Hoşlandığım bey kardeşim dedi 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de bu hayata red yemeye gelmişiz...

Olsun segmenti düşükmüş sadece yazar hanım segmenti yüksek buluyor kıskanmayalım
Küçümsediğimden değil ama bir Elon Musk ile spor salonu hocasını bir tutamam, kimse kusura bakmasın. Karakterinden vs. bağımsız, başka yönlerden bakıyorum. Benim üst segmentim de bu işte Khomyuk Hanım, nasıl yeterince yüksek mi?

Valla dün elinde lavaboyla twitter binasının içinde dolanıyordu kendisi

Adam uzaya gitme planları yapıyor, bu bana yeter. Deliliğini tolere eder bence. Yaşayan bir İronman, daha ne olsun?
Ama bak ben evlenirseniz çocuğun adını öyle wxyv126wtx gibi birşey koymayın. Bir çocuğuna koydu . Nasıl çağırıyor onu bir şey isterken kimse bilmiyor

Ama bak ben evlenirseniz çocuğun adını öyle wxyv126wtx gibi birşey koymayın. Bir çocuğuna koydu . Nasıl çağırıyor onu bir şey isterken kimse bilmiyor
126 falan diyordur. Çocuk kesin yaparım canım, adam akıllı en azından. Evladım zeki olur hiç değilse. Elin salağından çocuk yapmaktansa daha mantıklı bir seçim olur.

"Iyyyy gardaş mı ilahi, sen de az kıro değilmişsin ahahahhahahah" deseniz çok şık olurdu. Ben öyle yapardım

İlgimi gram belli etmedim
Valla bu attiginiz mesaj o kadar belli etmis ki ilginjzi anlatamam. Resmen kardes deme lazim olur demissiniz:) bir de nacizane, turizmci, muzisyen,kuafor, spor hocasi vs gibi isi milletle surekli flort ve network olan kisilerle iliskiler bence cok zor yuruyor. Daha bunlardan olup cok mutlu olan kafasini yastiga rahat koyan gormedim:)

Siz hoşlandığınız için size ilgisi var zannettiniz ama diğer konunuza gelen yorumlar doğruydu. Müşteri memnuniyeti adına zaten gülümseme , selamlaşma vs olur. Nitekim sonrasında olan bu gelişme, onu göstermiş. Sizin ilginizi anlamış, kibarca reddetmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…