklı artı holding sahibi adamı seçer ondan hoşlanırdım.cidden saçma olmaya başladı konu. Hayatımız boyunca sevgili olmak istediğimiz kişiler reddedecek okullar reddedecek iş başvurularında red yiyeceğiz. Hayat böyle bir şey.

Ahahhaha yani abartı şeyler aslında, kendi içimizde çözsek problem kalmaz. Ben reddedilecek insan mıyım diye kendimizi tepede görmek de doğru değil. Ben beğenilmeye, sevilmeye layık değilim diye aşağıda görmek de doğru değil. Bu yazın başında birinden kısa süreli hoşlandım ama o arkadaşlıktan öte bi adım atmadı bana. Hatta başkasından hoşlanıyorum dedi durduk yere. O da benim önümü kesmiş oldu, okey dedim devam ettim hayatıma. Sonra benden hoşlanan başka biri çıktı onu da ben istemedim. Yani böyle bu işler, aynı hislerle denk gelene kadar devam

Bende bana kardeşim, bacım denmesini hiç sevmem ama dendiğinde de böyle bir tepki vermem siz açık açık belli etmişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…