- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.390
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Biz de bu hayata red yemeye gelmişiz...Şaşırdım. Karşımızda ki erkek ya da kadın biz hoşlandık diye sevgili olmak zorunda mı? Hoşlandık diye olmaya mecbur olsa yav ben kendime en yakışıklı artı holding sahibi adamı seçer ondan hoşlanırdım.cidden saçma olmaya başladı konu. Hayatımız boyunca sevgili olmak istediğimiz kişiler reddedecek okullar reddedecek iş başvurularında red yiyeceğiz. Hayat böyle bir şey.
Kkdaki kadınların kocaları sevgilileri fln işteÜst segment de spor salonu hocası mı oluyor?
Üst buysa alt segment kimler oluyor?
Benim ex doktordu Khomyuk Hanım.Kkdaki kadınların kocaları sevgilileri fln işte
Olsun segmenti düşükmüş sadece yazar hanım segmenti yüksek buluyor kıskanmayalımBenim ex doktordu Khomyuk Hanım.Onu terk etmeme sebep olan şeyler segmenti ile alakalı değildi, orası ayrı mevzu.
Küçümsediğimden değil ama bir Elon Musk ile spor salonu hocasını bir tutamam, kimse kusura bakmasın. Karakterinden vs. bağımsız, başka yönlerden bakıyorum.Olsun segmenti düşükmüş sadece yazar hanım segmenti yüksek buluyor kıskanmayalım
Valla dün elinde lavaboyla twitter binasının içinde dolanıyordu kendisiKüçümsediğimden değil ama bir Elon Musk ile spor salonu hocasını bir tutamam, kimse kusura bakmasın. Karakterinden vs. bağımsız, başka yönlerden bakıyorum.Benim üst segmentim de bu işte Khomyuk Hanım, nasıl yeterince yüksek mi?
Adam uzaya gitme planları yapıyor, bu bana yeter.Valla dün elinde lavaboyla twitter binasının içinde dolanıyordu kendisi
Ama bak ben evlenirseniz çocuğun adını öyle wxyv126wtx gibi birşey koymayın. Bir çocuğuna koydu . Nasıl çağırıyor onu bir şey isterken kimse bilmiyorAdam uzaya gitme planları yapıyor, bu bana yeter.Deliliğini tolere eder bence. Yaşayan bir İronman, daha ne olsun?
126 falan diyordur.Ama bak ben evlenirseniz çocuğun adını öyle wxyv126wtx gibi birşey koymayın. Bir çocuğuna koydu . Nasıl çağırıyor onu bir şey isterken kimse bilmiyor
Benimki orta segment, sunrooflu, dört kapı. Zamanında 50 bin kredi ile aldım 4 yılda ödedimKkdaki kadınların kocaları sevgilileri fln işte
Ben emin değilim. Vuruğu kırığı değişeni yoktu, sessiz çalışır yolda bırakmaz. Rengi tipi güzel de segmentinden emin değilim.Benimki orta segment, sunrooflu, dört kapı. Zamanında 50 bin kredi ile aldım 4 yılda ödedim
Ay ikinci el mi aldın? Onlarda çok sorun çıkar keşke sıfır alsaydın.Ben emin değilim. Vuruğu kırığı değişeni yoktu, sessiz çalışır yolda bırakmaz. Rengi tipi güzel de segmentinden emin değilim.
Sıfır bulmak da zordu biliyor musun kredi çıkmadı banaAy ikinci el mi aldın? Onlarda çok sorun çıkar keşke sıfır alsaydın.
Cepte filan tutmuyor. Cepte tutan kardeşim demezBu iş olmaz bacım . Ya başkası var seni de cepte tutuyor yada kendi çapında bişeyler deniyor
Adamın egosunu şişirecek zerre bir şey yapmadım belli dahi etmedim çnkü zaten sınırları olan biriyimdir
Valla bu attiginiz mesaj o kadar belli etmis ki ilginjzi anlatamam. Resmen kardes deme lazim olur demissiniz:) bir de nacizane, turizmci, muzisyen,kuafor, spor hocasi vs gibi isi milletle surekli flort ve network olan kisilerle iliskiler bence cok zor yuruyor. Daha bunlardan olup cok mutlu olan kafasini yastiga rahat koyan gormedim:)İlgimi gram belli etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?