- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Şurada fırsat bulmuşken bebişi bir tebrik edeyim. Uzun sağlıklı musmutlu bir ömrü olsun analı babalı büyüsünTamam konu sahibi siz ilginizi belli etmedinizüç cümleden biriniz bu . Yani salın biraz Allah aşkına . Ilgilendiyseniz ilgilendiniz adam kardeşim demiş kasmaniza uzulmenize gerek var mı ? Spor hocası zaten kaac kadınla iletişim kuruyor anlamış işte adam bunda kötü birşey yok keşke ters anlamak yerien kardeşim dediyse bosverseydiniz. Ayrıca o ne be sen benim bacımsın falan kekoymuş
Ortaokulda bile reddedilen kendine yediremiyor gurur meselesi yapıyor. Halbuki çocuk 12 yaşında. Zaten kimseyi kabul etmeyecekti . Taaa o zamanlardan alışıyoruz: yavvvv ben reddedilecek adam mıyım reddedilecek kadın mıyım diye?konu sahibi, neden her üyenin yorumuna tam tersi yönde cevaplar veriyorsun?
adam senden hoşlanmamış o manada, hoşlanmak zorunda da değil. bunun bir nedeni olmak zorunda da değil. zaten seni reddetmemiş, önünü kesmiş sadece ama ilgini anlamış. bu saatten sonra üzerinde düşünmeye gerek yok, dünyanın en güzel, en çekici kadını da olsan karşındaki adam seni reddedebilir. ben, birini reddetmenin, reddedilen kişi ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum. bence bu reddeden insanla alakalı bir durum. belki içinde, aklında, gönlünde başka biri var, belki seninle arasında öyle bir enerji olmadı, belki hayatına birini istediği bir dönemde değil, belki sevişmeye dahi üşeniyor bunları bilemeyiz. dönem dönem ben de dışarı çok kapalı oluyorum ve gelen tanışma isteklerini dahi geri çeviriyorum. hatta bazen kim olduklarına bile bakmıyorum. o yüzden kimse, karşılık göremedi diye kendini özgüvensiz veya kötü hissetmemeli.
Dünya ahiret gardaşımmsınnn baciiiiDurduk yere kardeş muhabbetine geçmemiş. Adam anlamış ilginizi.
O kadar negatifsiniz ki hepiniz alışmışsınız kendinizi alt segment insanlarla olmaya
Nerede yazdı alt segment?valla şaşırdım. En güzel en başarılı kadınlar reddediliyor ne var ki bunda? Gülüp eğlenilecek bir konuydu halbukiDemek ki neymiş, "alt segment" e razı olmak gerekiyormuşönceki konunuza yorum yapan insanlara negatif ve başkalarının mutluluğunu istemiyorsunuz demişsiniz, hatta birlikte oldukları kişileri bile "alt segment" olarak küçümsemişsiniz ama haklılarmış.
Nerede bulunuyor baciii bu alt segment erkekler?Alt segment bak artık, napican
Nerede yazdı alt segment?valla şaşırdım. En güzel en başarılı kadınlar reddediliyor ne var ki bunda? Gülüp eğlenilecek bir konuydu halbuki
O kadar negatifsiniz ki hepiniz alışmışsınız kendinizi alt segment insanlarla olmaya. Başkasıyla bir başkası mutlu olmasın istiyorsunuz.
Mune abla konumu kapatır mısın ?
Şaşırdım. Karşımızda ki erkek ya da kadın biz hoşlandık diye sevgili olmak zorunda mı? Hoşlandık diye olmaya mecbur olsa yav ben kendime en yakışıklı artı holding sahibi adamı seçer ondan hoşlanırdım.Ufak bir hoşlantı meselesi
Ben spora giderken oradaki hocada benimle çok ilgileniyordu.. Sonra takip ettim diğer kızlarla da ilgileniyordu ama bana biraz daha fazla özen gösteriyordu. Bence sizde takip edin diğer kızlara karşı yaklaşımı nasıl. Belki buradan Bi sonuca varabilrsiniz sizinle ilgileniyor mu, ilgilenmiyor mu...www.kadinlarkulubu.com
Burda 4. Sayfada konu kapanmadan önceki son mesajı şöyle:
Cook teşekkür ederim millet flortle uğraşsın ben kakali ve cisli bez sayıyorumŞurada fırsat bulmuşken bebişi bir tebrik edeyim. Uzun sağlıklı musmutlu bir ömrü olsun analı babalı büyüsün
Bence burada gayet net niyetinizi belli etmişsiniz.benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim.
Eski konusunun son yorumu ve konuyu kapattı herkese laf söyleyipNerede yazdı alt segment?valla şaşırdım. En güzel en başarılı kadınlar reddediliyor ne var ki bunda? Gülüp eğlenilecek bir konuydu halbuki
Ahahhaha yani abartı şeyler aslında, kendi içimizde çözsek problem kalmaz. Ben reddedilecek insan mıyım diye kendimizi tepede görmek de doğru değil. Ben beğenilmeye, sevilmeye layık değilim diye aşağıda görmek de doğru değil. Bu yazın başında birinden kısa süreli hoşlandım ama o arkadaşlıktan öte bi adım atmadı bana. Hatta başkasından hoşlanıyorum dedi durduk yere. O da benim önümü kesmiş oldu, okey dedim devam ettim hayatıma. Sonra benden hoşlanan başka biri çıktı onu da ben istemedim. Yani böyle bu işler, aynı hislerle denk gelene kadar devamOrtaokulda bile reddedilen kendine yediremiyor gurur meselesi yapıyor. Halbuki çocuk 12 yaşında. Zaten kimseyi kabul etmeyecekti . Taaa o zamanlardan alışıyoruz: yavvvv ben reddedilecek adam mıyım reddedilecek kadın mıyım diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?